AnnonsAnnons

Discodrottningen Donna Summer är död

18 May, 2012, 07:36 i

Den kända discostjärnan Donna Summer har gått bort efter en tids sjukdom, hon blev 63 år gammal.

Donna Summer kallades för discodrottningen under 70-talet och var känd för låtar som Love to Love you baby och Bad Girls och skrev på nya låtar än i det sista. Donna Summer drabbades av lungcancer för några år sedan och lyckades tyvärr inte vinna kampen mot sjukdomen. Hon efterlämnar tre döttrar.

Annons

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Här kan ni se henne i låten Hot Stuff:

httpv://www.youtube.com/watch?v=wPlV2dzXWCw

Här kan ni se henne i Love to Love you Baby:

httpv://www.youtube.com/watch?v=h1ArZEFwRsY

Du kanske också gillar

(6)
(0)


Annons

Kommentera här!

Kommentarer till “Discodrottningen Donna Summer är död”

  1. Jag har lyssnat mycket på hennes hits från 70/80-talet. Ja, det stämmer att hon var discodrottningen nr 1 på den tiden. Själv var jag ute mycket på diskotek då och hennes låtar spelades jämt. Men jag tröttnade aldrig… 🙂
    RIP Donna Summer

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)


Annons

Senaste från Svensk Damtidning