Annons


webbshop-banner


Annons

Då är Victoria tillbaka – Svensk Damtidning avslöjar

17 February, 2017, 11:00 i

Nu har beskedet kommit.

victoria-daniel-ibl

Hovet bekräftade precis för Svensk Damtidning att kronprinsessparet befinner sig på en privat resa för att passa på att få kvalitetstid med barnen. Nu berättar även hovet när paret kommer att vara tillbaka.

– Kronprinsessparet är tillbaka i samband med deras kommande engagemang i mars. Resan innebär alltså att kronprinsessparet inte kommer att medverka under det inkommande statsbesöket från Kanada, berättar hovets informationschef Margareta Thorgren. 

Läs om var paret befinner sig genom att klicka här!

Av Margareta Gotthardsson
Foto IBL

Annons

Du kanske också gillar

(201)
(0)

Annons

Annons


Annons

Annons

Kommentera här!

7 kommentarer till “Då är Victoria tillbaka – Svensk Damtidning avslöjar”

 1. Märklig information! När danska kronprinsparet tillbringade en längre period i Australien/Tasmanien så stod det på deras hemsida i mycket god tid. Det var en helt privat resa från 1 december och över julhelgerna. Svenska hovet borde ta lärdom av danska släkten.

  1. svar t.ellinor Blomquist 17 febr.2017kl.12:49 Vadå? Läser du endast denna avisa.För tag sedan stod att det varskillsmässa på G mellan M&F om ej prata
   ej med varandra.Har nyligen precis kommit hem fr.besök i centralorten var o bytte trisslott passade på o läsa vad som stod utanpå o idag kunde jag läsa igen ej några samtal dem i mellan trots 4 barn ihop.Ön so köpts för 125 milj.är det skillsmässogåva?Där ska hovet EJ ta lärdom.

 2. Detta är riktigt tråkigt för Victoria och det är (kanske) inte hennes fel.

  Hovet borde (jag har skrivit det flera gånger i andra trådar) ha gått ut med att familjen har långsemester!

  Då hade alla spekulationer inte poppat upp. Nu finns säkert tyvärr många som inte ens tror på dessa sent komna uppgifter utan spekulationer kanske fortsätter.

  Kardinalfel av Hovet och Victoria!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)


Annons

Senaste från Svensk Damtidning