Annons


webbshop-banner


Annons

Annons

Annons


Annons

Annons

Kommentera här!

5 kommentarer till “Kronprinsessans oväntade beteende i sociala medier”

  1. Jenny Alexandersson är lite rolig hon… ”När Estelle blir 15 år så kommer hon att börja synas mer i officiella sammanhang”. Men snälla Jenny, denna flicka har ju redan visats i alla möjliga officiella sammanhang med början som baby, och det inte bara en gång utan otaliga gånger genom sitt snart 5-åriga liv! Hon har redan vant sig vid kameror och vet redan via sina föräldrar hur hon ska göra och vad hon ska säga. Estelle har sedan en lång tid tillbaka redan börjat i sin drottningskola.

  2. EllaBellaBingo

    Vad som är ”troligt” är en sak & vad som är ”fakta” en annan! Bara att vänta & se vad som händer i verkliga livet i stället för att gissa eller anta.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)


Annons

Senaste från Svensk Damtidning