Annons


Annons

Stort bildextra! 25 fantastiska bilder från Victorias resa i Japan


Vi har samlat det bästa!

I dag fredag gör kronprinsessan sina sista åtaganden i Tokyo. I helgen landar hon på svensk mark och hemma på Haga väntar Estelle och Oscar som säkerligen vill höra om allt spännande hon har fått uppleva.

Annons

Under Japan-besöket har Victoria fokuserat på frågor som rör hållbar utveckling och fiskefrågor och hon har hunnit med att besöka en rad japanska verksamheter som jobbar för ett mer hållbart fiske.

I bildspelet nedan har vi samlat 25 fantastiska bilder från Victorias fyra dagar i Tokyo.

25
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Foto: TT, Stella Pictures.


(1.23k)
(31)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

32 kommentarer till “Stort bildextra! 25 fantastiska bilder från Victorias resa i Japan”

 1. HMklanningen var ruskigt ful. Haller med Ellionor att V ser gravid ut i den, men inte i andra klanningar pa andra bilder. Nagot med skärpet kanske?

 2. Victoria har säkert lärt sig mycket. Våra politiker brukar också säga vid förfrågningar att de fick mycket ut av resorna. Så egentligen ingen skillnad. Utom att någon som blir irriterad fordrar redovisning av kostnaderna. Får den men leder till ingenting. Alla vill vi ut och resa.

 3. Sluta med gravidmisstankar; det är så nedvärderande emot en snart 40-årig kvinna!

  Tack för bilder under hennes dagar. Japan är ju ett speciellt fint land på många områden.

 4. Tänk om vi kunde en liten mer detaljerad redogörelse över vilka kontakter Kronprinsessan har knutit och vilka nya kunskaper hon har med hem . Resan hade förmodligen ett annat syfte än att visa upp kläderna.

 5. I många år har jag haft en brevvän, nu mer mailvän, i Japan.
  Ja, jag skulle önska jag hade råd åka dit någon gång….

  Förresten finns det kungliga flygrädda? Hur gör de? Åker de alltid vanliga plan på långresor, dvs kollektivt, går genom ordinarie säkerhetskontroller osv? Fast då förstås via VIP – rummen, väl…

  1. Ingen slipper säkerhetskontrollen.Men de slussas in av Säpo.
   För att det alltid finns risker i stora folksamlingar.
   De skulle bli många som vill ha en selfie. Går på sist och går av först.
   Inte bara för vip personers bekvämlighet utan också för att minimera
   störningar för övriga resenärer.

 6. Om nu Victoria har lärt sig mycket och har nytta av sin resa så vad har det för nytta för oss andra. Klart det är upplysande och roligt att resa men kanske det är dags att bry sig om Sveriges problem också fast det inte är så glamouröst.

 7. Säkert givande resa för inblandade men förrutom reportage i SvenskDam och modebloggar så börjar jag undra över vilket mediagenomslag detta alls får..?

  Inga svenska dagstidningar skriver ju tex om kungligheternas aktiviteter jobbmässigt.. Det är ju bara ”dokusåpa privatlivet” som ska med där…

  Hur ser rapporteringen ut i internationell press..?

 8. Jag tycker att nu är det dags för de kungliga att titta hur det fungerar i Sverige med bl a sjukvård och BB och ta en paus från detta rännande utomlands. Ta reda på varför kvinnor får föda i taxi vid vägkanten flera gånger i veckan i Sverige, ligga i korridorer, åka landet runt för att få en enkel operation. I dagens Sverige. Nej, det är inte lika glamouröst som att delta i konferenser utomlands. Jag blir så besviken på kungahusets likgiltighet när det gäller våra egna problem. Skamligt.

  1. Det finns en riksdag och en regering som det åligger att arbeta med de saker du räknar upp! Därför har du t ex rösträtt för att kunna påverka. Det finns även andra sätt att påverka än att gnälla här.

  2. Betty bra kommentar. Problemen i Sverige, finns det inget intresse för.Bättre besöka åldersdoms hemmen , sjukhusen som går på knäna.

 9. Regina, tack!

  Vad det gäller att knyta kontakter och påverka är det perfekt att skicka kungligheter. DET är deras roll.

 10. Ja kunde man nu också få en ordentlig redogörelse av Victoria och även drottningen från deras resor, vad damerna har fått lära sig, vad det kan leda till för nytta, så kanske det skulle betyda något. Vi har sett att Victoria har pratat med en robot, tittat på diverse saker, suttit på informationer, men vad nytt kom hon fram till? Mest har det handlat om vilka kläder hon har haft på sig. Vad hennes knutna kontakter har gett har inte nämnts, eller hur?

 11. Betty
  Är det inte det ena så är det det andra! Vad gynnar en ordentlig redogörelse av Victorias eller Silvias resor dig? Det de lär sig på sina resor samt kontakter med andra kommer säkert det svenska folket till nytta i något skede.
  Det att det mest handlat om vad de har på sig är minsann inte deras fel. Skyll på massmedia!
  Gå ut i solen och lämna citronerna inne.

 12. Nu är det ju inte Viktorias fel att media väljer att skriva om kläder
  som denna tidning.Denna tidning är inte ett forum för samhällsproblem och
  klimatfrågor.
  Nu kan inte kungahuset lägga sig i kommunernas och landstingets arbete.
  Det är de som sköter sjukvården,de har valda politiker,de har beskattningsrätt.
  Så Betty vänd dig till rätt instans med klagomål, din kommun och ditt landsting.
  Silvia har gjort och gör mycket för demenssjuka.

 13. Utan att förringa drottningens arbete.Det finns ett flertal avhandlingar med vetenskapligt prövade idéer om vården av äldre och personer med demens. Tyvärr får inte vårdpersonalen de resurser som behövs för genomförande.

 14. Om nu inte Victoria på något sätt redovisar sina erfarenheter och intryck till oss undersåtar, Regina, utan viftar bort det med; fantastiskt, intressant och dylika plattityder så förstår jag inte vad nytta det har gjort. Till sin lilla dotter ska hon hem och förklara resan med inte till svenska folket? Och vad skulle hindra henne och drottningen att besöka Norrland och kolla hur sjukvården sköts?

 15. Tycker mig ha läst om drottningens intresse för demensvård, sjukvård i Stockholm, och nu också för barnen i Skåne, ska inte landstingen där också sköta sig själva?Märkligt resonemang, Regina Lundholm. Men som alltid går du i taket när någon kommer med en högst berättigad fråga om kungligheterna. Våra sjuka, gamla människor häruppe är också behov av sjuk- demens- och barnsjukvård? Eller?

  1. Betty, läs ditt eget första inlägg av den 24 april kl 10:09 där du fordrar att kungahuset skall lösa problemen med sjukvård och BB. Det är det jag svarade på, det, och ingenting annat. Läs särskilt den näst sista meningen i ditt första inlägg! Samt det sista ordet – skamligt – ska kungaparet skämmas för att de gör sitt jobb?

 16. Var är Daniel då? I bakgrunden och jobbar med GenPep och upptagen med att värva nya kändisar till klubben kanske? Kommer det att bli ett nytt tal och reklam för friskvård under Alemdalsveckan igen? hashtag #KungahusetAB

 17. Vilken fullkomligt meningslos resa pa 4 dagar…vad kan man gora pa 4 dagar och sedan nar ar Victoria en Fiskerie-expert?? dessutom att aka sa langt bort och bara vara dar i 4 dagar ar inneffektivt med Jet lag och annat,,man gar omkring i ett somntillstand forsta dagarna i japan..har varit dar…har ocksa varit pa Fiskmarknaden Tsjukiji i Tokyo i gryningen..

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar