Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Máxima på konsert med Mabel

21 maj, 2012, 13:20 
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan Máxima var under helgen på konsert med prinsessan Mabel. Det hela ägde rum i London där Mabel bor med sin nu svårt sjuke make prins Johan Friso och parets barn.

Annons

Som ni kanske minns råkade ju prinsessan Mabels make prins Johan Friso ut för en svår skidolycka för några månader sedan och han har sedan dess legat i koma. Livet rullar väl ändå på för prinsessan Mabel och hennes barn, så gott det nu går under de tragiska omständigheterna.

På en konsert

Men det måste ändå vara trevligt för prinsessan Mabel att få lite sällskap av kronprinsessan Máxima som rest över till Storbritannien i helgen, bland annat för att på en konsert i London då Dutch Royal Concertgebouw Orchestra spelade på Barbican Theatre.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons