Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Harry återförenad med Chelsy Davy

05 dec, 2011, 13:16 
Agneta Nisbeth
Annons

Prins Harry och Chelsy Davy möts igen – och de kramar och kysser varandra! Nu vädrade många av dem som inte gett upp hoppet om att Harry och Chelsy ska bli ett par igen morgonluft.

Annons

De två hann träffas två gånger under samma dygn och båda gångerna bevisade de att det inte var några “hard feelings” mellan dem.

Första gången var på den årliga välgörenhetskonserten i St Lukes kyrka i Chelsea för Henry van Straubenzee, Harrys och Williams gamle klasskamrat från Ludgrove Preparatory school på 90-talet.

Han omkom, bara 18 år gammal, i en bilolycka för nio år sedan i Afrika.

Vid konserten höll Harry ett gripande tal och sade bland annat att konserterna håller “minnet av min bäste vän Henners levande”. Bland åhörarna fanns hertiginnan Kates mamma Carol Middleton, hennes syster Pippa, prinsessan Eugenie – och Chelsy Davy.

Annons

När Harry och Chelsy stötte på varandra utbröt stora kram- och pusskalaset. Enbart kindpussar förstås.

Varma känslor

Några timmar senare träffades de igen, den här gången på The Brompton Club och det blev glada skratt, kramar och kindpussar igen. Något mer hände uppenbarligen inte på klubben. Framåt morgonkvisten lämnade Harry och Chelsy Brompton, var för sig och med en timmes mellanrum, det är också därför vi inte fått dem på bild tillsammans.

För visst har de fortfarande varma känslor för varandra…

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eva Åström

Foto: All Over Press

Läs även:

Annons