Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Harry kung i baren - flirtade med blondin på nattklubb

19 feb, 2013, 08:04 
Annons

Prins Harry, 28, gillar blondiner. Väl tillbaka från Afghanistan verkar han nu ta igen det han missat på flickfronten…

Annons

–Harry arbetar sig igenom någon slags blondin-checklista, skriver Mail online.

Ashley Roberts

Enligt uppgift har prinsen stött på popstjärnan Mollie King, charmat tjusiga modellen Florence Brudenell-Bruce och nu i helgen flirtat han vilt med Ashley Roberts i Pussycat Doll.

Kung i baren

Det var på nattklubben Bodo’s Schloss i London som Harry gjorde allt för att imponera på Ashley Roberts. Han köpte drinkar till henne och konverserade.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Flirtade

–Han har en bra flirt med Ashley, som gillade uppmärksamheten från prinsen. Harry köpte shots till alla i baren, berättar en källa.

Annons

Stora kärleken

Det sägs att prinsen aldrig kommit över sin stora kärlek Chelsy Davy. Och även denna kväll lämnade Prins Harry klubben ensam – trots sin ihärdiga charmoffensiv. Men han var inte ledsen för det.

Nobbade chauffören

Harry nobbade sin chaufför som väntade i Range Rovern utanför och hoppade i stället in i en svart-taxi – där han pratade glatt och passade på att skriva litet ett meddelande till taxiförarens dotter som snart skulle fylla 14 år…

Prins Harry och Chelsy Davy var tillsammans i över sex år.

Grattis-hälsning

Raderna finns nu på twitter. Där står: “Kära Mickie, Din far älskar dig väldigt mycket! Lär honom köra bil ordentligt. Grattis på födelsedagen, Harry”

Partyprinsen är tillbaka

Det verkar inte som om livet på militärbasen har förändrat prins Harry. Partyprinsen är tillbaka!

 

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL

 

 

Annons