Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Harry och Cressida går tillsammans på officiell tillställning

25 mar, 2014, 12:38 
Agneta Nisbeth
Annons
Cressida

Nu är hon officiell! Prins Harry får ta med sin flickvän på representationsuppdrag.

Nu är det inte många hinder på vägen längre – kanske inte ett enda. För häromdagen damp det ned ett guldkantat inbjudningskort i brevlådan hemma hos Cressida Bonas.

Värdinna

Hon har tillåtelse av drottningen att visa sig offentligt med prins Harry och får till och med vara värdinna under den formella middagen för krigshjältar. Middagen äger rum på St James´s Palace.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
cressida-ibl

Det faktum att Harry och Cressida går tillsammans på denna tillställning är ett bevis på att hon är helt accepterad och en eklatering är mycket nära.

Annons

– Ja, det nästan bränns, skriver brittisk press.

Harry

På torsdag är det dags. Då får vi klartecken på att det är Harry och Cressida. Bilderna kommer att bli historiska!

På skidsemester tillsammans

Paret laddar inför tillställning i Kazakhstan, där prins Harry och Cressida Bonas är på skidsemester. De reste med helikopter till den exklusiva resorten Shymbulak i bergen norr om Almaty.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Annons