Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prins Harry slits mellan kärleken till Cressida och lojaliteten till sin familj

20 mar, 2014, 10:19 
Annons

 

Cressida-2
Cressida-1

Cressida Bonas, sörjer sin styvfar, som begick självmord och skandalen påverkar relationen mellan “Cressie” och prins Harry.

Annons

Även om det var många år sedan Cressidas mor var gift med Christopher Shaw, ses hans självmord inte med blida ögon inom den brittiska kungafamiljen. Prins Charles lär ha sagt åt sonen, prins Harry, att sluta umgås med Cressida. Harry har förklarat att han älskar sin flickvän, men prins Charles är inte säker på att hon passar in.

Harry är hårt pressad

Harry känner sig hårt pressad, och hans vänner säger att han slits mellan kärleken till Cressida och lojaliteten till sin familj. I januari hittades 76-årige bankmannen Christopher Shaw död i sitt sovrum i bostaden han hyrde i Wiltshire. Det var ägaren till bostaden som fann Shaw livlös.

Semester på Kuba

Christoper Shaw hade nyligen återvänt hem efter en semesterresa till Kuba och firade sin födelsedag på nyårsdagen. Misstankar väcktes om att döden inte var naturlig, och en undersökning av dödsorsaken inleddes.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Cressida-12

Det visade sig att Shaw hade avlidit genom en frivillig överdos av en medicin han fått utskriven för den allvarliga sjukdom han kämpat med en tid.

Annons

Finansiella problem

Han sägs också ha haft finansiella problem, något som tyngde denne så erkänt partyglade man.

Gifte sig med Cressidas mamma

Christopher Shaw var tillsammans med Cressidas mor, den vilda Lady Mary Gaye Curzon i sex år innan de gifte sig.

Cressida-1

Bröllopet firades i stor stil med 300 gäster. Det var fjärde gången bruden skred till altaret. Paret levde flott i Hampshire med massor av tjänstefolk och fem trädgårdsmästare. De älskade att ha bjudningar, och gäster var bland många andra Richard Branson och Robert Murdoch. Trots detta blev äktenskapet olyckligt och varade bara i fyra år.

Annons
Mamma 1

Cressida var elva år vid skilsmässan år 2000, och Shaw hade fungerat som en fadersfigur under hela hennes barndom. Vid begravningen i kyrkan All Saints Hinton Ampner i Hampshire sågs Cressida med sin halvbror Jacobi Anstruther- Gough- Calthorpe. Prins Harry var ej med.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All over press

 

Annons