Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Prinsessan Madeleine hem igen till 20 december

06 dec, 2010, 15:30 
Agneta Nisbeth
Annons

Det blir som vi tidigare berättat inget Nobel-firande för prinsessan Madeleine, men den 20 december är hon inbokad på nästa uppdrag i Stockholm.

Annons

Prinsessan Madeleine befinner sig som vi alla vet i New York där hon ska arbeta med Childhood. Och det gör att prinsessan inte heller kan vara med om Nobel-festligheterna. I Aftonbladet förklarar hovets informationschef Nina Eldh det hela med att prinsessan “inte kan hålla på att åka fram och tillbaka”.

Premiär för Daniel

Däremot blir det premiär på Nobelfesten för prins Daniel, ett uppdrag han säkert kommer klara med glans. Men den 20:e december har prinsessan Madeleine i alla fall bokat in ett jobb hemma i Sverige. Då ska hon tillsammans med kung Carl Gustaf, drottning Silvia och kronprinsessan Victoria samt prins Daniel närvara vid Svenska Akademiens högtidssammankomst, i Börshuset i Stockholm.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Charles Hammarsten

Läs även:

Annons