Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Semestern startade med ett besök i djurparken

15 jul, 2015, 08:02 
Agneta Nisbeth
Annons
belgiska-kungafam-1-ste

Det är inte bara i Nederländerna som kungafamiljen ställt upp på fina sommarbilder, här ser vi kung Philippe och drottning Mathilde med sina barn.

Kung Philippe och drottning Mathilde gick på zoo med sina barn, prinsessan Elisabeth, prins Gabriel, prins Emmanuel och prinsessan Eleonore. Eftersom detta också markerade början på kungafamiljens semester var också fotograferna inbjudna för att kunna ta de årliga bilderna.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
mathilde-ibl

I parken som heter Pairi Daiza fick familjen bland annat hälsa på elefanter och titta lite närmare på två stora pandor som heter Hao Hao och Hui Xing. Men några av djuren fick de också ta på, som ni ser på bilden här ovan.

Annons
mathilde-philippe-barn-ste

Kung Philippe  och drottning Mathilde  med barnen Elisabeth, Gabriel, Emmanuel och Eleonore som nu har sommarlov.

mathilde-philippe-2-ste-panda

Här träffar de parkens pandor.

Foto: Stella Pictures, IBL, All Over press

Annons