Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Amadeus Sögaard har förlovat sig med flickvännen Matilda – Carola i tårar

07 dec, 2023, 12:46 

Amadeus Sögaard och flickvännen Matilda Linderoth har förlovat sig.

Annons

Carola Häggkvist har all anledning att vara lite extra glad i dag. Sonen Amadeus Sögaard har nämligen förlovat sig med flickvännen Matilda Linderoth, något de nyförlovade delar med sig av på Instagram.

Allt om Carola Häggkvist!Brand logo
Allt om Carola Häggkvist!

Förlovningen ägde rum tisdagen den 5 december. På en av bilderna som Amadeus delat med sig av, kan man se hur han går ned på knä och håller fram asken, samtidigt som han ställer den modiga frågan.

Lyckligtvis sa Matilda ”ja” och nu kan paret se fram emot nästa stora steg i relationen – bröllop. Hur, var och när det kan tänkas bli är oklart, men det som är glasklart är att de är superkära.

Möts av kraftiga reaktioner

Kommentarsfältet kryllar dessutom av glada människor, alla redo att slänga fram ett grattis och önska paret en fortsatt trevlig kärleksresa.

Mamma Carola har så klart också varit framme och gratulerat sonen till den stora händelsen – och det är så klart en väldigt känslosam stund även för henne.

Carola Häggkvist och Amadeus Sögaard
Carola Häggkvist med sonen Amadeus.

Carola i tårar


I en kommentar skriver hon om den känsliga upptäckten, hur härligt beskedet är och hur glad hon är för Amadeus skull.

”ÄLSKLINGARNA!!! Så lycklig för er skull och er kärlek….”, skriver Carola i en kommentar och fortsätter sedan med en till kommentar:

”Nu såg jag bild 2 …. Omg!!! Och Där kom tårarna. Heja er”.

Foto: TT/Instagram

Annons