Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Hanna Hedlunds pik till Diggiloo kollegorna - hyllas av fansen

05 aug, 2023, 20:45 
Samuel Björn
Hanna Hedlund
Hanna Hedlund har en hektisk sommar med framträdande på såväl Allsång på Skansen som Diggiloo.

Videon väcker mycket reaktioner från artistens följarskara.

Annons
5 saker du kanske inte visste om Hanna HedlundBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Hanna Hedlund

Ännu en sommar och ännu en härlig vända av Diggiloo. Turnén är i full gång och med stora artister som Hanna Hedlund, Andreas Lundstedt och John Lundvik är det väll inte konstigt att det lockar till stor publik.

Artisterna verkar även ha väldigt roligt, i alla fall om man ska gå utifrån Hanna Hedlunds senaste video på Instagram. Hon skickar i den en pik till sina Diggiloo kollegor - som fansen verkar uppskatta.

Hektisk sommar för Hanna Hedlund

Hanna Hedlund har en hektisk sommar. Hon är ute på turné med Diggiloo-gänget över hela Sverige och För cirka två veckor sedan uppträdde hon med sin nya låt Redo nu på Allsång på Skansen.

Med rader i låten som ”men jag tror jag är redo nu. Redo att se ett vackert slut” och "men det är dags, släpper din hand” blir det rätt naturligt att första tanken går till att detta är Hannas frigörelse från förra mannen Martin Stenmarck och att hon nu är redo för ny kärlek.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck har tre barn ihop från deras tid tillsammans.

Hanna förklarar dock för Expressen att låten inte är så specifik, utan att den handlar om alla möjliga typer av sorger och känslan att av att behöva och vilja ta sig igenom den.

Annons

Det verkar också som att hon tagit sig igenom just sorgen efter sin separation med Martin Stenmark. På frågan om hur hennes kärleksliv ser ut just nu svarar hon kort och gott.

– Jag är pirrig, lite fjärilar i magen.

Piken till kollegorna

Och det syns på Hanna att hon mår bra just nu. När hon skulle äntra Allång-scenen presenterade Pernilla Wahlgren henne som "en av de roligaste personerna jag känner" och den titeln verkar många av hennes följare på Instagram hålla med om.

Det verkar nämligen som att Hanna nu har upptäckt den appen Tik-Tok och appens olika danstrender. Hon ville inte haka efter och bestämde sig att göra sin egna version backstage under Diggiloo - till följarnas förtjusning.

"Underbart du är bäst", skriver en följare.

"En tjej i min smak😄. Kunna toka till sig 👍. Bästa Hanna", skriver en annan.

Hon passar också på att skicka en pik till kollegorna Lisa Stadell, Andreas Lundstedt, Maria Sur och Sandra Hoffner.

"Det är ju poppis med tik tok danser nu. Här kommer min! Matcha den om ni kan", skriver hon till inlägget som hon taggat dem i.

Återstå och se om de kan toppas eller inte, men ska man lite på följarna så kan de bli svårt.

"Osportsligt. Hur ska nån annan kunna nå den där nivån?", kommenterar nämligen en person på inlägget.

Annons