Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Kändismannens nya kärlek – efter skilsmässan: "Såg henne i publiken"

31 jul, 2023, 16:00 
Minna Sarpaneva
Lasse Holm, Pernilla Wahlgren, Peter Jöback och Jan Johansen
Foto: TT

Åh så härligt!

Annons

Efter tisdagens ordinarie sändning av Allsång på Skansen var Pernilla Wahlgrens tur att själv bjuda på skönsång under en kvart.

SVT:s hemliga spel bakom ”Allsång på Skansen”: Pernilla Wahlgren avslöjar allt!Brand logo
SVT:s hemliga spel bakom ”Allsång på Skansen”: Pernilla Wahlgren avslöjar allt!

Det blev en hejdundrande show, och inte nog med det. När hon rev av sin Mello-dänga "Let your spirit fly" fick publiken sig en rejäl överraskning när hennes duettpartner, Jan Johansen, 57, plötsligt dök upp på scen.

Nu öppnar artisten upp sig om sin nya kärlek.

Jan Johansens skilsmässa

År 2015 kom nyheten att Jan Johansen och hans dåvarande fru, Pia Johansen, skulle gå skilda vägar. Då hade de varit gifta i 14 år.

Annons

Efter det har det hänt en hel del i Jans liv. Bland annat har han gjort en vändning i karriären och jobbar nu som musikvikarie.

Han tog jobbet under pandemin men tyckte så mycket om det att han har valt att fortsätta, berättar han för Aftonbladet.

Nya kärleken

Det senaste året har också inneburit förändringar i privatlivet, Jan har nämligen funnit kärleken! Det var förra sommaren som han träffade sin Sara.

– Vi träffades på midsommarafton för ett år sedan. Hon var på en spelning där jag medverkade, och jag såg henne i publiken. Sedan skrev hon till mig, och vi har träffats sedan dess, säger Jan till Aftonbladet.

Annons
Jan Johansen överraskade i tisdagens Allsång på Skansen.

Än så länge är paret särbor då Sara bor i Örebro och Jan bor i Knivsta, men hon följer ofta med på spelningar och i samband med artistens medverkan i Allsången fick de dessutom lite extra tid tillsammans.

– Jag och Sara har fått ett jättefint hotellrum på Hasselbacken här bredvid där vi har haft mys hela dagen, berättade Johansen.

Annons