Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Sanningen bakom Sanna Nielsens klänning

05 aug, 2022, 14:00 
AvMinna Sarpaneva
Sanna Nielsen i Allsång på Skansen

Lyxigt värre!

Annons
Här är alla programledare i "Allsång på Skansen" genom tidernaBrand logo
Här är alla programledare i "Allsång på Skansen" genom tiderna

Det är sommar, solen gassar och allsången är i full sving!

Folkkära Sanna Nielsen, 37, har lett Allsång på Skansen sedan 2016 men tidigare i år avslöjade hon att den här säsongen blir hennes sista.

Och vilken sista säsong det har blivit! Sanna bjuder på hejdundrande show varje vecka och är dessutom så snyggt klädd samtidigt.

Bakom kulisserna inför Allsång på Skansen

Tisdagkvällen markerade Sannas tredje sista gång som programledare för Allsång på Skansen.

Inför sändningen delade hon med sig av en sällsynt inblick i artistlivet bakom scenen.

Det är i form av en video där hon repar kameravinklar och koreografi samt blir sminkad medan Daniel Adams Ray's "Dum av dig" spelas i bakgrunden som hon visar upp hur det kan se ut bakom kulisserna.

Annons

Spännande att se!

Sanningen om Sannas lyxiga klänning

Ännu en gång så var det Dennis Brøchner som stod för Sanna Nielsens styling och wow! Sanna fullkomligt strålade i tisdagens sändning.

Allsången gästades bland annat av ikonen Mikael Wiehe, superduon Lili & Susie och stjärngruppen Afro-Dite men det var Sanna som lös upp scenen i sin guldgula glitterklänning.

Den lyxiga klänningen kommer från det svenska märket Ida Lanto Couture. Designern skriver på sin hemsida att varje klänning skapas särskilt för kunden så Sannas klänning och är inte bara otroligt snygg, den är även unik för henne!

Eftersom klänningen är specialgjord finns det ingen prislapp att hitta men det går att anta att man får hosta upp en och annan slant om man vill ha en av designerns klänningar i sin garderob.

Foto: TT, Instagram/sannanielsenofficial

Annons