Annons


Annons

Bildspel! Kronprinsessans färgsprakande dans i Kenya


kronprinsessan victoria, kenya

Kronprinsessan efter dansen med massajerna.

Kronprinsessan efter dansen med massajerna.

En spännande resa i Kenya har börjat och dagen bjöd på två invigningar och en underhållande dans av massajer. I kväll väntar mottagning på residenset i Nairobi…

I dag började kronprinsessan Victorias resa i Kenya. Hon började med att inviga konferensen Climate Change Day, som är det största arrangemanget under det svenska EU-ordförandeskapet i Kenya. Kronprinsessan Victoria är som papppa kungen mycket engagerad i klimatfrågor och i sitt tal la hon stor tyngd att detta ämne är något som berör oss alla och som måste tas på allvar.

Annons
Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Dansshow

Senare på förmiddagen invigde Victoria Exportrådets lokaler i Nairobi, där hon bjöds på en färgsprakande danshow med massajer från Massailand. Kronprinsessan bjöds upp till dans och som vanligt bjöd hon mycket på sig själv. Massajerna gav henne två armband i present.

Kronprinsessan beskyddare

Kronprinsessans besöker Kenya med anledning av invigningen av en skola som byggts av Gundua Foundation, som kronprinsessan är beskyddare av.
Invigningen är först i morgon, men innan dess och senare i kväll bjuder ambassadör Ann Dismorr på en mottagning på residenset i Nairobi.

[smooth=id: 136; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Av Anna Frödell
Foto: Scanpix

LottasKungligaBloggNyfiken på var kronprinsessan Victorias skor kommer ifrån?


Vår kungliga modebloggare Lotta Wretman har självklart svaret
»(0)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

55 kommentarer till “Bildspel! Kronprinsessans färgsprakande dans i Kenya”

 1. ooooooooops men haer ser hon ju glad ut??? sa hur rimmar det med vad redaktoren skrev under den bild daer sessan var allvarlig ??
  detta maste vi ta upp pa nasta redaktionsmote !!! lkanske ar det anda en rolig resa ?? hmm ja vad skall man tro???

 2. me atminstonde ar denna resa spaennande och inte en LYX resa !! 😎
  hmm i varje fall inte annu..kanske nagon annan pa Red skriver om den senare och da kn det bli till en LYX resa !!??

 3. “Kronprinsessan lade stor vikt vid klimatfrågan” i sitt tal. Surprise, surprise, när det var just detta Climate Change Day handlade om 😉
  Hon gjorde säkert ett utmärkt jobb och såg ut att ha riktigt kul.

 4. Varldens roligasteskaemt har korats i en tavling av Readers Digest
  en svensk vann och fick priset 1000 dollar !!
  Har ar hans historia:

  “En stockholmare som precis fått sin jaktlicens var i Skåne för att jaga and och hade blivit tilldelad ett jaktområde bredvid en gård mitt på slätten. Utanför gården stod en bonde och tittade intresserat på.

  Plötsligt kom några änder flygande och stockholmaren lyckades träffa en av dem. Nu hände det sig så att den landade på bondens mark, precis utanför jaktområdet.

  Stockholmaren rusade snabbt dit för att plocka upp anden, men bonden var redan där och sa: ”Anden landade på min mark och då är den min.”

  Stockholmaren började argumentera, men bonden stod på sig och sa : ”Kan vi inte komma överens får vi göra upp med en koddaspark.” Stockholmaren frågade vad det är för något. ”Det går till så att vi ställer oss mittemot varandra. Sedan sparkar jag dig allt vad jag kan i skrevet, och sedan gör du likadant på mig. Den som skriker minst får fågeln.”

  Stockholmaren var tveksam, men ville gärna ha anden, så han gick med på förslaget. Skåningen rättade till trätofflorna och drog sedan till det värsta han kunde. Stockholmaren sjönk ihop men sa inte ett ord. Efter ett par minuter hade han rest sig och ställt sig beredd.

  Då sa bonden: ”Jag har tänkt på saken. Du kan ta anden.”

 5. Ja, upplänningar är i regel modigare än skåningar…a propos världens roligaste historia…Anna Anka skall hålla i Treans Julteve…DET är väl roligt för dem som till äventyrs skulle titta på den kanalen. Jag har aldrig gjort det 🙂

 6. Och sedan skulle det vara kul att veta…Är det Carl-Philip som håller i rodret med mor, far och syrran ute ur riket ??
  Eller är det Madeleine som gör ett inhopp ??

 7. Que voila une princesse radieuse et charmante avec tous. Son bonheur personnel se reflète dans tout son comportement. Elle semble si heureuse de vivre.
  Tout en sachant merveilleusement tenir son rang.

 8. Ja, Martin – jättekul historia, och härliga kommentarer ger du också, men har du först nu : “Skrattat HELA MORGONEN”, hos mej är snart kvällen, men skrattat (åt “din” historia) har jag sannerlgen hunnit göra mkt ändå,
  så gärna mer dylikt, liksom alla dina trevliga länkar! Ha en fin em/kväll!

 9. Demba! Visst 17 – jag tänkte mej inte för, fast inte är lång tid sen han ju skrev om var han finns. Men tack för att du påminner! Du skriver förresten
  också både bra, roligt och har bra repliker på olika ting! Allt gott även till dej!

 10. Lövis.
  Du skriver ibland om alla EU-bidrag som våra kungligheter får, och som du tycker är fel. Jag håller fullständigt med dig.
  Själv får jag tex EU-bidrag för uråldriga stengärdsgårdar som någon bonde för några hundra år sen byggde för att bli av med sten när han plöjde. Då la man bara upp det runt ägorna.
  Dessa gärdsgårdar är i mitt fall 3700meter. Och det får jag pengar för varje år om jag inte tar bort dom. Och det gör ja så klart inte.

 11. att ni orkar- det kan jag beundra fast ändå inte… patetiskt som alltid kan människor inte hålla fokus för dom har fullt sjå att fokusera på att höras o synas själva. Kanske gör kronprinsessan något bra i Kenya men det ska vi väl inte fokusera på?

 12. chris min vaen…drick inte kaffe om det gor Dig sa magsur !! 🙂
  forresten ar Du uppe sa har tidigt?? Dubrukar inte dyka upp forran klockan 2 pa morgonen !!
  det ar kul att tjattra haer om man goer det med andra…det ar inte fraga (for de flesta ) om att gora sig bemarkt.. det finns visst nat undantag !!??

 13. Jag gillar inte när någon bara slänger ur sig en ettersur kommentar och sen försvinner. Man ska stanna kvar och försvara sin ståndpunkt om man är så arg så man kommenterar med drypande drakgift.

 14. #15 Gittan vicket fint bildgalleri !! vilket fin par tillsammans !! taenk om Victoria o Frederik bilvit kaera saa bra da hade ju Victoria blivit Drottning anda …… samt CarPhilip fatt sin raettmaetiga krona !!
  oc vilket stilgt kronprinspar Danmarka hade fatt !! men det klart det har dom ju nu anda 🙂

 15. Chris,

  God morgon!

  Har saknat dina uppbyggande kommentarer om kronprinsessans beök i Kenya.

  Trodde faktiskt i ett svagt ögonblick att du hade lämnat oss för gott.

  Jag har ändå hoppats in i det sista, att du kommer som ´gumman ur lådan óch nu har min önskning blivit uppfylld.

  Kram, Christina

 16. Kronprinsessan såg verkligen ut till o trivas, alltid redo till o kasta sig in i det mesta utan att se bortkommen ut – tycker verkligen att hon gör ett bra jobb när hon representerar Sverige! För o inte snacka om hur lycklig hon ser ut 🙂

 17. Underbara Victoria, som alltid bjuder på sig själv och är så synbart förtjust över dem hon möter. Vilken drottning Sverige får en dag. Ingen passar bättre än hon för sin nuvarande och kommande roll.

 18. De rien Laurence !! je suis content de lire vous commentaires ici, c’est tres agreable d’avoir des avis francais parmi les autres!! Merci a vous !!

 19. ja christina
  du har så rätt jag har liksom tröttnat lite. Jag tänker inte förklara det närmare inte ens för Demba- det är så lätt att missförstås. Men om jag säjer att jag saknar fokus i kommentarerna så tycker jag inte kan missförstås. Tydligen kan det ändå det.

  En kram tillbaka till dig, Christina

 20. Chris min vaen Men aven om Du nu ar sa sjalvkritisk !! angaende den bristande fokusen.. sa ar vi villiga att laesa Dina kommentarer .. dom blir baettre hela tiden !! 😉 mvh / M

 21. jag är icke självkritisk, Martin då jag finner mig själv suvären. Not, men jag tycker nånstans att Vicktoria ofta förlöjligas och behandlas med arrogans. Det känns aningen fel då jag anser hon vara den som är mest tillgänglig i hela kungahuset. Men istället för att kommentera henne fyller ni era kommentarer med annat. Sorry men jag stör mig på det. historier som är buskisvarning på vad har det med hennes resa till kenya att göra? Inget enligt mig.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar