Annons


Annons

Bildspel: Kunglig middag i Berwaldhallen


huvudbild-

Det var festligt värre i går kväll när drottningar och prinsessor bjöds till konsert i Berwaldhallen i Stockholm, med anledning av firandet av FN:s barnkonvention. Men även kung Carl Gustaf samt några blivande prinsar fanns med – för som en överraskning dök också Daniel Westling och Jonas Bergström upp vid sina prinsessors sida. Svensk Damtidning var där och minglade – se vårt bildspel nedan. Och läs mer i vår blogg Bakom kulisserna!

Annons
Gilla Svensk Damtidning på Facebook

[smooth=id: 144; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: Charles Hammarsten


(7)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

11 kommentarer till “Bildspel: Kunglig middag i Berwaldhallen”

 1. Äntligen !!!!
  Daniel är på plats vid Victorias sida där han hör hemma sedan sju långa år. Hoppas att hälsan är god eller i alla fall på bättre så han orkar med det pressade skemat.
  Lycka till nu Daniel med umgänget i den stora brokiga skaran av nya släktingar och vänner.

 2. Ja nu ska det bli kul att höra alla kommentarer hur Daniel var hur många fel folk hittar, själv tycker jag han ser ut att sköta sig mycket bra och verkade ha roligt också, även tillsammans med Mette-Marit och Mary. Jag önskar han få behålla sin hälsa och allt går bra för dem.

 3. Två strålande prinsessor och deras snygga fästmän. Både Daniel och Jonas smälter bra in i de kungliga kretsarna.

 4. Maggan och alla andra, som har betvivlat, att Daniel inte kan sköta sig på ett fotografi borde ta sig en tankeställare. Inte hör man vad han säger.

  Alla de som tror att Mary och Mette Marit, skulle fnysa på ett fotografi, borde också ta sig en tankeställare.

  Inget annat fel på Daniel, men vad gäller allmänbildning och erfarenhet, från olika områden, så är det Jonas som är mer acceptabel.

  Verkar att ha så trevligt med Mary……ROFL

 5. Maggan som alltid höll på Daniel är tillbaka och hon håller fortfarande på honom. Demba är tillbaka. Johannes är alltid mycket välinformerad eller är det en vild gissning när han säger att hertigarna kan få vara med vid kungens privata middag för nobelpristagarna på Slottet 11 december.

 6. Jacqueline. För någon månad sedan gick hovet ut med beskedet om att Daniel W. inte skulle närvara vid något officiellt evenemang förrän efter bröllopet. Men ändå gör rykten gällande att han skall vara med vid middagen den 11 dec. Och när nu kronprinsessans fästman sluter upp vid hennes sida på det i artikeln nämnda jubiléet, kanske man kan finna någon sanning i dessa påståenden…

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar