Annons


Annons

Elin Nordegrens mamma akut till sjukhus


Barbro Holmberg.

Barbro Holmberg.

Det var Elin Nordegrens mamma Barbro Holmberg som fördes med ambulans till sjukhus från golfstjärnan Tiger Woods hem igår. Elin fick panik då mamman föll ihop efter akuta magsmärtor och ringde larmcentralen.

Annons

Det visade sig att det var Elin Nordegrens mamma, Barbro Holmberg, som var den kvinna vi rapporterade om igår som fördes med ambulans till sjukhus från golfstjärnans hus i Florida.

Akuta magsmärtor

Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Den före detta S-migrationsministern och nuvarande landshövdingen i Gävleborgs län, Barbro Holmberg, var på besök för att stötta sin dotter Elin Nordegren i den turbulens som den senaste tidens skandaler fört med sig. Plötsligt fick Barbro akuta magsmärtor och föll ihop på golvet. Elin drabbades av panik och larmade genast 911.
Strax därefter kom en ambulans till lyxvillan och hämtade Barbro Holmberg. Hon fördes till samma sjukhus som Tiger Woods vårdades på efter bilolyckan för en och en halv vecka sedan.
– Hon lades in med magsmärtor som sedan utreddes, sa Dan Yates, presstalesman för sjukhuset.

Säkerhetspersonal på sjukhuset

På sjukhuset fick Barbro eget rum och extra säkerhetspersonal hyrdes in för att garantera hennes säkerhet.
Länsstyrelsen i Gävleborg, där Barbro Holmberg är chef, har bekräftat att hon vårdats på sjukhus.
– Jag har fått bekräftat från en i familjen att Barbro togs in för magsmärtor i natt, sa hennes ställföreträdare på landshövdingestolen, Olov Rydberg, igår till Aftonbladet.

Vilar ut i Woods hus

Efter elva timmar kunde hon lämna sjukhuset, och nu vilar hon ut i ett av Tiger Woods hus och mår enligt uppgifter “mycket bättre”. Elin Nordegren, som flyttat ifrån sitt och Tiger Woods hem, hade tillfälligt flyttat tillbaka tillsammans med sin tvillingsyster Josefin då mamman insjuknade. Var Tiger befann sig är oklart.
Barbro Holmberg meddelade nyligen att hon ville ha semester den här veckan, och har överlåtit samtliga av sina uppdrag på Olov Rydberg. I helgen flög hon över till USA för att stötta sin dotter efter att Tiger Woods otrohetsskandal exploderat i medierna. Olov Rydberg räknar dock med att Holmberg ska vara tillbaka på jobbet redan på måndag.

Av Ann-Sofie Lundin
Foto: IBL

(2)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

2 kommentarer till “Elin Nordegrens mamma akut till sjukhus”

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar