Annons

Annons

Härlig höstmodevisning på Bukowskis

Härlig höstmodevisning på Bukowskis

bukowskis

modevisningDet var en härlig stämning på höstmodevisningen på Bukowskis i Stockholm förra veckan.

Kön ringlade sig lång utanför Bukowskis när Alexandra Charles och Birgitta Stubbing bjöd in till höstmodevisning. Innan visningen bjöds det på generös buffé med bland annat fyllda parmarullar, västerbottenpaj och laxtoast med romsås och på catwalken fick vi njuta av kläder från bland andra Thalia, Look Boutique, Sörmans och Tous smycken. Och förutom kvällens alla snygga modeller uppträdde gruppen Vocalettes med skönsång.

Annons
Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Av Maria Roswall
Foto: Cecilia Österberg

[smooth=id: 379; width:430; height:850; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

(8)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

Kommentarer till “Härlig höstmodevisning på Bukowskis”

  1. Den svarta ensemblen med ränder på ärmarna – jättefin. Vilket årtionde är den ifrån och vem har skapat den? Vi borde fått se med av klädvisningen, kändisarna som var där är mindre viktiga. Kul med kläder från olika epoker.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

Annons

Laddar