Annons


Annons

Pianokungen Robert Wells var äntligen med på noterna


Robert Wells har tidigare varit emot giftermål. Men nu har pianokungen slagit till och gift sig med sin Maria.

Robert Wells har tidigare varit emot giftermål.
–Det har bara varit skilsmässor i min släkt, förklarade pianokungen krasst.
Men när Svensk Damtidning träffade honom och hans stora kärlek Maria Sköld strax före jul i fjol, var han inte lika bergfast.
– Vi får väl se…sade Wells hemlighetsfullt, när han fick frågan om bröllop.

Annons
Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Bröllopsklockor

Så efter 19 år av ljuv musik tillsammans ringde så äntligen bröllopsklockorna. I söndags, den 7 november, blev de man och hustru i staden Naples, ett strandparadis på Floridas västkust. Paret har två söner, Oscar 14, och Teddy, 12, som är med i USA. Familjen brukar ta sommarlov i november med barnen, eftersom artisterna Robert och Maria ofta arbetar i juni, juli och augusti. Liksom förra året blev det soliga Florida. Och denna semester gick i kärlekens tecken minsann. Ingen brudvals över bonad parkett. Men väl en romantisk bröllops-boogie-woogie på stranden!

Av Åsa Bönnelyche
Foto. IBL

Läs även:

En liten Benjamin för John Travolta och makan Kelly››

Popstjärnan Annie Lennox prisar kronprinsessan Mette-Marit››

PR-trick eller kärlek för Brad pitt och Angelina Jolie?››


(1)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

6 kommentarer till “Pianokungen Robert Wells var äntligen med på noterna”

  1. Grattis till äktenskapet. Efter så lång prövotid har ni klarat av ett och annat falskt ackord och livet går som en vals.

  2. With havin so much content do you ever run into any problems of plagorism or copyright infringement? My blog has a lot of exclusive content I’ve either written myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up all over the web without my permission. Do you know any solutions to help protect against content from being stolen? I’d definitely appreciate it.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar