Annons


Annons

Henrik Lundqvist har friat till sin Therese


Hockeyproffset Henrik “Henke” Lundqvist har friat till sin flickvän Therese Andersson uppger tidningen Expressen.

Enligt Expressen så var det fyra dagar innan julafton som hockeyproffset Henrik Lundqvist bad sin flickvän Therese Andersson sedan många år tillbaka att gifta sig med honom. Han ska ha friat i ett hav av blommor på en romantisk krog i New York, berättar Expressen.

Annons

Diamantring

Ringen var av vitt guld och prydd med diamanter, vi kan väl gissa på att den kostade en bra slant, han har ju tjänat en del som målvakt för New York Rangers. Henke har tidigare pekats ut som prinsessan Madeleines flirt, men nu vet vi verkligen var han står i den frågan…

Av Agneta Nisbeth
Foto: All Over Press, Stella Pictures

Läs även:

Silvia mötte prinsessan Madeleine i New York››

Nu kan prinsessan Madeleines nya liv börja››

Romansryktena med hockeystjärnan har tagit ny fart››

(10)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

11 kommentarer till “Henrik Lundqvist har friat till sin Therese”

  1. Urlöjligt att peka ut Henke som Madeleines nya romans! Vill man vara först med nyheten att Madeleine skaffat sig en ny pojkvän, så är det väl för säkerhets skull bäst att peka ut varje ogift man hon syns tillsammans på bild med till den nye pojkvännen. Det är så “tänket” fungerar hos pressen.

  2. Det här skvallret om Henke Lundqvist o Prinsessan Madeleine har verkligen visat vad många av skvallertidningarna går för. Som sagt, Henke (Sveriges bäste hockeymålvakt) har ju varit sambo ganska länge.. så ok, om man nu vill kasta skit på Prinsessan Madeleine behöver man väl inte dra in en kille som är sambo.. framförallt allt av hänsyn till hans tjej.. men å andra sidan.. är väl kanske för mycket begärt av skvallertidningarna..

  3. Henrik är inte så bra som alla tror, han låg med min kompis i Göteborg förra året! då struntade han nog i Therese! haha så kul hur han verkar vara en bra man och berättar att han och madeleine inte har haft ngt ihop därför att han har flickvän…. riktigt bra man han kommer bli…. nya tiger woods kanske!

  4. Lycka till!

    Prinsessa Madeleine och Jonas Bergström hör ihop. Hoppas att de hittar tillbaka till varandra. De borde inte undvika varandra, utan tvärtom.

  5. Andy: DEt är väldigt fult att skriva det att ” Henrik skulle legat med din kompis” om det nu inte skulle vara sant……..bara så du vet.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar