Annons


Annons

Kronprinsessan Victoria – ensam i Mellanöstern


I flera månader har de gjort allt tillsammans. Nu befinner sig kronprinsessan Victoria och prins Daniel på varsin sida av världen. Han i Sverige – hon i Förenade Arabemiraten.

Det har bara gått någon dag, knappt det, sedan kronprinsessan Victoria anlände till Abu Dhabi. Ändå märks ingen jetlag, åtminstone inte så långt ögat kan nå.

Annons

Pigg och glad

Victoria tycks vara pigg, glad, nästintill oförskämt fräsch. I fem dagar ska hon besöka Förenade Arabemiraten, främst Abu Dhabi, men på sin tredje dag i landet är också en tur till Dubai inplanerad.

Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Daniel stannar hemma

Senast Svensk Damtidning följde kronprinsessan här i Abu Dhabi var 2008. Då, liksom nu, fick hennes älskade prins Daniel stanna hemma.

Solo igen

Efter att ha jobbat tillsammans hela hösten, rest till Kina, Frankrike, Örebro, Finland, Norrbotten och Västergötland, så är Victoria nu solo igen.

Hjärtefråga

Säkert hade hon velat ha sin prins med sig, men Victoria tycks trivas bra – också ensam. Men så är hon ju också här, i Mellanöstern, för att tala, och lära sig mer om, om sin hjärtefråga.

Utställda byxor

Alla i kungafamiljen har ju områden de värnar om extra mycket. Drottning Silvia har barnen, prinsessan Madeleine likaså. Victoria har miljön. Och det är för den skull som hon är här, för att tala på, och besöka, World Future Energy Summit. Kronprinsessan för entré på summiten lagom till välkomstceremonien, invigningen av det hela. Iklädd en beige, lite glittrig, lång kavaj, löst sittande blus, utställda byxor och höga klackar är hon både snygg och proper. Kronprinsessan tycks stråla som aldrig förr!

Haakon och Frederik

När hon håller tal talar hon sakta och klart, tydligt och retoriskt. Efter flera resor i miljöns namn, bland annat med sina kungliga kollegor, Haakon och Frederik, vet hon vad hon pratar om.

Paneldebatt

Hela dagen går åt till summiten, först invigning, därefter besök i svenska paviljongen, slutligen paneldebatt. Kvällen blir tidig med en liten middag med några delegater från Sverige.

I morgon fortsätter nämligen resan. Svensk Damtidning finns på plats, med fotograf Charles Hammarsten och reporter Johanna Lejon.

Av Johanna Lejon
Foto: Charles Hammarsten

Missa inte att läsa det som Johanna bloggar om – direkt från Förenade Arabemiraten här på Bakom Kulisserna››

Läs även:

Vi följer med kronprinsessan Victoria till Förenade Arabemiraten››

Prins Daniel blir tulpan››

Victoria och Daniel på skidtävlingar i Italien››

Kronprinsessan Victoria åker ensam till Förenade Arabemiraten››


(76)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

112 kommentarer till “Kronprinsessan Victoria – ensam i Mellanöstern”

 1. Vacker som en harlig solskensdag! Stilig, representativ, intresserad och allt annat gott…………………………..

 2. Första tanken när man såg bilden, jaha en ny gravid prinsessa. Såg sedan att det var vår prinsessa…. Nu får hovet allt bekräfta nyheten om hon är gravid. Vilket jag hoppas att hon är förstås.

 3. Herlige Victoria gjør akkurat det man skal gjøre på visitt i andre land;
  Kler seg i henhold til landets kultur og tradisjoner. Det er respekt!

  Skulle dog ønske at den “utenpåsittende” blusen også er et uttrykk for en kommende gledelig begivenhet i denne unge damens liv 🙂

  Ønsker denne plikttro kvinnen får oppfylt alle sine drømmer !!

 4. Så har ju Kronprinsessan aldrig gått klädd, det tyder ju bara på en liten putande mage.Bara och vänta och se när vi får veta det…Väntar med spänning!!!

 5. Kronprinsessan Victoria är så snygg och ser strålande ut, men om hon inte är gravid borde stylisten tipsat om en annan typ av blus. Bilderna sätter absolut fart på graviditetsryktena på nytt, vilket kan vara jobbigt för paret.

 6. Emma 3#,

  Precis min tanke! Särskilt på den översta bilden ser hon definitivt gravid ut. Om det stämmer borde det vara så långt gånget att det skall offenliggöras vilken dag som helst.

 7. Hon har nog en gravid kvinnans hållning – se första bilden bara… och hon har en mjukare framtoning än vanligt.

 8. Vilken jetlag?

  Abu Dhabis klocka är 3 timmar före Stockholms. Victoria vinner bara tid och får längre sömn.

  På tal om jetlag.

 9. Klart hon är gravid.. Det kommer att meddelas nästa vecka tror jag.. Jag gissar på det… Hon har aldrig klätt sig så här innan, så jag tror att hon är gravid. Det är något med hennes utstrålning och hållning. Jo, hon är gravid.

 10. Jag tror hon redan är gravid i fjärde månaden, eftersom det syns, men ändå inte påtagligt. Hon är klok som väntar med att avslöja något. Kul för henne och maken.

 11. Visst kan hon vara gravid, men i det aktuella landet klär sig kvinnor vanligtvis i löst sittande plagg och det KAN vara av respekt för denna tradition som V. valt denna typ av klädsel.

 12. På bilden i profil ser kronprinsessan Victoria gravid ut, men på dom andra bliderna ser hon inte gravis ut. Men man kan faktiskt få mage i vissa kläder.
  Nr 13 kan hända att landet har sådan klädstil.

  Om kronprinsessan Victoria är gravid så berättar hon det själn när tiden är mogen för det.

 13. kanske mitt emellan tredje och fjärde månaden, bysten har blivit lite större? Jag tror att hovet väntar med att gå ut med nyheten till åtminstone femte månaden är passerad, som Danmark gjorde

 14. Det förväntas att Victoria har utländska beskickningar ensam. Men jag tror att graviditeten skulle tillkännages FöRE AFVÄRDEN med ett fotografi av paret tillsammans. Daniel måste känna sig utesluten. inte bra!!!

 15. Jeg burde jo ikke kommentere slikt, men jeg ønsker så på Kronprinsesseparets vegne at de får flere barn. De har jo selv sagt de ønsker seg barn.

  Jeg reagerer mest på bilde nummer 4, og tenker da på Kronprinsessens ansikt. Vide klær kan man jo ikle seg når man besøker andre kulturer, men hennes vakre ansikt har fått myk og fin rundhet som gravide får.

  Jeg håper virkelig at hun er gravid, og at hun får et fint og behagelig svangerkap. 🙂

 16. Tja, det var også min første tanke, da jeg så billedet, om Kronprinsessen mon er gravid, og som andre har noteret, så har hun ikke klædt sig sådan før… men det kan selvfølgelig være for at følge det lands skikke…. vi får se 🙂

 17. Jag tror det var Marys senaste graviditet jag läste någonstans att de inte ville offentliggöra graviditeten förrän i 20:e veckan. Kanske lika för Victoria och Daniel. Eller så är det bara så att det inte passar med en tajtare överdel i detta muslimska land.

 18. Men! Hon måste bara vara gravid!! Hon brukar ju ha tajta överdelar men inte nu….läste också i Aftonbladet att hon har bett hovet om ett lugnare program i vår…hm…

 19. Hon ser verkligen gravid ut. Det hade varit bättre att tala om det så vi(svenska folket) också kan glädjas tills. med paret. Nu blir ju bara en massa spekulationer.

 20. Är inte hon gravid så är jag Karl XII !
  Dessutom såg man den beslöjade blicken redan den 10 december så det är bara att gratulera!

 21. Victoria pleier aldri å kle seg i så store klær. Det kan selvfølgelig være for å følge landets tradisjon og kultur men også glimrende for å gjemme en liten mage.
  Jeg synes hun har sett gravid ut lenge, rundere former og i ansiktet.
  I Aftonbladet går hoffet ut å dementerer disse ryktene. De pleier vel aldri å gi noen kommentarer.

 22. Tja, jag är gravid i fjärde månaden och har beräknad tid i juli. Tror inte Victoria kommer med nån bebis i vår! SÅ gravid ser hon inte ut!

 23. Daniel Nyhlén visste långt före bröllopet, när Victoria skulle bli gravid.

  Enligt Aftonbladet, har han utropat i radion, samma sak som skribenterna här bryr sin hjärna med.

  Varför skulle hovet DEMENTERA, att Victoria är gravid? Eller förtsätter de med samma konstiga uttalanden som tidigare.

  Av kommentarerna här, får man en uppfattning att intresset har ingenting med Victorias uppdrag att göra, utan bara samma tjat är hon gravid eller inte.

  Märker att åtminstone 50% av de som skriver här, struntar blankt i V och D s arbete. Huvudsaken är Victoria blir gravid,

  Suck!

 24. Gravid eller ej?

  Om man nu inte vill ha dessa rykten, så var kanske klänningsmodellen på Nobeldagen inte den smartaste av modeller. Däremot som sagt som flera skriver här, är kanske den sk Dresscoden i arabvärlden för kvinnor “lösat hängande kläder” och inte figurnära.

  Som sagt, vissa modeller kan göra att den mest ogravida ser gravid ut. Själv minns jag en gång för ett antal år sedan när jag gick på krogen och satt och drack vin i en sådan klänning, En herre vid bordet bredvid mig, blev tillslut ganska så upprörd och påpekade det olämpliga i att dricka vin när man är gravid. Jag skrattade och berättade att jag var så ogravid någon kunde vara varpå han som ursäkt, bjöd på en flaska champagne och kvällen var räddad och mitt och hans sällskap hade en riktigt rolig kväll ihop.. Så som sagt, modell på klänning kan luras rejält 🙂

 25. haha, det lustigaste är när D. Nyhlén skryter om att han var den första att berätta att Victoria nog är gravid 🙂 Om det nu visar sig att hon inte är det (eller var det under Nobelfesten) så tär det en aning på hans trovärdighet. Hans “initierade källor” är säkert detta forum här på SD, hahaha! Jag hoppas att Victoria snart ska bli gravid om hon inte redan är det, men i mina ögon ser hon inte gravid ut. Hon har en lite lös blus och konstig hållning (på den översta bilden), men jag tror faktist inte det är dags än….

 26. Hovet dementerer og det må man vel tro på. Informationschef
  Bertil Ternert er ny og han starter nok ikke sin karriere med
  en løgn -selvom hans sprogbrug virker en anelse udenfor,
  hvad man forventer fra en kgl. chef!
  Virker ikke særlig professionel IMO.

 27. Eftersom hovets informationschef tydligen har dementerat uppgiften vet vi vad som gäller.
  Jag tycker dock att det är tramsigt av kronprinsessan och hennes medhjälpare att fortsätta välja kläder som får kronprinsessan att se gravid ut när hon inte är det. Det här är väl knappast något att skämta om.

 28. OM hon nu är gravid så bör man inte basunera ut det innan de kritiska veckorna är över och risken för missfall är mindre. En jobbig utlandsresa är inte det man planerar in om hon nu är gravid, illamående och risk för missfall är inte det bästa för en utlandsresa i pressande väder. Låt bli att spekulera och låt prinsparet leva i lite lugn och ro. Vem skulle kunna bli gravid med denna press, det är omänskligt. Dom är ändå inga avelshästar utan ett nygift par som borde få vara lite i fred.

 29. Caterine #61… Precis som BEN påpekar i #60 så BJUDER faktiskt Victoria intill spekulationer och journalistfrossa…

  Vem som råder henne i klädvalet vet vi inte säkert, men nog har hon såpass mycket att säga till om att hon kan avgöra själv vad som är passande och klädsamt..
  Nu väljer hon för tredje-fjärde gången att framträda i “mammakläder” vilket hon borde avstå från om det nu inte är så dags…
  Det är inte vi som sätter press på henne genom det här utan hon själv som “spelar spelet” och uppmuntrar oss…
  Dåligt omdömde om det är fejk ! 🙁
  Dessutom kan man ju fundera över om det finns en mening i det för framtiden för att ” sätta oss på plats”…

 30. Sluta sprida en massa rykten om Victorias graviditet, det måste vara jobbigt för henne och Daniel.
  Skriv sedan ni fått det bekräftat från hovet att det är så!

 31. HELT enig med # 63 og 64! Well spoken 🙂

  Så urolig mye skvaller og mas om Victorias graviditet, det kommer når det kommer!

  Get a life…..

 32. Så otroligt barnsligt att påstå och lägga skulden på henne att hon uppmanar till spekulation mm. Varför inte stå för att ni spekulerar och undrar om hon kan vara gravid? Ja hon har sagt att hon gärna vill ha barn, hur normalt som helst för en nygift kvinna i 30-års åldern, ja hon har varierande stil på kläderna, åtsittande ibland och ibland inte. jag tycker faktiskt man ska vara VÄLDIGT försiktig med sådana spekulationer. Jag var under en period väldigt yr och trött vilket var svårt att dölja på jobbet, vilket gjorde att ALLA tog sig friheten att spekulera och viska om jag var gravid. En del frågade också rakt ut. Tänk om jag var alldeles nygravid och inte ville säga något, eller tänk om jag och min man kämpade som bara den sedan två år tillbaka och inget hände. Var det också mitt fel då, eftersom jag var ju yr??
  Ingen tvingar er att undra och spekulera. Som hon själv sa under all år när många undrade och spekulerade i eventuell förlovning: “när den dagen kommer ska jag personligen berätta det och ni ska inte behöva läsa det i nån tidning” Och som många här har påpekat, om/när det är dags så kommer det nog inte gå någon förbi, så vi behöver inte vara oroliga att missa nåt 🙂
  Sen är det väl också så att börjar man misstänka och spekulera om graviditet så kan man nog se tecken överallt 😉

 33. Nr 62

  Så nu ska man anklaga Victoria för att lura folk genom att hon använder fel sorts kläder som bjuder till spekulationer?!?!?!?! Jag tycker inte det har varit något fel på hennes kläder och tycker inte att de liknar “mammakläder”. Skulle hon vara singel och inte förväntas vara gravid skulle ingen lägga märke till dessa kläder. Tycker faktiskt det är otroligt fånigt att kriva att hon “spelar spelet” och “ska sätta oss på plats” och annat trams. Lägg av”!

 34. Varför klär sig Kronprinsessan som hon gör ?? om hon inte vill ha igång rykten om graviditet, detta börjar bli rent löjligt faktist !
  Tror inte värdlandet tagit illa vid sig av en mindre löst hängande topp 😉

  Sedan när dessa rykten tagit fart, så kallar hovets presstalesman detta, LÖGN OCH FÖRBANNAD DIKT !?

  Ibland undrar man ju vem som är mest insatt i den fråga !?
  Men den som lever får se-

 35. “Sedan när dessa rykten tagit fart, så kallar hovets presstalesman detta, LÖGN OCH FÖRBANNAD DIKT !?”

  kanske det beror på att det är just det det är?

 36. Jag unnar verkligen V att vara bekvämt klädd.Snygg kappa. Märkligt att vissa här anser att vår kronprinsessa inte skulle kunna få välja att bära löst sittande kläder utan per automatik döper dessa till mammakläder.
  Nu är Victoria på besök i ett muslimskt land och att “ta seden dit man kommer” innebär väl här bland annat att respektera de inhemska klädkoderna genom att för en gångs skull inte bära figurnära och visa upp bara armar & ben, särskilt som det nu är fråga om seriöst jobb sammanhang och ej fest dito.

 37. #72 Emma_H
  Jag har också funderat på om hon klär sig så här av respekt för värdlandet, men när man tänker efter, så är dom inte så känsliga emot lite tajtare kläder här. (så länge det är påklätt och smakfullt vill säga) Hela Förenade Arabemiraten är fullt av västerlänningar och är väldigt västvänligt i sig.. Se bara på hur Prinsessan Haya Bint-al-Hussein, (som är gift med Sheik Muhammed bin Rashid al-Maktoum av Dubai), och hon brukar klä sig i “vanliga” västerländska kläder, alltså tajtare dräkter, klänningar etc. Så nej, så känsliga är dom inte.. Det är en myt.
  Jag tror att Victoria är gravid, fastän hovet dementerat detta. De vill bara vara säkra på att allt står rätt till innan de bekräftar den glada nyheten.
  Och om hon inte är gravid, så retas hon bara med oss.. 😉

  (Egentligen hade jag lovat mig själv att inte spekulera i detta eviga ämne, då det säkert leder till ännu mer press på Prins Daniel och Kronprinsessan Victoria, men när hon klär sig såhär, så kan man ju inte låta bli att undra lite..)

 38. Till dig nr 10 Kronprinsessan såg en aning gravid ut i den kläningen på Nobelfesten. Men dagen efter den 11 December så var det en stor middag. Då hade kronprinsessan på sig en blå kläning av en annan model och då såg hon inte gravid ut.

  Så har man en sådan kläning hon hade den 10 december så kan man få en liten mage.

 39. Ja då är hon till 100% säkerhet ej gravid alltså? För inte skulle väl de säga det ifall det var så? Känns det inte lite konstigt för informationschefen någon vecka efteråt ifall en eventuell graviditet skulle offentliggöras isåfall? Ja ja det är väl bara att vänta och se. Min spontana reaktion när man såg bilderna var att hon var gravid men då är det nog inte så alltså.

 40. Ja inte kan den granskande redaktören säga att man kommenterar innehållet av artikeln.

  Om INGENTING händer inom någon vecka, börjar, “graviditetsexpertisen” här, spekulera om Daniels mediciner.

  Alla har någon bekant som VET att medicineringen förorsakar det här och det där.

  75 kommentarer utan den minsta lilla anknytning till besöket i Abu Dhabi.

  Till råga på allt, borde Victoria, klä sig i korsett, för att inte missleda läsarna. Ha,ha.

 41. I Abu Dabi finns inga krav på särskild klädsel för Viktoria. Inte ens när hon var i det strikta Saudiarabien så klädde hon sig som hon nu gjort. Jag har varit i Saudiarabien, Kuwait och Dubai och det är bara i Saudiarabien som du som västerländsk kvinna bör klä dig så att du inte visar armar och ben t ex.

  Det är inte konstigt att vi intresserar oss för om Viktoria är gravid. Det är ju hennes och Daniels viktigaste uppdrag – att säkra tronföljden. Allt annat de gör är sekundärt. Producera barn är deras jobb, deras plikt, det som är viktigast.

 42. Helt rätt cecilia #81…
  Och det har Victoria själv talat om i en intervju att hon inser fullt ut… Visst har vi med en eventuell graviditet att göra… I allra högsta grad ! Om man inte är republikan och vill ha en svag monarki… Det är viktigt att tronföljarledet späds på… Vem som blir först av syskonen har ju egentligen ingen större betydelse…Men mycket talar väl för att det är Victoria vi ska ha lite extra förväntningar på…. Det blir ju lite av “rikets barn”…

 43. Tant Cecilia!!

  DERAS JOBB, DERAS PLIKT att producera barn??

  Säkra tronföljden…. Måste Victoria abdikera om hon mot förmodan skulle bli barnlös?

  Tant Cecilia verkar att vara en ovanligt pigg 100-åring, eftersom hon tom använder dator.

 44. En kunglig graviditet offentliggörs inte förrän efter den första trimestern har passerat, dvs efter tre månader/tolv veckor.

  För övrigt så håller jag med Medea (nr 38);
  i ett strikt muslimskt land är det obligatoriskt med löst sittande plagg för kvinnor.
  Tack och lov att man inte tvingade på vår kronprinsessa heltäckande slöja, något som torde göra varje fri kvinna illa till mods.

 45. Men snälla Gittan #82 “visst har vi med en graviditet att göra” Ja, när/om det bekräftat ja! Men innan dess?? Så om hon har svårt att bli gravid så tycker du att vi har med det att göra också? Har vi med deras sexliv att göra också kanske? Ja hon är prinsessa, ja hon är offentlig person men innan en gravidtet är offentlig (eller ens påbörjad?) så är det väl i allra högsta grad privat. Gäller såväl offentliga personer som anonyma svenssons.

  Men det är min åsikt det! 🙂

 46. MEN HALLÅ NU SER HON VERKLIGEN GRAVID ut varför går de aldrig ut med det?????
  Vill hon inte ha rykten om att vara gravid så ska hon väl välja andra kläder som är tajtare än mamma kläder .
  Nej hovet UT med graviditets nyheten nu!

 47. Visst kan hon vara gravid även om hovet säger att hon inte är det. Varför skulle Victoria tala om för hovet först och främst att hon är gravid? Nä, han vet inte vilket och då säger han väl att hon inte är det. Jag hoppas verkligen hon nedkommer med ett litet bylte till sommaren:)

 48. Gittan,

  Vad skall Victoria göra om allting inte går som ni har tänkt?

  Tycker faktiskt att det är larvigt att sätta press på två nygifta människor och kalla Victorias graviditet, hennes PLIKT.

  Tycker att kommentarerna här visar åldersprofilen på dem som skriver. Vi lever faktiskt år 2011. Om svenskarna tycker att Victoria inte har fyllt sina plikter utan att bli gravid, så skall ni välja en stark republik.

 49. Någon skrev – samtidigt väljer hon ett privat jetplan för sin bröllopsresa?
  -Skulle hon köpt en biljett med VIng eller Apollo? Hur gör presidenter och de rikaste rika – jo åker i eget plan.
  Skulle hon tacka nej till gode vännens erbjudande?

 50. Enig med dem, der finder det hysterisk med alt det gætteri
  om kronprinsesse Victoria er gravid… eller ikke.
  Det svenske hovet vil antagelig følge normen og
  offentliggøre det, når hun er omkring 3 mdr. henne.

  Men de ønsker åbenbart alle “at gøre en Nyhlén” ! 😉

 51. Det er naturlig at det blir spekulasjoner når det på mange bilder finnes tegn på at hun kanskje er gravid. Hvorfor er det så ille, en graviditet er jo bare hyggelig. De er nygifte,har sagt at de håper på barn så jo klart det blir spekulasjoner. Hadde hun gått med slike klær for f.eks for 5 år siden ville ingen spekulert i en graviditet.
  Synes det er verre å spekulere i om de ikke kan få barn på grunn av Daniels sykdom og medisinbruk og Victorias tidligere anorexi.

  Signe
  Kan være enig med deg idet. men vi får tidsnok vite og da vil det være mange måneder igjen. Du vil neppe gå glipp av noe. det kommer til å spekuleres i alt fra hvilket kjønn det blir,navn,hvordan magen,hvem fadderne blir osv. Kanskje ikke så merkelig at de ønsker å holde det privat så lenge de bare klarer.

 52. Christina Helsingfors.

  Jag skrev detta inför operationen. Daniel kommer att uppleva sig ganska frisk. Men han är långt ifrån frisk. Han måste ta en mängd mediciner. Det är helt normalt att man så gör. Med en utbytt njure är alltid risker med infektioner, avstötningar. Man blir lätt trött, Kan t.o.m.drabbas av problemet att bara somna vid matbordet, TV, bilkörning. Det är underligt att Daniel får köra bil själv. Hans urinblåsa blir helt annorlunda i funktion. Han måste ofta på toaletten. Han svettas troligen lätt och extremt mycket. Han får smärtor i ryggen och bröst, känns svårt att andas. Blodtrycket måste justeras p.g.a. medicinering. Det finns risker för blodtrycksfall.
  Cirka 2 år sedan ingreppet. Han kommer troligen må ganska bra ett till två år till. Sedan rasar hans hälsa snabbt. Om 6-7 år behöver han troligen ny njure.

  ATT I DETTA LÄGE TALA OM ” PLIKT” ÄR OTROLIGT GRYMT.
  jAG ÖNSKAR AV HELA MITT HJÄRTA ATT DE FÅR BARN ! Att jag är emot monarkin är en sak. Men jag tycker om Kronprinsessparet som människor. De har bara hamnar på fel post i livet.

 53. Man kan inte gå klädd hur som helst, om man blir inbjuden till kungafamiljer i Förenade Arabemiraten.
  Det är oerhört strikta regler. Korsar Du ben / fötter, bärs Du ut. Det är en oförskämdhet som överträffar det mesta, att korsa benen.
  Jag har själv upplevt tre fall, dä så har skett.
  Där skulle säkerligen krävas att Victoria bär något på huvudet och heltäckande klädsel. På Ingmar Bergman jubileum i London så bar Kronprinsessan en slitsad klänning. När hon gick var benen och låren helt blottade. När hon satt exponerade hon frikostigt låren och var de slutar. Hon skulle i bästa fall bli körd till Flygplatsen och skickad hem !

 54. Det kanske inte är så konstigt att alla börjar undra om det är dags snart, det betyder ju att alla vi ju Kronprinsessparet väl.
  Drottning Silvia blev gravid ganska så snabbt efter giftemålet, och hon var i samma ålder som Kronprinsessan är.Kanske inte så om det vore dags snart med tanke på Kronprinsessan ålder, hon och Prins Daniel har ju sagt att dem vill ha en stor familj.
  Detta angår ju som sagt hela Sverige om hon väntar barn, för det är ju den blivande tronarvingen hon väntar då.Bara önska dem all lycka till!

 55. Lev som du Lär Viktoria…………..
  Privata flygplan på bröllposresa hur långt som helst
  Nya Kläder Skor o Väskor
  Undrar bara hur många klädbyten det blir i denna vecka
  Är det ett bra miljötänk

 56. Farbror Arne , Du har helt rätt!

  Visste aldrig att jag skulle börja dra lans till förmån för Victoria.

  Har, emellertid, märkt att “kärringmaffian” som skriver här. går fast över lik, för att sätta sin näsa i andras personliga liv,

  Kunglig eller halvkunglig, sk*tt samma, men att gamylerna som aldrig har en chans att se om det finns en monarki eller inte i framtiden, plågar Victoria, på ett sätt som är oacceptabelt.

  Fortfarande kraxaar de om hennes graviditet, oberoende av vad man skriver, som borde sätta stopp, på deras spekulationer.

 57. Ska Victoria tvingas att med sina kläder varje dag “bevisa” att hon inte är gravid. Vad är det för larv?! Ta del av vad hon deltar i och upplever under sin resa. Det är väl det som är intressant i det här fallet. Kan inte svenska folket och dess skvallertidningar visa prinsessan lite respekt i den här frågan. Det behövs bara en aning sunt bondförstånd för att räkna ut hur stressande det kommer att bli för henne och Daniel om alla spekulationer fortsätter. Vill vi att de ska få ett barn, som samtidigt blir vår tronföljare, så ska vi låta paret få vara i fred. Somliga skulle nog till och med gärna ta del av exakt vad som händer i deras sovrum. Det är inte sunt. Skärpning!

 58. Jag är förvånad alla frågor om frånvaron av Daniel på denna resa. I sin intervju med paret i december sade ”handelsdelegationer utförs av Victoria ensam”. Varför har Hovet besvarade då en fråga ”Daniel hade en privat agenda” genom att antida: han kunde delta? Faktum är att jag är belgiska och vi har samma situation med vår kungaparet och uppdrag handel. Prinsessan Mathilde följer ofta, med det har delar av programmet speciellt för henne! och deltar inte i möten. Det är välkommet eftersom det lägger till det “feminina charm”. I Sverige ger Victoria själva företaget och charm!
  Mål av ojämlikhet mot män! av bristen på officiell förklaring till frånvaron av Daniel är mycket obehagligt för honom och alla negativa kommentarer här.

 59. @Arne Löfström
  Vilken kompetens har du som kan uttala dig om Daniels operation, medicinering, framtida prognos för den nya njueren etc?
  Det du skriver stämmer nämligen inte enligt läkarexpertis och erfarenhet.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar