Annons


Annons

Presidentparet på ytterligare en galamiddag med drottningen


Det blev ytterligare en galamiddag tillsammans med drottning Elizabeth för president Barack Obama med maka Michelle innan de lämnade Storbritannien.

Drottning Elizabeth var denna kväll bara gäst hos president Barack Obama och hans maka Michelle som arrangerat en galamiddag på den amerikanske ambassadörens residens Winfield House i Regent’s Park i London.

Svart och vitt

Denna kväll var Michelle Obama klädd i en elegant svart klänning från Ralph Lauren, medan drottning Elizabeth fortsatte med vitt och pärlor. Lika stilig som alltid.

Annons
Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Av Agneta Nisbeth
Foto: All Over Press

Läs även:

Drottning Elizabeth tittade på blommor med furst Albert››

Michelle Obama mötte Kate och William››

Prinsessan Beatrices nya läckra look››

(4)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

14 kommentarer till “Presidentparet på ytterligare en galamiddag med drottningen”

 1. Halsbandet är kanske i blaffigaste laget…annars är Michelle Obama utan tvekan den elegantaste första damen i USA sedan Jackie Kennedy!

 2. Stiliga kvinnor, Elisabeth och Michelle, och något så tjusigt som USAs nuvarande presidentpar har de aldrig tidigare kunnat visa upp. Tycker jag. Är man så lång som Michelle O, så är det stora smycken som gäller.

 3. Vilken enorm skillnad!!!
  Ja mot den hemska cerise bolero-outfiten tidigare..!
  Fullständigt gorgeous klänning och hals o armbandet är fantastiskt snygga!!!
  Dessutom passar Michelle bäst i åtstramat hår..!
  Hennes absolut vackraste klänning någonsin!!!

 4. Michelle Obama är cool, riktigt riktigt bra stilikon. I likhet med Victoria bär hon ofta enkla kläder från H&M och får dem att se ut skräddarsydda ut.

 5. Klänningens liv gav mig en “flash back” till Diana. Lika men så olika i färgerna. Inte sedan Jackie Kennedy har USA haft en så elegant first lady. Hennes spontana och varma sätt har ju gjort henne och QEII till vänner. Det kan nog drottningen behöva. Inte många har vågat eller lyckats komma henne nära pga hennes status som regent. Det som i brittiska hovets ögon var ett “klavertramp”, att lägga armen om Elizabeth, blev i stället inledningen till ett vänskapsförhållande. Solskenshistoria.

 6. Ett förtydligande. Med färgerna menar jag de två kvinnornas, inte klänningarnas, som båda var svarta. Dianas ljusa hår och hy och Michelles svarta hår och bruna hy visar att skönhet kan se väldigt olika ut. Underbart, tycker jag.

 7. Det første foto af præsidentparret og QE fik mig til at tænke på prinsesse Diana, det må være Michelle Obamas klänning, der min mindede mig om en af Dianas. Ingen anden forklaring……

 8. Michelle Obama kritiserades vid första träffen med drottning Elisabeth, då hon lade armen om drottningen. Tror att QE2 gillade det skarpt. Vem annan än otrogne maken Philiph har gjort det? Inte ens adjutanten vågade ta i drottningen när hon höll på att falla av hästvagnen, för ett antal år sedan. Närhet behöver alla!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar