Annons


Annons

Hett rykte i Monaco: Furst Albert har två barn till


Sydafrikanska Charlene Wittstock, 33, fick fursten och halva kungarike under det överdådiga bröllopet i Monaco förra veckan. Men nu kan hon eventuellt också få två styvbarn till på köpet.

Det ryktas nämligen att den damtokiga furst Albert ska ha gjort ytterligare två kvinnor med barn. En italiensk kvinna uppger att hennes 18 månader gamle son är Alberts och det monegaskiska hovet bekräftar nu att Albert ska genomgå ett faderskapstest.

Ännu inte fött

Det andra barnet är ännu inte fött och sägs ha togolesiska flygvärdinnan Nicole Coste som mamma – samma kvinna som redan har sonen Alexandre Coste, 7, med Albert. Dessutom har ju Albert sedan tidigare dottern Jazmin Grace Grimaldi, 18, med amerikanska Tamara Rotolo.

Försökt fly

Albert och Charlene har varit tillsammans i sex år och så länge barnen varit äldre än sex år har Charlene tvingats acceptera fakta.
Men enligt den franska dagstidningen Le Journal ska hon ha blivit rasande över de nya uppgifterna och försökt fly hem till sitt Sydafrika tre gånger sedan i maj.

Provade brudklänning

Första gången ska hon ha försökt komma till den sydafrikanska ambassaden i Paris, när hon var i staden och provade brudklänning i början av maj.
Andra gången ska ha varit under Formel I-tävlingen Monacos Grand Prix.

Legal tronarvinge

Tredje gången ska hon ha stoppats på flygplatsen i Nice, men övertalats att stanna av en präst och flera av Alberts nära vänner. Albert och Charlene sägs sedan ha ingått ett resonemangsäktenskap, där han lovar henne ett liv i lyx om hon ger honom en legal tronarvinge.
Inga av de oäkta barnen har nämligen rätt till tronen. Om Charlenes tårar under bröllopet var av glädje eller sorg lär tiden utvisa…

Annons

Av Anna Sköld
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Här hittar du alla våra artiklar om Charlene och Albert››

Bildspel: Furstinnorna Grace och Charlene››

Bildspel: Bröllopsfesten – en lyckad historia››

Webb-TV: Se bröllopet igen››

Glöm inte att följa oss på Facebook››


(34)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

84 kommentarer till “Hett rykte i Monaco: Furst Albert har två barn till”

 1. Är detta sant så är det ju fruktansvärt synd om Charlene, hoppas då att hon kan sätta dit Albert så han får betala henne ordentligt.

 2. Herregud, vet inte denne vuxne man hur man skyddar sig??
  ETT barn må vara hänt, men att ha en massa barn till höger och vänster.. Det är nästan ofattbart korkat. Han kan inte heller skylla på att kvinnorna lurat honom eller något, för han borde veta att i hans position blir man väldigt lätt utnyttjad för pengar.. Därför är det hans ansvar att skydda sig om han nu nödvändigtvis vill vara med dessa kvinnor. Ett annat tips är att i alla fall försöka anstränga sig lite för att hålla Petter-Niklas på plats..
  Om han väntar barn med Nicole Coste igen, så borde han gift sig med henne istället, för det är uppenbart att han fortfarande har känslor för denna dam i så fall.. Men jag antar att en svart furstinna ifrån Togo inte säljer lika bra, som den blonda Charlene, som man nu ihärdigt lanserar som en ny Grace Kelly.. Tragiskt. Det är tragiskt för Charlene, mammorna och framförallt de barn som får växa upp med en pappa som de tvingas hålla sig på avstånd ifrån.. Även om de finansiellt kommer att få det bättre än de flesta andra barn som föds ur tillfälliga förbindelser..
  Om katolska kyrkan godkände vigseln om de visste om detta, så är det nästan ännu värre.. Men det visar ju som vanligt den sanna bilden av katolska kyrkan… “Vi sopar allt under mattan, så ingen ser.”

 3. Vilket karlskrälle om det är sant. Charlene är ju isåfall ett riktigt offer och vad är vi för personer som sitter och tittar på ett sådant hyckleri.

 4. Stackars Charlene! Och vilken otrevlig typ Albert är, om allt nu stämmer i ryktena. Äkenskapet blir en gyllene bur för Charlene – det äktenskapet kommer inte att hålla. Hon kan ju alltid söka skillsmässa sedan tronarvingen är född. Bröllopet är ett stort hyckleri.

 5. Mon ikke disse rygter opstår fordi at pressen keder sig og fordi visse kvinder både syntes det er skønt at have deres 15 min of fame….og at det er tiltrækkende at ens datter eller søn kunne have lidt roylat/fyrsteligt blod i årene. Og så er der jo også de mennesker som elsker at ødelægge andres lykke…..

 6. Vilken bock varför kan inte en sådan person använda skydd eller är han hjärntvättad för att inte tala om damerna.

 7. Gud så tragiskt … HUR kan man som kvinna ställa upp på detta “äktenskap”?

  Är hon en golddigger som gifter sig med den karln eller är det kärlek med i bilden?

  Tragiskt om hon är kär och han ligger runt. JAG skulle kicka karln i baken, att leva utan hans guld och glitter vore bättre än detta eländes elände. Tjejen kommer (kanske) aldrig bli lycklig med honom eller???

 8. Stackars Charlene!!

  Tror inte att Albert är far till Nicole Costes andra barn..

  Charlenes pappa undrade hur folk kunde tro på sånt nonsens..

  Men vi får se!

  De borde inte ha gift sig religiöst ifall om nån av dem vill annullera
  äktenskapet!
  Det tog nämligen 12 år för Caroline att få äktenskapet annullerat från Junot!

  Ernst August var inte med på bröllopet, men väl hans två söner.
  Hoppas ingen av sönerna blir alkoholist..

 9. Hun fik vel både fyrsten og HELE fyrsteriget ? 😉
  Øh… man skulle ikke tro, at fyrst Albert levede på 1900 &
  2000- tallet med alle de uægteskabelige børn, han tilsyneladende har!
  Det er sådanne “historier” om kongelige, som hører fortiden til, troede man, jeg gjorde! P-pillen har været “opfundet” før hans seksuelle debut!

 10. Albert har kanske haft behov av att avla barn för att ta död på ryktena om hans sexuella läggning.

 11. Gyllene bur är inte det bästa. Inte ens med ordenlig veckopeng. Styrka och tàlamod skulle man önska till Charlene. Hoppas hon inte blir knäckt helt och hàllet.

 12. håller med lukas .sen vill jag ge all heder till silvias som har räddat en från p.rr branschen hon har till och med tagit henne till sitt hjärta så något bra är det med stiftelsen hon har starta i usa .. så grattis sofia att du har blivit räddad av silvia alla heder till dig att du får gifta dig med hennes son också ..synd att vi svenskar ska betala för en p.rrmodell kan inte silvias stiftelse göra det för är det inte det pengarna dom samlar ska gå till…och inte våra skattepengar lägg dom på barn ,äldre och sjuka.

 13. Vilken dubbelmoral! Hur kunde Charlene W. sälja sig på detta sätt? Varför konverterade hon när det inte krävdes? Nu sitter hon i klistret. Och de eventuella barn hon får kommer för all framtid att vara Monacos “egendom”. Hon kan aldrig få vårdnaden om dem den dag hon tröttnar och vill skiljas. Undra på att hon såg ut som om hon var med om sin egen begravning under den långa “teaterföreställningen” som kallades vigsel. Flinande präster som glatt spelar med i låtsaspjäsen. Alla vet hur falskt allt är. Och Charlene ska spela en ny Grace. Redan den gången var det pengar och prakt som var den sammanhållande faktorn. Riktigt otäckt är det. Tack och lov att Sverige åtminstone inte är katolskt.

 14. Om detta är sant är det rent fruktansvärt! Han har redan tidigare visat att han inte tar ansvar för sitt eller andras liv, förutom ekonomiskt, och eftersom han är multimiljonär är det knappast något att imponeras av. Att sätta barn till världen handlar om så mycket mer än ekonomiskt ansvar, och allt detta ansvar har han köpt sig fri ifrån! Det är groteskt nog. Men om det stämmer att han skaffat dessa barn under sitt och Charlenes förhållande, och därutöver att de troligtvis inte haft ett s.k. öppet förhållande, då är det till och med snäppet ännu värre. Men det verkligt skrämmande är, om det stämmer, att hon försökt fly från Monaco och att hon har tvingats kvar!! Hur får, om detta är sant, sånt ske i dagens samhälle?! Men kanske inte förvånande, kvinnors värde är fortfarande skrämmande lågt, även här i Sverige när det kommer till vissa flickors och kvinnors självbestämmande, exv. vid giftemål. Om det är sant och hon gifter sig för pengar, för att föda hans ‘legitima’ arvinge och sen skilja sig, då säljer hon inte bara sig själv utan också sitt ev. framtida barn!

  Sen, tänk om hon inte kan bli gravid, alla vet att hennes man är fertil till höger och vänster! Vad ska Prins Albert göra då, gifta om sig eller låta Prinsessan Caroline och hennes barn ta över? Varför gjordes inte detta tidigare? Prinsessan Caroline, sägs i alla fall, tidigare ha velat ta över tronen. Hade knappast blivit sämre, hon har under alla år representerat mycket, mer än vad Prins Albert gjort, och inga ‘oäkta’ barn, som uppenbarligen inte ses som tillräckligt värdefulla! En lustig inställning, för att säga det snällt!

  Ja, om detta stämmer, då är och blir Charlene ännu mer lik Grace Kelly. Ryktena om det äktenskapet var väl att hon gjorde det för pengar, för att hjälpa sin familj, eller bara påhitt? Oavsett är det förvånande att män som inte ser bra ut, enligt normen, får snygga, söta och till och med rena skönheterna till kvinnor vid sin sida, medan det motsatta nästan aldrig sker, varken bland kungliga, kändisar eller ‘vanligt’ folk!

  Prins Albert kan knappast vara en värdig representant för sitt land. Otrohet är en sak. Gå på och medverka i p-r en annan. Men det allra värsta är att inte ta ansvar för sina barn, åtminstone när man har alla möjligheter till det som Prins Albert har. Även tidigare, men ännu mer nu (om det stämmer), ligger verkligen alla andra kungahus i lä! Vad kan slå detta?!

 15. Ingen ide att spekulera förrän faderskapstestet / testen säger sitt..

  Det första avslöjandet kommer visst först efter parets smekmånad i Sydafrika.

 16. Gnäll inte på prästerna, det var Charlene och Albert som svarade ‘ja’ på frågan om att älska varandra och vara varandra trogna för evigt etc.

 17. Hyckleri är nyckelordet. Men borde vi inte granska oss själva? Svenskarna har ju varit kvicka till att förfasa sig över hur vanligt folk inte låtsades se, vad nazisterna höll på med. Men vi är ju precis likadana. Varje frisk normal människa såg på Charlene (vid bröllopet) att hon var under hård medicinering; syntes i hennes ytterst förbryllade blick och de onormalt långsamma rörelserna. Vi ser ju inte det förfärligaste abuse. Däremot rasar vi över olika människors kläder och leenden: för stora eller för små, något fel alltid. Är vi idioter eller bara fullkomligt omoraliska?

 18. Charlene måste ju ha vetat vad hon gjorde, har svårt att tro att nån kunde tvinga henne till äktenskap. Om hon inte ville gifta sig hade hon väl inte gjort det. Det är ju möjligt att det är ett resonemangsäktenskap, att hon får en titel och lyx mot att hon ger Albert en legitim arvinge, men jag tror inte hon tvingades, det är ju trots allt 2000-talet vi lever i. Och resonemangsäktenskap är inte 100% en dålig ide heller, även om de flesta säkert anser det. Risken med att gifta sig på det viset är ju att man sedan trots allt kanske råkar “den rätte”, och då sitter man fast…

 19. Kung Carl-Gustaf är nära vän med det monegaskiska kungahuset och då speciellt med prinsessan Caroline. Det var de som partajade vilt innan Silvia kom in i bilden. Sedan finns ju många likheter mellan kungen och Albert, skillnaden skulle väl då vara religionen som hindrar Albert från att skydda sig mot utomäktenskapliga barn. Kungen lyckades bättre med det.
  Trots allt har Albert gift sig med en fantaskiskt vacker Charlene som nog också ser vinning i ett äktenskap med Albert. Vem vet, kanske blir deras äktenskap trots allt ett lyckligt resonemangsäktenskap som mellan furst Rainier och Grace Kelly.

 20. Den kraftiga och manhaftiga Charlene har ju VALT att gifta sig till social ställning och förmögenhet..!
  Det är verkligen INTE synd om henne..!
  Jag tycker hon är väldigt obehaglig..!

 21. Resonemangsäktenskap är inget att förfasa sig över bland de kungliga – värre är det med alla miljoner barnäktenskap och kusingiften som ingås i vissa religioner, även i Sverige.

 22. Nr.20,Ave. En svensk familj tvingar inte sina barn till äktenskap eller lägger sig i vem barnen väljer.Vi lever ju för sjutton på 2000-talet!!

 23. Jag tror inte alls att Grace Kelly var lycklig i sitt äktenskap.Läste någonstanns att hon ville läsa poesi och sådant som Rainer avskydde.Dessutom var Grace tydligen rädd för släktingarna.Hon bodde i slutet i Paris!Vad jag vet.

 24. 27. Tina
  På tal om obehaglig, får man en rysning av ditt inlägg. Charlene är varken manhaftig eller kraftig. Uppsök en synoptiker!

 25. #28 Bridget

  Bra sagt..

  Man ser visst över lagarna här i Sverige.

  Dessutom borde man höja från 18 år upp till…

  Man får iaf inte adoptera barn förrän 25 år tror jag.

 26. I Sverige är hedersäktenskap en barbarisk medeltida importerad företeelse..som saknar kulturell grund hos svenskar..!

 27. #20 Ave

  Vår kung var GIFT när han var ihop med Camilla Henemark.
  I ett år, sägs det..

  Kanske hade han andra älskarinnor? Hur många?

  Kanske var det TUR att ingen av dem blev gravid…

  Albert är oskyldig tills han är motbevisad..

 28. De enda som inte deltog i spelet var väl Alberts syskon och äldre syskonbarn. De visade ingen som, helst glädje över bröllopet, utan såg mest ut som att de var på begravning båda dagarna. De vet givetvis vad det handlar om. Hur ska Albert få till en dementi och tysta ner det hela. Vem är egentligen Charlene, som ställer upp på detta spektakel.

 29. Vad hemskt, jag tittade på ett sagobröllop och ett drömpar (som jag trodde) – och det var en skräckhistoria och en mardröm. Charlene påstås ha försökt fly till hemlandet vid tre olika tillfällen, men hennes pass hade beslagtagits av myndigheterna.
  En mycket större skandal än ett inhiberat bröllop hade varit!

 30. Charlene försökte fly tre gánger, till sist togs passet ifrán henne för att hon inte skulle lyckas med sina planer.
  Men alla dessa “nya” barn som dykt upp är Albert verkligen far till dem alla eller är det sá att kvinnorna ser en chans till lite publicitet och eventuellt skadestánd?

 31. Tina-vad har hennes kroppsform med det här att göra överhuvudtaget. Tror du hon har sämre moral för att hon är manhafttig? Om detta är sant är det ju alldeles förfärligtmen som du skriver hon gick ju med på det. Men, och det är ett stort men, hur lätt tror du var att backa ur?? Hon sägs ju handgripligen försökt fly…

 32. Ett resonemangsäktenskap är bara “OK” om både brud och brudgrum är helt överens om att det är en affärsöverenskommelse! Här verkar den stackars bruden inte ha varit helt informerad. Olyckligare och mer förgråten brud har väl aldrig skådats – det var inga glädjetårar hon fällde vid altaret, hon grät ju förtvivlat, medan Albert tittade irriterat på henne med en min av “börjar du nu igen, vi var ju överens”…

  Håller med # 14. De envisa gay-ryktena är nog en av orsakerna till att Albert inte bekymrat sig över hövan om moderna preventivmetoder!

 33. Undrar om han kommer att vara trogen sin hustru! Stackars Charlene, det kommer inte att bli lätt för henne. Inte alls konstigt om hon försökte fly… Det borde hon gjort redan för länge sedan. Tror inte att han uppskattar henne alls. Han gifte sig för att det väntades av honom.

 34. @29 Birgitta. Läs kommentar #28 av Bridget, så ser du vad jag syftar på! Och det är verkligheten, en verklighet svenska politiker har blundat för i ca 30 år, men som de nu äntligen vågar se och äntligen har börjat diskutera!

 35. Fyrst Albert har to barn fra før, det har han erkjent. La oss nå vente på evt nye farskapstster før han dømmes nord og ned. Det kan være rykter siden han har to barn med to forskjellige kvinner fra før, og slike skandalenyheter er jo snadder for pressen nå i kjølvannet av hans bryllup med Charlene.

  Så å vente på evt bekreftelser tror jeg det er lurt å gjøre før han dømmes. Han har jo vært glad i damer og har tatt for seg ut fra bilder vi har sett, men han er ikke automatisk far til en haug nye barn fordi. Det bør bevises først.

 36. Den som tre gånger försöker fly och sista gången blir stoppad på flygplatsen och FRÅNTAGEN sitt pass har verkligen inte valt. Hon har blivit lurad in i någonting som hon inte kände till.

  De äldre utomäktenskapliga barnen visste hon förstås om men att det var fler på väg plus en 18 månaders baby kom nog som en överraskning.

  Vilka fasoner att tvinga henne för att man inte vill tappa ansiktet i Monaco. Han är ju 53 år, Albert, lite övermogen för att gifta sig för första gången men det har kanske varit andra “brudar” som fått kalla fötter.

 37. Du verden! Her kan det ikke bare være tal om fornuftsekteskap, men til og med tvangsekteskap!!

 38. Det var något i Charlenes blick. Hon såg frånvarande, och nästan lite drogad ut under hela vigseln. Inte särskilt lycklig och medveten om vad hon givit sig in i.
  Somliga tycker hon är “manhaftig”. Det beror mycket på simningen, de flesta elitsimmare är breda över axlarna. Visst är hon vacker, bara hon inte försöker eftelikna Grace Kelly för mycket. Undrar vad Caroline och Stephanie verkligen tycker. Men Albert har säkert ordnat så att hans systrar ska ha det bra.
  Jag tror trots allt att Albert har ett gott hjärta, och han månar nog lite extra om Stephanie som inte alltid har haft det så lätt.

 39. #26 Bridgit
  Kong Carl Gustaf er nær ven til prinsesse Caroline og de festede sammen, da de var unge ? Noget af en nyhed for mig.
  Hun var ikke gæst ved V & D’s bryllup og at de har “flirtet” , det har jeg aldrig læst noget om, derimod at Caroline har været kæreste med Ingrid Bergmans søn Roberto Rossellini og det i flere perioder samt med tennisspilleren Vilas og desuden været kæreste med en fransk skuespiller, som mest var kendt for at medvirke i erotiske film. Men den svenske konge havde jeg aldrig hørt om som ” ven” ……

 40. Läs http://www.gala.de
  Enligt ett nytt fördrag i samband med flyktförsöket ska Charlene föbli gift i minst fem år, och tiga…för en stor summa pengar (om jag nu förstod rätt)

 41. Ska man tro på alla rykten så har Albert säkert ett barn med Pompelipossa också! Spekulationerna går höga bland s.k. kändisar om barn på byn så man får nog sila “informationen” !

 42. Till andra som undrade vad Stephanie ansåg om bröllopet.

  Hon grät vid borgerliga vigseln och sagt för länge sen att hon inte kunde önska sig bättre svägerska än Charlene..
  Tror att Caroline tycker likadant!

  #49 Marie

  Caroline och Stephanie har ju ärvt mycket pengar, så Albert behövde inte ordna nåt..
  Caroline ärvde visst mkt mer än Stephanie.
  Håller med att jag tror att Albert månar extra om Stephanie.

 43. Charlene borde väl fått hjälp av sina föräldrar eller syskon om hon ville fly från bröllopet. Albert sa dagen innan bröllopet att han tänkte stämma den franska tidning som skrivit om flyktförsöken. Man måste ändå fråga sig varför uppgifterna om nya utomäktenskapliga barn dyker upp precis till bröllopet. Den kvinna han har sonen med, måste ju ogilla Albert väldigt mycket om det är hon som ligger bakom publiceringen av de nya uppgifterna. Hon vill hämnas och det gruvligt. Kanske för att hon inte dög till Alberts gemål. Charlene såg väldigt frånvarande ut, inåtvänd och tankfull, under den kyrkliga bröllopsakten. Hon tittade bara någon enstaka gång på Albert. Det är väl meningen att de ska titta kärleksfullt på varandra men hon klarade inte av det.

 44. @35 Anna. Jag skrev i min #20, som du hänvisar till, vid flera tillfällen; “om det stämmer”, detta angående påståendena eller anklagelserna i media att Prins Albert är far till 1 och kanske även 2 ytterligare barn, förutom de två han redan tidigare har skaffat. Jag har aldrig sagt att han är skyldig till de ev. 2 senaste barnen – varav ett i sånt fall inte ens är fött ännu och OM det är sant avlade han det efter han förlovat sig med Charlene (!) – men han är fortfarande ansvarig för att ha satt 2 tidigare barn till världen, även om han ekonomiskt mycket billigt har köpt sig fri från detta ansvar! Visst otrohet är billigt, visst göra och gå på p-r är/kan vara billigt, visst prostitution är/kan vara billigt osv., men att agera oansvarigt och inte skydda sig och därmed sätta barn till världen som man inte tar ansvar för (annat än ekonomiskt, vilket knappast är svårt för en multimiljonär som Prins Albert), det ser jag som billigare, då det inte är rättvist mot barnen, som är oskyldiga i det hela. Det var det jag skrev i min #20, inte att jag anklagade Prins Albert för att vara far till dessa ev. ytterligare två! Däremot verkar det kunna ligga någon form av sanning i detta, eftersom Prins Albert går med på faderskapstest, alltså verkar han ha varit otrogen mot Charlene – undantaget om de har ett öppet förhållande, vilket de kanske har, och de därför aldrig varit eller är kära utan att det är ett resonemangsförhållande – eller kanske han är tvingad av lag att göra en faderskapstest?

 45. My first impression was of a very detached person (sorry about the English, easier). She seemed not to be there. I noticed a couple of times Albert reached out to her and she ignored him. The veiled look, I think, is part of how she has looked for a long time. At Victoria’s and Daniel’s wedding she had the same, veiled, detached look. I do not feel sorry for her, she did know what she was getting into. She could have put a stop to it – would have shocked a few people – but…………is the end worth it? Who are we to know. Speculations lead to rumours, rumours lead to so called facts and there we go down the slippery slope.

  Same with all the recent (last day or two) inuendos about Prince Daniel strong arming for Sofia – what do we know – same with him not being “nice” to Victoria – based on one photo? Same with Daniel’s so called “incompetence”. In what? He has not set a foot wrong, he is continually improving himself so that he can work for causes he believes in. Would you like a prince working for something he knows nothing about and does not care about. He can be a great spokesman for varying health issues. He does have a personal affiliation.

  As to Sofia and CP – both showed exceptionally poor taste in “making out” on the boat, knowing full well that photographers would be lurking someplace nearby – at least within telephoto range. However, you cannot blame the rest of the royal family for that. The King and Queen cannot control every action of these two. I am, however, convinced that both of them received a talking to if and when the King and Queen were made aware of these photos. Sorry I hijacked the tread with my last comments.

  Now here in the US we have more worrying things on our plate. Casey Anthony was aquitted – and I believe rightly so. She is not innocent in all aspects by any means. She is, by all accounts, an accomplished liar and most likely mentally disturbed. However, the prosecution’s case had lots of loop holes. Followed the last week of the trial with an eagle eye.

  Case in point – you are quilty only it there is no reasonable doubt. Guilt has to be proven beyond a reasonable doubt. Think about that before you attack Prince Daniel and his alleged behaviour in some remarks on this web site. See above.

  What is worse is that the US government agencies putting guns in Mexican gangs hands. That is upsetting!!!!!!! But then the government is often incompetent…………… We can all pick our fights what is more important, a strand of hair out of place or Mexican drugrunners getting their hands on US weapons or another terror attack in Sweden or any other country. Forget the little things and concentrate on what really matters.

  Be proud of the royal family. The Queen looked so elegant at the wedding and the dinner. She behaves impeccably. Victoria’s and Madeleine’s ballgowns were fabulous. So the dresses for the ceremony were not up to par. Who cares? I saw plenty of other dresses that were not up to par. At least not as I see it, but then in the scheme of things does it really matter?

  Take pride in Sweden and your Royal Family. US citizens take pride in their country, warts and all – and God knows there are plenty of warts – PLENTY.

 46. Om alla rykten om två till utomäktenskapliga barn, att Charlene försökt fly tre gånger och att man beslagtagit hennes pass (kan man verkligen göra så mot myndiga personer?) – ja, då hade hon inget annat val än att genomföra bröllopet.
  Också jag tänkte vid vigseln att hon var proppad med lugnande medicin och mycket, mycket sorgsen. Tror hon är uppriktigt kär i Albert, men han ville bara ha en furstinna och avelsko. Hoppas hon raskt tar ut skilsmässa innan hon får barn, eftersom hon inte ser röken av sitt barn efter det.

 47. Inte undra på att hon såg sorgsen ut. Stackars barn som måste växa upp utan far och en massa halvsyskon runt om i världen.

 48. Jag reagerade speciellt i slutet när dom sjöng för dom.
  Albert såg riktigt irriterad ut på Charlene för att hon började att gråta istället för att säga något snällt till henne.
  Hon vågade knappt titta på honom, hon såg så kuvad ut, som en liten fågelunge, skrämmande.

 49. Hvis hendes pas har været inddraget af Hoffet/Hovet….. så får hun chancen for at blive i Sydafrika i forbindelse med bryllupsrejsen.
  Det hele virker absurd og jeg må beklageligvis skrive, at jeg tror Charlene folængst har solgt sin sjæl til Djævelen = penge og ydre glans.
  Jeg mistede lidt af respekten for hende allerede, da hun begyndte “jagten” på den perfekte skønhed ved at lade sig fylde med botox og få foretaget plastikoperationer.

  Men realistisk set vil de næste 5 år måske vise, at Charlene er en større skuespillerinde end Grace Kelly var …….det kræver virkeligheden sikkert af hende !

 50. Tycker att Charlene var otroligt vacker på sin bröllopsdag! Och vilken elegans hon för sig med.Tycker absolut ej att hon är manhaftig. Förstår ej hur någon kan tycka det. Skulderpartiet är ej onormalt brett utan hon ser bara vältränad ut.
  Att hon ej rör på sitt ansikte beror på alla de plastikoperationer som genomförts ( nose job) samt botoxinjektioner under ögonen.
  Hoppas verkligen att de blir lyckliga, men misstänker att det blir fler snedtramp av Albert.

 51. Det var väldigt vad alla verka känna Albert och Charlenes privata liv, både till varandra och föräldrar. Ren onska och inget annat, svensk avundsjuka när den är som bäst. Min mamma sa alltid “man måste lära sig älskar sig själv och sitt liv innan man kan känna glädje och lycka över andras framgång”

 52. # 65 Rätt rolig kommentar du gör. Menar du att de som skriver är avundsjuka på Charlene? De flesta verkar genuint oroliga för henne.

 53. Tänk om hon har blivit “trapped” i denna situation? Det är verkligen hemskt. Och hemskast av allt är att tvingas till ett liv med en liknande person, om han nu är den typen. Fy sjutton!

 54. 1) Albert erkände inte de två kända barnen förrän det bevisades att han var fadern.
  2) Ett resonemangsäktenskap är inte OK ens om de två vuxna kontrahenterna är överens. Det är nämligen inte OK för de barn som föds i ett sådant förhållande. Barn har rätt att vara tillkomna av kärlek inte av hänsyn till en stat.
  3) Grace Kelly var närmast att betrakta som nymfoman. Hon hade “affärer” med i stort sett varje motspelare och beskrevs av en av dem som “en vulkan under sin svala yta”. Både hon själv och föräldrarna siktade högt när det var tal om äktenskap. Rainiers sorgsna uppsyn kan nog ha haft sin rot i hustruns fortsatt svårmättliga sexuella aptit. Hon bodde som sagt långa tider ensam i Paris, så helgonglorian är nog lika förljugen som hela det nya äktensakpsspektaklet.
  4) Man kan visst kritisera prästerna, som med full vetskap om Alberts vidlyftigheter låtsas som ingenting och flinar medan de binder ihop två människor, som kanske bara spelar sina roller. Katolska kyrkans kännemärke är väl just dubbelmoral och maktmissbruk.

 55. Vadå, ni klagar på att han inte kan använda skydd! Jag tycker att det absolut värsta är att (om ryktena är sanna) han varit otrogen mot Charlene! Men det verkar ni inte tycka. Utan bara han använt skydd och Charlene inte fått veta något. Då hade allt varit frid och fröjd. Jag kräks.

 56. #70 Måntand

  Jag håller självklart med!
  OM Albert är far till ännu ett barn, är det förstås värre!

  Väntar med spänning på resulatet!
  Men inte under smekmånaden iaf.

 57. OM han får ett barn till med flyvärdinnan så är det värre än med två helt nya damer.Vilken soppa.En sak till som är glädjande med detta bröllop är att nu först när Caroline är inte första dam kan Albert bjuda in och lyfta fram älsklings syster Stephanies barn i offiella sammanhang och familje sammanhang och det var helt omöjligt innan giftemålet.Stephanies barn ser väldigt trevliga och ordentliga ut.Carolnes äldsta son André är numera bara skinn och ben och ler aldrig nånsin. Håglöst blick. Nånting stämmer inte där med honom. Hennes andra tre barn ser friska och glada ut.Men nu måste hon skilja sig från Ernst när han syns aldrig till sen 3 år.

 58. Jøsses….. men jeg tror ikke, der er meget trøst og forståelse at
  hente for Charlene hos Stephanie og Caroline, deres fortid er også
  ret “blakket”.
  F.eks. sås Caroline på semester med Ernst August, mens han
  endnu var gift med hendes bedste veninde og Stephanie har
  “brudt ind” i både parforhold og ægteskab.

 59. Det foresvæver mig, at Albert på et tidspunkt, lige efter det blev kendt, at han havde et par børn, udtalte, at der sagtens kunne være flere! Jeg har prøvet at lede efter citatet på nettet – men uden held… Jeg synes, hans attitude er problematisk. Og efter at have siddet og set på Charlenes sørgmodige øjne og næsten lammede ansigstudtryk (kan være botox!) og Alberts særdeles tilbagelænede facon under hele vielsen, er jeg næsten parat til at tro hvadsomhelst. Skal blive interessant at se resultatet af den famøse faderskabsprøve. Jeg håber inderligt for Charlene og deres fælles fremtid, at det viser sig at være “falsk alarm”.

 60. Det är väl deras ensak ifall detta handlar om ett resonemangsäktenskap. Hon (Charlene) kan nog bli deppad ändå, om det finns fler barn på G med Albert som pappa … Hon hamnar i ryktenas centrum även om hon gett grönt ljus åt hans äventyr – som mycket väl kan vara för att mjuka upp ryktena om att han är mest homosexuell. Egentligen är det inte mer synd om deras kommande barn än om alla andra barn med föräldrar som inte älskar varandra uppriktigt … kanske har de en bra vänskap istället, det är mer värt faktiskt, än äkta passioner. Visst är hennes axlar breda .. men inte är hon manhaftig för det.Man är väl inte manhaftig för att man är lång och har markerade axlar? Manhaftig ligger i beteendet, inte i kroppsformen. Hon har ändå en snygg figur … Albert har nog haft det svårt med att skaffa en arvinge. Monaco och England är båda skandalomsusade platser, Sverige kommer snart …

 61. #pia, kritisera då kyrkan för det den gör fel men att klandra kyrkan för att två människor ljuger som svar på prästens frågor är att skjuta på fel mål. Om de nu ens ljuger – det vet ingen ännu.

 62. albert er uskyldig til det motsatte er bevist.

  Bare det å sette ut slike rykter om det viser seg å ikke være sant er absolutt noe av det simpleste man kan gjøre.
  Er det sant er det også forferdelig. En mann som er notorisk utro og attpåtil ikke har vett på å beskytte seg når han hopper til køys.
  Stakkars Charlene og stakkars barn.

 63. # 28 Brigdet:
  Er det ikke fornyufts-/ arrangert ekteskap og/eller -partner tantene her på siden ønsker for CP også. Som evt inngift i kongehuset er Sofia like lemplig som mange som har kunnet betale seg ut av sine “krumspring”. Sofia kan man tross alt tilgi at hun i sin ungsom og i reality-tidsdalderens har deltatt i lettkledde utgaver og fått betalt for det, enn de som har hatt penger nok til å la være å vise seg som t ex undertøysmodeller, som hertuginne Kate, som likevel har vært undertøysmodell og tatt penger for det og gitt det til sin skole! Nesten alle prinser i Europa har vært forelsket i undertøysmodeller

  # 61 Camilla:
  Helt enig med deg! På meg så det ut som Albert og Charlenes viesle var en gjentagelse av Charles-Diannas – bare med enda mer følelsesmessig kulde – fra Alberts side! Han sendte henne flere kalde blikk – og at hun endte med å briste i gråte er ikke det minste rart, i kombinasjon med barnas vakre sang! Det er jo ikke bare vi her på tråden som reagerer på hans sinte”oppsyn/blikk under vielsen! Den kjente kroppsspråk-ekspert – Live Bressendorf Lindseth påpeker f eks
  ¤ kontrasten til Kate-Williams oppførsel under vielsen var enorm
  Der var det ikke tvil om at det var mye følelser med i spillet,
  mens det var motsatt med Albert(Charlene
  ¤ Under hele vielsen hadde Albert et meget tilkneppet smil
  ¤ Smilte aldri såpass at man kunne se tennene,
  ¤ som skulle gi inntrykk av han hadde full kontroll
  ¤ og at han ville vise monegaskerene at han nå hadde lagt alt til
  rette for at han nå ville skaffe Monaco en arving
  ¤ Alberts underlige blunking under vielsen var et typisk tegn
  på at han ville si: Se hva jeg har fått til
  ¤ Seerene over hele verden skal ha reagert på at da brudeparet
  etter en liten kjøretur til et lite kapell – hvor Charlene la sin
  brudebukett i til ære for Monacos skytsengel – hvor hun brast i
  gråt – snudde Albert seg mot henne – og viste tydelig sinne!
  Hvis ikke det avslørte et og annet om det forholdet, så må vi være blinde! Sammenligner vi med Victoria og Daniel som tross alt hadde vært sammen i nesten 10 år, men som likevel fremstod som mye mer forelsket i hverandre enn C/A som bare har bodd sammen i 5 år!
  Albert var ikke i stand til den smule skuespill som skal til for å gi folket “det folket vil ha”! K!larte ikke å være skuespiller på denne store dag heller! En typisk “diktator” – som bestemmer og vet alt best selv!! F-Y-y-y-y! Uten å bry seg om følelsesmessige hensyn.
  Og derfor er det ingen overraskelse om han har mange flere barn på “si” – han virker kynisk!!

 64. # 28 Brigdet:
  Er det ikke fornyufts-/ arrangert ekteskap og/eller -partner tantene her på siden ønsker for CP også. Som evt inngift i kongehuset er Sofia like lemplig som mange som har kunnet betale seg ut av sine “krumspring”. Sofia kan man tross alt tilgi at hun i sin ungsom og i reality-tidsdalderens har deltatt i lettkledde utgaver og fått betalt for det, enn de som har hatt penger nok til å la være å vise seg som t ex undertøysmodeller, som hertuginne Kate, som likevel har vært undertøysmodell og tatt penger for det og gitt det til sin skole! Nesten alle prinser i Europa har vært forelsket i undertøysmodeller

  # 61 Camilla:
  Helt enig med deg! På meg så det ut som Albert og Charlenes viesle var en gjentagelse av Charles-Diannas – bare med enda mer følelsesmessig kulde – fra Alberts side! Han sendte henne flere kalde blikk – og at hun endte med å briste i gråte er ikke det minste rart, i kombinasjon med barnas vakre sang! Det er jo ikke bare vi her på tråden som reagerer på hans sinte”oppsyn/blikk under vielsen! Den kjente kroppsspråk-ekspert – Live Bressendorf Lindseth påpeker f eks
  ¤ kontrasten til Kate-Williams oppførsel under vielsen var enorm
  Der var det ikke tvil om at det var mye følelser med i spillet,
  mens det var motsatt med Albert(Charlene
  ¤ Under hele vielsen hadde Albert et meget tilkneppet smil
  ¤ Smilte aldri såpass at man kunne se tennene,
  ¤ som skulle gi inntrykk av han hadde full kontroll
  ¤ og at han ville vise monegaskerene at han nå hadde lagt alt til
  rette for at han nå ville skaffe Monaco en arving
  ¤ Alberts underlige blunking under vielsen var et typisk tegn
  på at han ville si: Se hva jeg har fått til
  ¤ Seerene over hele verden skal ha reagert på at da brudeparet
  etter en liten kjøretur til et lite kapell – hvor Charlene la sin
  brudebukett i til ære for Monacos skytsengel – hvor hun brast i
  gråt – snudde Albert seg mot henne – og viste tydelig sinne!
  Hvis ikke det avslørte et og annet om det forholdet, så må vi være blinde! Sammenligner vi med Victoria og Daniel som tross alt hadde vært sammen i nesten 10 år, men som likevel fremstod som mye mer forelsket i hverandre enn C/A som bare har bodd sammen i 5 år!
  Albert var ikke i stand til den smule skuespill som skal til for å gi folket “det folket vil ha”! K!larte ikke å være skuespiller på denne store dag heller! En typisk “diktator” – som bestemmer og vet alt best selv!! F-Y-y-y-y! Uten å bry seg om følelsesmessige hensyn.
  Og derfor er det ingen overraskelse om han har mange flere barn på “si” – han virker kynisk!!

  # 45 Kristine:
  Ja – det ser jo slik ut! Dette var bryllup uten glede!

 65. Ingen utomstående person har väl ett enda dugg med att göra hur människor i ett kungahus i utlandet lever sina liv. När man läser vissa insändare här och vad människor skriver så blir man ju mörkrädd.

 66. Det behöver ju inte finnas någon sanning bakom dessa ryckten. Albert är en ofentig person så det finns säkert många kvinnor som skulle vilja ha ett barn som han är far till.

 67. Albert er kjent for å være en meget jordnær fyr med en stor vennekrets. Faren hadde nesten ingen kongelige i bryllupet sitt. Albert har omgang med konglige, idrettsmenn, skuespillere og vanlige mennesker fra hele verden. Tror nok elskerinnene gjerne ville ha barn med han og at han ble lurt. De kan si de bruker p-piller eller rive hull i kondomet. Charlene er bare nydelig og han er heldig som får henne. Håper de blir lykkelige sammen.

 68. Instämmmer med nr 44, Catharina och andra som upprörs över att allt går som tåget fram till ett oupplösligt äktenskap fastän bruden tydligen hela tre ggr tagit väg mot en annan lösning.
  Även försökt nå sin egen ambassad..Det är ju upprörande i så fall med representaiton från också det egna landet vid vigseln.
  Ett äktenskap utan all maktbalans alltså och man önskar bara hett att hon kommer överleva sin man med många, många år och känna friheten återvända.
  Och vi som använder spilltid till att se över spalter som denna kan numera sluta “skämmas”. Det är helt i Amnestys anda att hålla koll! Och andra som bevakar vart steg..de borde ha tittat bort och tagit konsekvenserna. Lösningen på dessa problem tycks entydigt finnas inom republikens ramar. Död åt monarkierna.
  Tack för ordet.

 69. en fet otrogen gubbe med begynnande flint och en botoxad bröstopererad dam med hårfärg. Cold cash wedding men stackars barn.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar