Annons


Annons

Allt om Victorias och Daniels dotter prinsessan Estelle


I den nya numret av Svensk Damtidning som finns ute nu kan ni läsa allt om kronprinsessan Victorias baby – prinsessan Estelle.

I nummer 10 av Svensk Damtining finns ett stort baby-extra – hela 14 sidor med allt ni vill veta om prinsessan Estelle, kronprinsessan Victorias och prins Daniels söta dotter.

Här kan ni bland annat läsa om:

Den första lyckliga tiden på Haga slott
Mormor Silvias jubel-sms til…
Förlossningsteamet berättar
Hemligheten bakom namnet Estelle
Nära vännen om mötet med lillsessan
Prins Daniel om pappalyckan
Champagnelunchen

Annons
Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Läs mer i nummer 10 av Svensk Damtidning


(7)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

28 kommentarer till “Allt om Victorias och Daniels dotter prinsessan Estelle”

 1. Snälla, rara Damtidningen

  Visst är det underbart att det fötts en tronarvinge och självfallet är hon bedårande söt.

  Men för mycket av det goda skämmer allt;
  jag är en hängiven rojalist med känner mig redan en aning överdoserad med tutte-nutt artiklar och Bernadotte-baby-joller.

  Lite måttfullhet skulle inte sitta fel – även i tidningsutgåvan framöver.
  Vi har en livstid av prinsessan Estelle att se fram emot och behöver inte ta ut allt på en gång.

 2. Snygg framsida AD:n! Som ett gammaldags bebisbokmärke, fint!
  Flickan liknar allt sin pappa mer än en liten smula….
  Detta blir ett klassiskt nummer av tidningen att spara för framtiden…

 3. Her i Norge må vi vente til i morgen med å kjøpe bladet.
  Så mye nytt kan vi vel ikke vente oss men alikevel et nummer man jo bare må kjøpe.
  Norsk Se og Hør hadde 10 sider om Estelle i sitt nummer i går.

 4. Ni som tycker att Svensk Damtidning slår på för stort i det FÖRSTA numret som utkommer efter Sveriges nya arvprinsessa är född – vad tror ni Svensk Damtidning lever av?!

  Hela deras kundkrets består knappast av människor som sitter och läser och kommenterar på nätet. Att vi får tillgång till så mycket på nätet beror på att bl.a. kvällstidningarn skriver så mycket och därför tvingas även Svensk Damtidning göra detsamma. Förr var de och andra “dam”-tidningar de enda som rapporterade om kungligheter, men tiderna har förändrats.

  Personligen tycker jag det skulle vara tråkigt om den “riktiga” tidningen försvann, även om jag inte köper den varje vecka, men det finns många som gör det, och visst skulle det var bra mycket tråkigare hos frissan och i väntrummen utan “dam”-tidningar?!

 5. Ja ZZ det har du helt rätt i!
  Men i mitt första inlägg retade jag mig på att rubriken var “Allt om..” Jag tror inte att tidningen kommer med något nytt som vi inte redan läst, men det får ju dom som köper tidningen reda på!

 6. Självklart ska det nya numret av Svensk Dam tidning införskaffas!
  Detta är historia! 🙂
  Själv är jag för ung för att minnas tiden då Kronprinsessan och hennes syskon var sådär små.
  🙂

 7. Till alla er som gnäller över att Svensk Damtidning skriver om kungligheter:
  Har ni någon gång läst överst på en Svensk Damtidning? Där står det klart och tydligt: Den kungliga veckotidningen.
  Här på webbsidan står det: Den kungliga webben.

  Det vore väldigt konstigt om de inte skriver om kungligheter och just nu är prinsessan Estelle väldigt aktuell. Och jag skulle tro att hon inte är mer överexponerad än någon annan nyfödd prinsessa eller prins i respektive hemland.
  Det står ju dessutom fritt för var och en att läsa eller inte läsa om detta. Så om ni nu tycker att det är så jobbig att läsa om det här, varför i hela friden går ni in på denna sida och läser vad som står? Och dessutom anstränger er att komma med en massa dumma kommentarer? Läs andra tidningar/siter!

 8. #3 Katarina: SvD är en helt annan tidning, det är förkortningen av Svenska Dagbladet.

  # 10 Annica: Det heter faktiskt bebis på svenska och inget annat. Så om du ska rätta språk så se till att skriva rätt själv.
  (Gissar att det är nr 6 Irena du gnäller på, men hon har skrivit bebis-bokmärke så det är helt korrekt. Jag satte ett bindestreck mellan orden för att du ska se att det inte står bebi, vilket är fel. Titta noga på hennes inlägg får du se)

 9. #11 Precis, samma här. En tidning är alltid en tidning och kan aldrig ersätta nättidningar, tycker jag i alla fall. Jag menar, man kan ju spara tidningar. Brukar själv köpa den då och då, det är roligt att spara. Tex. efter bröllopet med massa fina bilder och jag ska definitivt köpa nya numret! 🙂

 10. # 10 Oh, baby, baby, du gnäller på mina bebiskommentarer och anklagar mig för bäbisspråk?
  Barnsligt, är mitt svar 😀

 11. Har nu köpt tidningen – mycket kul att ha som minne!

  Svensk Damtidning – som vissa här tycker skriver för mycket om arvprinsessans födelse – de var ju faktiskt inte de enda som gjorde det, utan flera tidningar har specialbilagor och inte bara “kungliga”-tidningar utan även kvällstidningarna!

  Själv är jag nyfiken på varför namnet Mary? Om jag minns rätt var Kronprinessan Victoria fadder i Norge, varför skulle hon/de då bestämma att ge sitt barn namn efter den ingifta Kronprinsessan i Norge? Inte bara lustigt gentemot Norge, utan ännu mer med tanke på att de inte gav barnet något historiskt drottning/prinsessnamn från Sveriges 1000-åriga monarki-historia!

 12. Håller med Pepsi, 16, ZZ, P, Lillian heter May, kan det vara förkortning av Mary, Victoria, står P, Lillian nära, liksom de övriga kungabarnen, gör.

 13. Nr 2, 13 och 14 Låt BLI at läse hemsidan ellar tidningen !!! Ingen tvingar er att läsa tidningen eller webbplatsen!!!!

 14. Lilla Estelle, ett nyfött barn som redan exploateras, lanseras och marknadsförs som ett kungligt varumärke. Något för Childhood att
  ta tag i? Organisationen har/hade väl som mål att vilja skydda underåriga från exploatering. Sverige ratifierade f.ö. Barnkonventionen 1990.

 15. Hoppas att Viktoria och Daniel får vara ifred med sin lilla fam.
  Vi har inte fått se Estelles ögon ännu, men kanske i senaste
  nr av Svensk damtidning, har ej lyckats få tag i den ännu.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar