Annons


Annons

Discodrottningen Donna Summer är död


Den kända discostjärnan Donna Summer har gått bort efter en tids sjukdom, hon blev 63 år gammal.

Donna Summer kallades för discodrottningen under 70-talet och var känd för låtar som Love to Love you baby och Bad Girls och skrev på nya låtar än i det sista. Donna Summer drabbades av lungcancer för några år sedan och lyckades tyvärr inte vinna kampen mot sjukdomen. Hon efterlämnar tre döttrar.

Annons
Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Här kan ni se henne i låten Hot Stuff:

httpv://www.youtube.com/watch?v=wPlV2dzXWCw

Här kan ni se henne i Love to Love you Baby:

httpv://www.youtube.com/watch?v=h1ArZEFwRsY


(6)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

Kommentarer till “Discodrottningen Donna Summer är död”

  1. Jag har lyssnat mycket på hennes hits från 70/80-talet. Ja, det stämmer att hon var discodrottningen nr 1 på den tiden. Själv var jag ute mycket på diskotek då och hennes låtar spelades jämt. Men jag tröttnade aldrig… 🙂
    RIP Donna Summer

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar