Annons


Annons

Kronprinsessan Victoria på nytt uppdrag


Kronprinsessan Victoria är åter tillbaka på jobbet – och hon strålade verkligen under gårdagskvällen!

Kronprinsessan var sommarklädd och på strålande humör när hon klev ur den mörka bilen och gick upp för den maffiga trappan utanför Nordiska museet under onsdagskvällen.

Skrattade härligt

Christina Mattsson, styrelseman för Nordiska museet, mötte upp kronprinsessan och kvinnorna skrattade härligt med varandra innan de begav sig in i värmen.

Årsmöte

I veckan har kronprinsessan Victoria arbetat vid två tillfällen, och denna kväll var det dags för årsmöte för Nordiska museet och Skansens vänner.

Musik och förfriskningar

Efter årsmötesförhandlingar var det dags för utdelning av stipendiet till Nordiska museets och Skansens medarbetare vilket följdes av musik och förfriskningar.
Därefter återvände kronprinsessan till sin ögonsten på Haga slott.

Annons
Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Kungliga Modebloggen – Victoria i prickigt››

Av Margareta Heed
Foto: Charles Hammarsten

Läs även:

Här har ni de officiella dopbilderna››

Om kronprinsessans kläder››

Kronprinsessan Victorias kjol – här››


(13)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

41 kommentarer till “Kronprinsessan Victoria på nytt uppdrag”

 1. Vad söt hon varit i annan frisyr än denna hemska svans.
  Såg att hennes stylist har samma fula svans.
  Dags att skaffa ny stylist

 2. # Annie

  Ser jag dåligt tro? Eller … visst har väl Victoria en form av hästsvans på bilderna. En lite “bredare” svans (?)

  F ö … som småbarnsmamma kanske man inte hinner/vill sitta i en sminkloge och piffa till sig, hon väljer nog att bara gå ut, representera precis som den kvinna/mamma/kronprinsessa hon nu är.

  Hon är strong OCH vacker OCH en naturlig kvinna.

 3. Jag tycker det ser ut som hon har överhåret samlat i ett hårspänne och resten löst hängande. Hon ser litet trött ut på ögonen men så är hon ju småbarnsmamma nu. Söt och lyckligt leende är hon som alltid.

 4. En naturlligt vacker ung dam som kanske klokt nog tänker på viktigare saker än bara utseendet.Jag tror att de flesta av oss ösnkat att vi kunde gå ut och va snygga i hästsvans.

 5. #1 Annie

  Att kronprinsessan har hästsvans har inget med stylisten att göra!
  Det är hennes eget val!
  Kronprinsessan var förresten fin!

 6. Härliga fina Krp. Victoria, hon tar säkert hellre en extra stund med Estelle, istället för att sitta hos frissan, klok som hon är i alla lägen ! Snygg klänning, båda damerna hade svart o vit prickigt, kul!

 7. Varför njuter hon inte med sin lilla prinsessan. Håret passar inte så den ålden som hon har. Kläder som tant.

 8. Hon är riktigt fin i sin hästsvans. Finns andra prinsessor som ser otroligt tråkiga ut i sitt hår. T ex MM och Maxima…. men de är säkert trevliga och fina människor.
  Viktigast att de alla trivs med sitt liv och sina kroppar, trots all kritik de får.

 9. Söt klänning. Vilken snygg figur kronprinsessan har. Det är dock dags att klippa håret. Det ser slitet ut.

 10. Supersnygg klänning..!
  Framförallt perfekt passform..så långt från en tältande Greta man kan komma..!
  Låg hästsvans är en perfekt Vickan-frisyr..!

 11. #9 Hon har väl inget val. Någon måste ställa upp när kungaparet är i Sydkorea.Ingen tror väl att Madde eller CP skulle anstränga sig.

 12. Denna hästsvans! Nu får hon skärpa sig! Hon är ingen liten flicka längre! Varför inte ett axellångt hängande hår? Hennes hår verkar ju vara så tjockt och härligt, då ska hon visa det också, eller….

  Gunilla

 13. Den jordnära kronprinsessan Victoria klär
  ypperligt i prickigt!

  Ett mönster som är lite mer lekfullt och ‘ärtigt’ än randigt
  men samtidigt inte lika kvinnligt ‘ljuvt och romantiskt’ som blommigt – utan mer feminint chict!

  Lagom storlek på prickarna har hon också ‘prickat’ in;
  alltför stora (tänk pannkaks-plättar) och det blir clown-varning.

  Precis rätt längd på klänningen som omsluter hennes fina figur
  på ett smickrande sätt och inget Greta-fladder;
  och som ‘pricken över i’ en smakfull halsringning.

  På pricken rätt, Victoria!

 14. Har svårt att förstå att alla är så imponerade av att hon “redan” är tillbaks på “jobbet”….HUr svårt kan det vara? …med en hel stab hemma…. det är ju innte så att hon behöver lämna på dagis, sköta tvätten, handla mm…..

 15. Jag håller helt med nr 1 och 11 ang Viktorias frisyr! Tyvärr uttjatat med denna hästsvans.

  Det skulle säkert behöva behandlas efter
  Estelles födelse

 16. Hästsvansen var en perfekt “Vickan-frisyr” för 10 år sedan, men nu närmar sig den blivande regenten 40 år och då finns det andra frisyrer som klär henne bra mycket bättre. Danska prinsessorna och även Mette-Marit är några stilexempel..inga tonårsfrisyrer där inte. 🙂

 17. Man ska inte kritisera utseende det är fult.
  Det är väl inte ni som ska bestämma hur man ska se ut.
  Man ska väl inte se ut som en tant vid 35!

 18. Det er vel ikke en hästsvans Victoria har her, men håret samlet med et spænde ?
  Yderst sjældent man ser Victoria med en løsthængende frisure, jeg tror hun trives bedst med håret sat “stramt” op på en eller anden måde? Sådan har hun jo haft det, siden hun var teenager.
  Selvom hun er ude på et par småjobs i løbet af ugen, så har hun jo masser af både kvantitets- og kvalitetstid med Estelle, eftersom hun slipper for alle de tidskrævende pligter, som “almindelige” mammaer har.

 19. Kronprinsessan Victoria är så söt och verkar äkta helt igenom, men är kanske lite för godtrogen ibland. Eftersom det är Victoria som är vår blivande statschef bör hon vara liiiite försiktigare med att lyssna alltför mycket på sin make och bror. Victoria har en gedigen yrkesutbildning för sin framtida roll och den bör hon slå vakt om.

 20. Dette er et årsmøte og hvem styler seg som om de skal på catwalken for å gå på et årsmøte?
  synes Victoria er naturlig,både i sin kledsel og på håret.

 21. Varför reagerar ni på att Victoria har hästsvans det är väl inte värre än att Madeleine har håret hängande och ser okammat ut i ansiktet.

 22. #19 Maj. Menar du verkligen att MM frisyrer ser snygga och klädsamma ut? Det är ju helt ok hur hon väljer, men inte är det nåt att framhålla…

 23. Jisses! Vem går till frissan före ett årsmöte?

  Varför dessa enorma bekymmer med Victorias enklare håruppsättningar? Vill ni klaga på trist hår kan ni titta på Kate i England som aldrig har någon frisyr överhuvud taget. En enda gång har det hänt att hon hittat vägen till frisören och då väckte det stort uppseende. Med all rätt!

 24. Uppdraget är inte mer än att klä sig respektabelt, gå dit, se glad ut samt orka att ha en frisyr.
  Allt annat har hon andra som fixar för sig.
  Betungande?

 25. Åh va det ska vara svårt för en del att förstå, att unga damer i tiden, försöker se ut som unga flickor mycket längre nu, ni kan knappast ha döttrar själva??
  Dessutom hade Victoria inte hästsvans här !!

 26. #34 Ulla:

  Du känner alltså till att Victorias närvaro på årsmötet inskränkte sig till att enbart vara en tyst och fin dekoration. Menar du då som en rörlig installtion, typ?

  Det vore roligt om du kunde berätta mer om Victorias privatliv och hur de har det därhemma på slottet egentligen och hur deras olika uppdrag är utformade! Veckotidningarna har inte lyckats med den rapporteringen, men du ligger tydligen inne med inside information som du skulle kunna berätta mer om.

  Väntar med spänning på dina inträngande rapporter från kungahusets vardagsliv! 😀

 27. Så roligt att så många kallar uppsatt överhår för hästsvans. Måste vara något nytt, för jag har aldrig hört det.

 28. Tror inte det är en hästsvans, ser ut som utsläppt mer,,, Men jag håller med Viktoria som är så söt i utsläppt (och svans) Men hon har haft denna svans i evigheter känns det som, Dax att byta kanske? Men det är HENNES val inte vårat,

 29. 27#

  Vad menar du med att hon lyssnar (för mycket) på sin man och bror, och och att hon är godtrogen?

 30. Dessa beska kommentarer om att kronprinsessan har en hel stab hemma till hjälp. J a det har hon, men vi så att säga vanliga mammor får vara hemma i lugn och ro med våra bebisar. Kronprinsessan gör inte detta, lillsessan är bara drygt 3 månader men hennes mamma får inte vara hemma med henne någon längre tid. Kronprinsessan är en plikttrogen representant för vårt kungahus. Ingen normal mammaledighet där inte.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar