Annons


Annons

Babylycka för prinsessan Christina – blir farmor!


Babylyckan lyser upp den jobbiga tiden för prinsessan Christina. Hon blir farmor första gången!

Frida Bergström bekräftar den lyckliga nyheten för Svensk Damtidning – hon och Victor Magnuson väntar en liten baby och prinsessan Christina och Tord Magnuson blir farföräldrar.
– Ja det stämmer! Det känns väldigt, väldigt roligt och spännande, vi är så glada! säger en bubblande glad Frida till tidningen.

Barnbarn

Victor blir den första av prinsessan Christinas tre söner att få barn, däremot har även Oscar och Gustaf seriösa förhållanden och Oscar gifte sig med sin Emma Ledent förra sommaren så det lär bli fler barnbarn i framtiden!

Annons

Vill ni veta när barnet beräknas komma, och hur paret tänker göra med bröllop? Läs nästa nummer av Svensk Damtidning!

Av Margareta Heed
Foto: Stella Pictures och Charles Hammarsten

Läs även:

Juvelskandalen växer››

Prinsessan Christina bestulen i fräck juvelkupp››

 

 


(28)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

39 kommentarer till “Babylycka för prinsessan Christina – blir farmor!”

 1. Trevligt för prinsessan Christina, men se nu till att hålla hårt i kommande barnbarn så att inte den diamanten också försvinner.

 2. Jag är ingen domare. Men personligen anser jag paret Magnusson delvis medskyldiga till stölden. Att ha så stor tilltro till denna person ifråga att lämnas ensam på slottet. Jag har medkänsla för städerskan hon måste känt sig skyldig (3-4 dgr eller nåt sånt) fram till det uppdagades vem som begått brottet.

 3. Kul för familjen att få tillökning, men juvelhistorien gör att man funderar över vad familjen Magnusson egentligen har för sig.

 4. Grattis Frda och Victor till den kommande babyn ! Grattis även till blivande Farmor och Farfar !!! Det måste ju vara roligt att lägga sin energi och tankar på något som är roligt !Det måste ju även bli roligt för lilla Estelle med en kompis !

 5. “3” Mari
  Har du inte läst om att Christina blivit bestulen på sina ärvda smycken på 800000kr av ett ensamkommande flyktingbarn som familjen öppnade sitt hem för. Läs du tillbaka i denna tidning för det har stått om det den senaste veckan !

 6. Grattis Christina.
  Att bli farmor/ marmor är bland det underbaraste som finns. Ta vara på tiden du får låna det lilla barnet. Rätt som det är så har dom blivit vuxna. Fortfarande underbara men inte i så stort behov av nyfikenhet som ett litet barn har behov av och som det är tillfrtedställande att fylla. Och att känna en lten knubbig barnahand söka tryggheten är så skönt att man kan spricka av lycka.

 7. Det var på tiden! Har de lekt färdigt nu?

  Jag tycker synd om svenska ungdomar som inte skaffar barn förrän i 40-års åldern. De flesta studerar ju ändå inte. De jobbar för att kunna resa och konsumera upp alla pengar. Så det är ju inte av ekonomiska skäl de väntar så länge.

 8. #3 Mari

  Juvelstölden hemma hos prinsessan Christina och hennes man har nog refererats noga i de finska kvällstidningarna också, för ca. en vecka sedan…

 9. Det finns faktiskt ganska många som inte blir med barn så snabbt som de skulle önska, det kan utomstående aldrig veta, så det är ganska smaklöst att kritisera andra människornas val i livet.

 10. # Eva, jag är 32 och har inga barn, jag utbildade mig tills jag var 30 och arbetar nu mycket långa dagar. Det kan finnas många orsaker till varför man inte får barn innan man blir 40 några mer hjärtskärande än andra, hur vet du om de 2 i artiklen har haft lätt för att få barn? Okänsligt sätt att kommentera på

 11. Många svenska par vill vänta att skaffa barn .De vill först utbilda sig sedan ha ett bra arbete innan de börjar tänka på familjeplanering. Men för vissa kan det vara försent.

 12. #2, Jag tror inte att städerskan kände sig skyldig, men däremot säkerligen misstänkt, eftersom den rätta tjuven var så involverad i familjen, och därmed ställd över alla misstankar. Han måste väl nästan ha fått nyckelgömman förevisad, hur kom han annars på den?

 13. Grattis prinsessan Christina!,

  Det blir kanske ingen tiara till barnbarnet men världen gulligaste farmor.

 14. “9” Eva
  Usch vilken otrevlig kommentar ! Var och en väljer väl själva när de vill skaffa barn och ingen mer än de själva vet varför åren har gått ! Önskar familjen lycka till med den nya babyn !

 15. Jag undrar hur en gammal man som Tord, kan kalla en yngling som sin bäste vän. Festa med honom i en miljö som inte är naturligt för honom.Jag anser inte att innekrogarna med sina VIP avdelningar är rätt miljö för en ung flykting från Somalien eller någon utan egna pengar. Tord borde lämna anpassningsarbetet till professionella personer. Jag är mycket undrande över hur man låtit en kriminell person “ha fritt i huset”. Om jag har förstått rätt så bor det flera eminenta personer i huset, har polisen godkänt detta agerande? Prinsessan Christina är faktiskt syster till Sveriges Konung. Det bor väl andra rika personer i närheten med värdefulla föremål och inte minst kidnappningsrisken.Jag är fortfrande chockad över händelsen.

 16. Alla far- eller morfäldrar måste ju gratuleras till ett kommande barnbarn, men varför är just denna lilla baby så viktig?

  Till slut kanske man “trillar” dit men kanske också finner en blivande bra mamma till ett kommande barn.
  Nästan ett släktdrag med tanke på CP:s val av livspartner.

 17. Tänk så platt fall det blev med denna flyktingundom. Vilken good-will om han tagit till sig den positiva hjälp han fick och kommit ut i smhället som en nyttig medborgare istället. Nej ingen bra reklam det här inte

 18. Ut med Tosse ,och in med baybin. Vänd blad Cristina ! Litar inte en sekund på Tord Magnusson…

 19. #24# Lisa Larsson,

  Det var väldigt vad du kan uttala dig mycket på Prinsessan Christinas vägnar. Tror nog hon känner sin familj.Här har det aldrig varit några skandaler.

 20. Alla som upphöjer familjen Magnusson har fått en tankeställare.
  Jag är mycket tacksam att Kung Carl VI Gustaf är kung i vårt land.

 21. #28# Marguerithe,

  Vilket elakt inlägg riktat mot fam Magnuson. Varför? Prinsessan Christina har under hela sitt liv gjort en fantastisk livsgärning för Sverige. Hennes man har alltid hållit låg profil. Tycker också att vi har en fin kungafamilj men man behöver väl inte ställa dessa mot varandra? Har sett att du ofta gör så i dina inlägg, såsom t ex skriva ner prinsessan Madeleine så att SH inte framstår som så illa iaf. Tråkigt tycker jag.

 22. “29” Ansan,

  Jag skriver aldrig något utan anledning.

  Det “drev” som gick här för en tid sedan med kommetarer som “tänk om den personen blivit drottning, vilket land vi hade haft då” .
  Jag såg aldrig någon som gick ut och försvarade Kungaparet då.
  Det måste kännas bittert för Drottning Silvia som gjort/gör så mycket, att inte få erkänsla från det främmande land hon kommit till.

  En fråga som jag ställt i en annan tråd idag, vilken tar ansvar för den mobbing som förs mot Carl Philip dag efter dag, månad efter månad i denna tidning?

  Att som du skriver att jag försöker få Sofia H att framstå som lite bättre är väl i Drottningens anda, så jag känner mig i gott sällskap.
  Drottningen tolererar vilket inte behöver betyda accepterar fullt ut.

 23. ¤26¤ ansanHar uttalat mig på MINA vägnar: OCH jag har “kött på benen”, om Tosse, (och andra ) runt Stureplan ….

 24. Vad roligt för familjen!!

  Ja, kanske förutom “herr” Tord. En 70-karl som ger sig ilag med en 19 årig pojke!

 25. Stort Grattis Princessan Christina. Nu får du verkligen något att glädjas åt. Barn barn är fantastiskt.

 26. #24#31..Lisa Larsson

  Helt utan kött på benen, som däremot du säger dig ha, måste jag erkänna att samma raka idé flög genom mitt huvud. Fånga de sista åren som fri! Det ela låter genomsjukt.

 27. # 24,28,31. 35# ….Tänkte de tankarna direkt.Vänd blad och byt ut låsen i bostaden, prinsessan Christina!Gläds med de nya nära familjerna, blivande farmor! Ett skönt liv med glädje önskas prinsessan!

 28. I norske tidninger var det mange fine bilder fra Sonjas/Haralds 75- årsfeiring hvor prinsesse Christina så flott og verdig ut med sitt nydelige og naturlig gråe hår som overhodet ikke gjorde henne eldre, Tvert i mot en ungdommelig dame.Hun så ut til å komme godt overens med MM som hun samtalte ivrig med! Hvorfor har ikke SvDam bilder fra dobbeltjubileet i ukens papirutgave, men 2 sider om det danske kronprinsparets sykkeltur med deres barn??
  SvDam skuffer når bladet /ikke omtaler/viser bilder hverken fra lunchen på lystslottet med alle ca 100 sittende på trappen, Henie-Onstad kunstsenter eller fra middag/dans fra idylliske Kongsgården

 29. Hvis jeg hadde vært Christina ville jeg vært rasende for at verdifull – følelsesmesssig (ikke økonomisk) – link til mine forfedre var stjålet. Men denne flyktningen har jo vært noe begge har tillat leve i deres hus, så de har vel vært i overkant blå-øyde begge -med verdigjenstander slengende usikret og til stor fristelse for en fattig flyktning.Men det er ikke unaturlig å spandere på kafe heller.

 30. # 37 Maryk
  Måske skulle du (og Magdalena) give ugebladene en chance. 😉
  75-årsfejringen fandt sted den 4. og 5. juli, så måske kunne man ikke nå at få det med i ugens udgave.
  Jeg har heller ikke set billeder på myroyals og i BB endnu.

  Er prinsesse Christina, den sidste af kong CG søstre, der bliver farmor (hhv. mormor) ?

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar