Annons


Annons

Otrohetsaffären som alla talar om just nu…


Här har ni otrohetsaffären alla talar om i USA just nu, tonårsidolen Kristen Stewart ber pojkvännen Robert Pattinson om ursäkt offentligt efter en affär med mannen på bilden ovan…

Stjärnan frånTwilight-filmerna, Kristen Stewart, 22, som lever tillsammans med kollegan Robert Pattinson, 26, visar sig ha varit har varit otrogen med regissören Rupert Sanders, 41 som hon mötte under inspelingen av filmen Snow White and the Huntsman. Ni ser Robert och Kristen tillsammans på bilden här intill.

Offentlig ursäkt

Något som kanske i och för sig inte är helt ovanligt i Hollywood, men efter att en tidning visat bilder på affären så har nu alla inblandade – utom Pattinson – bett om ursäkt offentligt.

Jag älskar honom så

Först ut var Kristen Stewart som i ett pressmeddelande i People sa:
– Jag är djupt förtvivlad att ha förnedrat och sårat de nära mig och alla andra som är inblandade, jag har med mitt misstag satt mitt förhållande med den man jag älskar på spel. Rob – jag älskar, älskar honom så, jag är så ledsen, säger hon.

Rupert Sanders med sin hustru Liberty Ross.

Hoppas vi kan klara det

Sedan kom en offentlig ursäkt till, tvåbarnspappan Rupert Sanders som är gift med modellen Liberty Ross, säger i ett uttalande:
– Jag är helt bedrövad av den smärta som jag själv orsakat min familj. Min vackra hustru och underbara barn är allt jag har i världen och jag älskar dem med hela mitt hjärta. Hoppas vi kan klara av detta tillsammans.

Annons

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Paolo Roberto skiljer sig››

Charlotte Perrelli ute med nya kärleken›› 

Sylvester Stallones son hittad död››

 


(3)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

10 kommentarer till “Otrohetsaffären som alla talar om just nu…”

 1. #1#

  Varför skulle han göra det?….. Han har inget att be dig om ursäkt för! Din kommentar säger mycket om dig jälv som använder kriminella källor som sanningsvittne.

 2. #2 Ansan, länge sen sist.

  Du representerar inte det svenska folket som tyckte att Kungen borde avgå till förmån för Victoria och blivande “landsfadern” Daniel.

  Klart att Kungen är skyldig att be om ursäkt av folket, Camilla H. Silvia och snart också av Sofia (pga skriverierna) som han inte är kapabel att sätta slut på.

  PS. Silvia visste allt men valde skönhetsoperationer istället för att skaffa sig en “yngling” som tröst. DS.

 3. #5# Christina Helsinki, Måste säga att detta var ett av dina sämre inlägg. Representerar du svenska folkets åsikt? Här diskuterar vi inte Camilla H pga hennes hälsa. För övrigt , det som är privat skall hållas privat. Vad MM påstår skulle inte tagas för sant i något annat sammanhang och hans sk “bilder” visar att det inte går att göra det i detta sammanhang heller. Det krävs ingen offentlig ursäkt för något ev “fel” som skulle vara begånget inom den privata svären. Förstår att du är avundsjuk på vår fantastiska drottning. Men ni Finländare kan ju införa monarki så kan vi förgylla ert hov med SH och C-P. Tror faktiskt att de flesta svenskar vill ha kvar kungen och drottningen så länge som möjligt. Förstår inte din fixering vid det svenska kungahuset. Du har ju din president att glädjas över.

 4. Ansan: de flesta av “oss finländare” är inte fixerade vid vare sig ert kungahus eller vår president. Den där fixeringen står ni helt själva för. Speciellt tydligt blir det för er som så brinnande hatar Sofia H. Så länge ni vill behålla er konstitutionella monarki så får ni väl leva med det, med allt det innebär, och försöka inse att vi lever på 2000-talet och inte 1700-talet. Själv kan jag inte begripa hur någon vill ha kvar ett så förlegat statsskick, än mindre de “demokratiska svenskarna”, men det är ju inte min sak att bestämma heller (lyckligtvis!), och det finns ju säkert några positiva sidor med det också. Det är sant att det finns ett intresse för det svenska kungahuset i Finland, men intresset är knappast större än för vilka andra celebriteter som helst. Långt ifrån “fixering”.

 5. Kristen Stewart har med ungdommens naivitet sikkert troet, at Rupert Sanders ville forlade kone og børn for deres love-affære……
  så vi må håbe, at Robert Pattinson er parat til at trøste hende igen.

  Kongen har talt med familien og “vendt blad”…… det burde være forklaring nok på den del af hans privatliv – selv for de mest
  sladdervorne tanter!

 6. Ingen av oss vet vad, om något, som eventuellt är sant från skvallerboken om Kungen som bygger på kriminella källor m.m. Däremot vet vi att författarna, CH, MM m.fl. tjänat pengar på den. Vad som däremot är allmän kännedom är att bilderna i boken, skriven av en av de tidigare författarna, om MM är förfalskade. Det säger det mesta om dessa två böcker och deras sanningshalt!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar