Annons


Annons

Sylvester Stallones son Sage har hittats död


Filmstjärnan Sylvester Stallone är i sorg och chock – hans son Sage har hittats död i sitt hem i Los Angeles.

Syslvester Stallones son Sage Moonblood Stallone, 36, har hittats död i sitt hem under fredagen, uppger polisen i Los Angeles till bland annat tidningen People. De första rapporterna gör gällande att det kan ha varit en överdos som tog livet av skådespelaren. Ett antal pillerburkar med receptbelagda mediciner hittades bredvid hans kropp.

Annons
Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Sage Stallone hittades död i sitt hem.

En agent för Sylvester Stallone, 66, säger att filmstjärnan är helt förstörd av sorg och chock och att hans tankar nu är med sonens mamma, hans exhustru Sasha Czack. Sage var mest känd för sin roll i Rocky V, där han spelade Slys son Robert Balboa men har även medverkat i ett par andra filmer.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

 


(4)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

2 kommentarer till “Sylvester Stallones son Sage har hittats död”

  1. Sly, Det är aldrig rätt när en förälder måste begrava ett barn. Jag vet… min dotter är begravd Floda kyrkogård.
    Dear Sly,A parent should never have to bury a child. We are supposed to go first. I know your pain. It will never ever “get better”… there is no “closure”… as my husband says… “closure” is when she walks in the door and says “Hi dad”… But for them we have to survive so for now, just look at your feet… one in front of the other… deal with reality in the smallest portions you can handle and one day, you will be able to breathe from one end of your day to the other without completely crumbling… And know this… we don’t know what death is, but whatever it is, when we die, we will be in the same place as our child and perhaps then we’ll have “closure”…

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar