Annons


Annons

Natalie Portman har gift sig


Skådespelerskan Natalie Portman och hennes franske pojkvän Benjamin Millepied har gift sig i helgen.

Natalie Portman, 31, och Benjamin Millepied, 35, träffades under inspelningen av filmen Black Swan för några år sedan och blev störtförälskade. Tillsammans har de också sonen Aleph som blivit 14 månader gammal. Nu har paret också gift sig under en romantisk utomhusceremoni i Big Sur i Kalifornien. Tidningen People har bilder på den vackra bruden som bar en klänning från Rodarte.

Annons

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Elin Nordegren har en ny kärlek››

Otrohetsaffären alla talar om just nu››

 


(2)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

4 kommentarer till “Natalie Portman har gift sig”

  1. Läste nu att det var en judisk ceremoni med baldakin och allt som hör till. Bra att hon håller på sina traditioner.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar