Annons


Annons

Se en film med det nyförlovade paret


Hovet har också lagt ut en film med prinsessan Madeleine och Chris O’Neill som ni kan se på hovets hemsida.

I den lilla filmen kan ni se hur det mycket förälskade paret pratar om sin kärlek och om hur det gick till när Chris bad om prinsessan Madeleine hand, se filmen – vi har länken här››

Annons

Foto: Hovet/Ewa-Marie Rundquist/Kungahuset.se

Läs även:

En närbild på förlovningsringen››

Madeleine och Chris: Vi är mycket lyckliga och glada››

Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Lussan stöttar Madeleine – på Åsas Kungliga Europa››

Lyckönskningarna strömmar in››

Madeleine och Chris till London under dagen››

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=LNqkxurE7vE

 


(23)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

57 kommentarer till “Se en film med det nyförlovade paret”

 1. #4 Bakgrunden ser ut att vara en gobeläng, liknar lite den som kungaparet hade som bakgrund på sin bröllopsbild. Så det är nog på Stockholms slott som bilden är tagen.

 2. Videon är inspelad i går på Drottningholms slott.

  Lite pinsamt ja, med thiii…hoppas att de bägge är lika sugna på förlovning. Känns kanske som att Madeleine är mer sugen..

 3. Om Madde bara hade skippat det tramsiga “tihi” i slutet, så hade det varit en bra video. Bra också att Chris vill lära sig svenska! Han verkar vara en rejäl karl! Hoppas verkligen att Madeleine får bli lycklig denna gång!

 4. Himla så söt film! De ser båda ut som två små barn på julafton – som det ska vara när man förlovar sig! I slutet av filmen ser det ut som de är när på att kyssa varandra! Bilderna på dem är också helt underbara, det svartvita är sanslöst! De ser vuxna, trygga och glada ut, med mycket värme och närhet dem emellan – så fint!

  Vilken snygg engelska Chris pratar – mer av brittisk engelska än amerikansk, vilket förvånade först, men det är klart han är född i London m.m. Kul att läsa hans CV- som heter duga! Och inte blev det sämre av att han är fotbollsfan, fel London-lag bara!

  Börjar undra hur klänningen blir – säkert underskön – som bruden!

 5. #10 Håller med om att det är positivt att Chris vill lära sig svenska. Men lite underligt att han alltid, även i officiella sammanhang benämns med smeknamnet Chris och inte Christopher?

 6. Härligt att se överlycklig sessa ha gjort ett fördelaktigt Kap á la “Hjärta OCH Hjärna”
  ScandalFree Well-Mannered, Educated, Mature & GoodLooking
  Gratulerar!!!

 7. Interviewet er optaget på Drottningholm Slott i går den 24.
  oktober! Det står der klart og tydeligt på kungahusets website!
  Starter man forlovelsen med at tale usandt….. eller befinder
  Chris og Madeleine sig fysisk og hemmeligt i Stockholm ?

 8. Paret är i stockholm åker till London idag till Chris familj.
  Läs tidningar på nätet eller facebook eller hovets hemsida där finns all info.
  Och så läägger vi ner all onödig kritik och gläds med paret.

 9. De kunde ha förberett videon lite bättre. Madeleines tihi på slutet var så tillgjort. Det är väl därifrån fröken Sofia Hellqvist tagit uttrycket misstänker jag.

 10. Men vad är det här??? (Tihi) Varför talar Madeleine på detta vis? Det är så stelt, så mycket staccatto. Om hon är nervös kunde hon väl ha fått proffshjälp?

  Vem skrev manus? Det låter och ser ut som om hon läser från en prompter. Och hennes brytning är ju rent generande. “Ett bröllop kommer att ske i sommar”??? Vem uttrycker sig så? De flesta hade nog sagt “Vi gifter oss i sommar” Chris klarar sig faktiskt bättre. Fint där att han försöker med svenska, men ödmjukt erkänner att det är svårt. Kul att han har kvar sin brittiska accent eftermånga år i USA, när Madeleine tycks ha glömt sin svenska efter ett par år i NY.

  Lite mer proffesionalism kunde man ha väntat sig från hovet i en dylik video tycker jag.

 11. Jag kan också hålla med om att filmen var lite speciell. Men det brukar den ju vara när det handlar om vår kungahus. Awkward är liksom vår kungahus “grej”.

  I och med att prinsessan Madeleine råkade säga “f” som i februari blev jag dock lite förvånad över att de inte gjorde om filmen. För februari månad var väl när Hon och Jonas planerade att ha sitt bröllop. Men men. Det viktigaste är att de tu är lyckliga! GRATTIS Madde och Chris!! Vilket kap! För er båda 😉

 12. Jag undrar om inte Madeleine gör denna inspelning med glimten i ögat och är väl medveten om hur pinsamt filmen uppfattas av vissa. Madde är en skärpt tjej, det ska vi vara medvetna om.

 13. Pinsamt att hovet inte kan anlita en riktig fotograf, redigerare och ge lite regi. Räcker inte apanaget? En svart förlovningsklänning, om än aldrig så snygg, känns inte rätt för oss äldre. Men hoppas de blir lyckliga.

 14. Madeleine virker lykkelig…. og han er sikkert også både
  rar og stabil, men særlig karismatisk er han nu ikke !
  Men held og lykke fremover ønskes de…..

 15. Till er som kritiserar videon! Hur lätt är det på några minuter spela in en filmsnutt och hinna med att säga det viktigaste. Tycker denna videoinspelning var ett trevligt inslag gällande förlovningen. Chris gav ett mycket sympatiskt intryck och båda såg lyckliga ut.

 16. Området inskränk (Norden) har gjort det igen – istället för att ha förmågan och den inre säkerheten och tryggheten att glädjas åt andra människors glädje, är det vissa som istället agerar ut med insinuationer, kritik och i princip hatiska kommentarer – att inte kunna glädjas åt andras lycka är att ha en svag och liten själ.

  (Vissa klagar på förlovningsvideon o kritiserar o säger Prinsessan var stel, när hon sen i slutet av videon visar än mer sin glädje och kärlek spontant o sprudlande så hon nästan kysser sin fästman – då kritisera o ironiseras det också! Det ÄR verkligen synd om människan! Sorgligt att så få varit kära, ni har missat nåt stort!)

 17. Man kan inte tro att Madeleine är 30 år ger snarast intryck av att vara i tonåren. Ser klängig ut. “Bröllop kommer ske” hur kan man säga så?
  Chris verkar dock trevlig även om han ser betydligt äldre ut än 37.

 18. Åh kom igen när man är sådär kär att känslorna bubblar över så kan det väl bli sådär 🙂 lite gulligt och rart tycker jag. Hon har ju fått hålla inne med detta några veckor och var väl supersugen att äntligen få berätta.
  Och Chris..vilket intryck..yeah..han verkar suoper cool, sympatisk och världsvan…precis en kille som Madde behöver 🙂
  Kul att få veta mer om honom och hoppas att få se mer av honom snart igen.

  Stort grattis!!!

 19. 31. PBoo
  Jag gläds med Madde, men “tihi” är en sådan detalj som man liksom inte kan låta bli att le lite åt. Jag tycker att det tål att skämtas lite om. Jag tror att Madde bjuder på det, för det hade jag gjort.. Jag tycker det är gulligt. Tihi! 🙂

 20. Min abounent går ut nu.
  Ni har skikat betalningskort på 245 kr
  Jag frågade om ni kan dela den till 100 kr per månad
  jag har inte fått nån svar av er än
  ni kommer o missa en lojal kund som mig DA

  1. Hej!
   Du måste själv kontakta prenumerationsavdelningen, personlig kundservice på telefon 042 – 444 3040 klockan 08.00-16.00 vardagar, varma hälsningar Agneta, webbchef

 21. #30. Här snackar vi kungahuset, inte om att sno ihop enhemmavideo på några minuter. Hovet borde väl för tusan ha råd att lägga några spänn på att anlita proffs? Det är väl det minsta vi som betalar för kalaset? Förberedelser, regi, tal-coaach borde nog ha anlitats. En proffsfotograf hade nog informerat M om att svart är en mardröm rent ftomässigt. Och svart mot mörk bakgrund blir en katastrof. Detta är pinsamhet de luxe!
  Men må de tu leva lyckliga i alla sina dar!

 22. Till er som kritiserar videon.
  Vi har en kungafamilj som gör ett toppenjobb för Sverige och som vi skall vara riktigt stolta över.
  Det är sorgligt att vara så fattig att man inte enbart kan ha förmågan att kunna glädjas med Madeleine och Chris, istället för att kritisera dem.
  Det är väl härligt att se att Madeleine är så trygg att hon vågar vara så spontan och släppa fram känslorna. Chris gör ett gott och tryggt intryck och de har verkligen gjort ett kap bägge två. Lycka till !
  //Maria

 23. # 41 Matilda

  Vi har alla olika smak. Själv tycker jag Prinsessan Madeleines GRÖNA klänning är helt underbar och sanslöst snygg och perfekt matchande mot den valda bakgrunden – ursnygga foton! Det svartvita är helt sanslöst snyggt, fotat i NY av en av de mest framgångsrika och kända fotografer i världen!

 24. Jag uppfattade videon som en hemmaploj. Madde var nog rädd för att det skulle bli för uppstyltat och det kanske inte är hennes grej, även om hon är en lyx-kicka.

 25. Denna video är mycket pinsam. Madeleine är plötsligt som en sexton årig ​​tonåring flicka. Hon ser ut att vara mycket kär. Och Chris, han är självsäker, visar mycket lite känslor, men han ser ut som har fått det han alltid velat, en prinsessa. Speciellt vid engagemang foton, han ser ut som en chef från en såpopera. Han är huvudpersonen på bilderna, inte Madeleine, och det är mycket förvånande.

 26. #44# Maria,
  Mycket bra skrivit! Många små människor som sitter här och kritisera de nyförlovade i stort och smått. Riktigt pinsamt. Hur beter ni er emot andra människor? Själv säger jag Grattis.
  .

 27. Dom ser ju jättekära ut! Att hon började säga februari kanske var ren nervositet hon hade säkert fått hjälp av storasyster dom hade säkert snackat massor och när förlovade sej Victoria jo i fabruari!
  Ser framemot ett nytt kungligt bröllop hoppas att det blir storslaget Härligt och romanistkt.

 28. Videon har de i alla fall bjudit på, och därmed också sig själva, det bör väl räcka för ett tag. Hoppas nu att kvällspressen slutar att jaga Chris O’Neills släktingar över hela Europa, det är snaskigt i överkant med de skriverier som pågår.

 29. # 44 Maria Citerar; “Det är sorgligt att vara så fattig att man inte enbart kan ha förmågan att kunna glädjas med Madeleine och Chris, istället för att kritisera dem. Det är väl härligt att se att Madeleine är så trygg att hon vågar vara så spontan och släppa fram känslorna.”

  PRECIS! Detta har jag också skrivit. Kan inte förstå att så många har så svårt för att glädjas och åt andra människors lycka, och inte nog med det utan t.o.m. kritisera – först anser vissa att hon är stel och sen samma att hon är för spontan! Tyckte jättemycket om videon – härligt med förälskelse och sprudlande glädje! Vi behöver inte mindre skratt, fniss och glädje i världen – utan precis tvärtemot!

 30. Ja, grön eller svart, whatever. Två mörkhåriga människor i mörka kläder mot en mörk bakgrund blir inte fotomässigt bra, det går inte att komma ifrån.

 31. Det tar sig! Victorias och Daniels förlovningsvideo var bedrövlig; denna något litet bättre. Kanske blir det en fullträff när Carl Philips förlovning skall eklateras? 🙂

 32. Jag tycker inte att det finns något negativt med denna video. Mer en kommuniké än en förlovningsintervju. Madeleine har ju varit med om detta en gång tidigare och jag tror att hon ville ha det just så här. På något sätt måste hon ju som kunglig kungöra sin nya förlovning. Nervositeten var ganska tydlig, däremot, vilket också är förståeligt och mänskligt.

 33. Tyvärr tror jag att hon HAR fått hjälp med denna video – men fel hjälp, hon låter som en kopa av Victoria när något officiellt ska kungöras, stelt, staccato-liknande intonation, l-å-n-g-s-a-m-t dystert framförande istället för sprudlande spontanitet. Det avslutande “tihi-et” är kanske menat att ta udden av detta men går för långt i andra riktningen. Chris däremot verkar vara en naturlig talare, tyckte han klarade sig bra, lär av honom Madeleine!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar