Annons


Annons

Victoria och Daniel firade Friends arena


Under lördagskvällen var det dags att inviga den stora Friends arena – på plats bland annat Victoria och Daniel och en hel massa andra kändisar.

Som ni kanske såg under tv-sändningen var prins Daniel och kronprinsessan Victoria med under invigningen av Friends arena i Solna utanför Stockholm under lördagskvällen. På plats i publiken fanns både politiker och filmstjärnor.  Under kvällen uppträdde många kända artister som både Roxette och Loreen.

Invigd

Kronprinsessan Victoria var också den som förklarade Friends arena invigd:
– Jag hoppas att denna arena ska ge oss omtumlande, spännande, sköna och härliga händelser samt storartade prestationer under många, många år.

Annons

Läs även Kungliga modebloggen om Victorias jacka››

Av Agneta Nisbeth
Foto: Stella Pictures

Läs även:

Nya härliga höstbilder på Estelle››

Victoria och Daniel bland bröllopsgästerna i Luxemburg››

Victorias jacka i Göteborg››

(20)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

55 kommentarer till “Victoria och Daniel firade Friends arena”

 1. Yes..!
  Ännu mera coolt svenskt mode..!
  Hunky Dory..är väl värd den uppmärksamheten..!
  Varför inte deras megasuccé de vackra skinnjeansen nästa gång..?
  Underbar metallic-outfit och supersnyggt stylad..!

 2. Vilka spiror Victoria har!! Snyggt och tufft stylad. Modellen på jackan sådär i mina ögon, men sammantaget tufft och läckert!

 3. Kjolen är oerhört snygg. Jackan är dess värre mindre lyckad med sin totala avsaknad av passform. Svart är inte så snyggt till. Men Victoria är fin i allt hon tar på sig. Skönhet kommer inifrån!

 4. Oj så snygg vår kronprinsessa är, men helst borde jackan ha lämnats hemma. Daniel gillar helt uppenbart inte när fokus ligger på vår blivande statschef och inte på honom. Kanske har Victoria släppt fram honom lite för mycket.

 5. Snyggt par! Det är en lumberjacka och som sådan formlös tills man dragit upp dragkedjan, men det är en snygg ensemble, som passar henne perfekt. Ffa är den inte tantig!!

 6. Daniel visste mycket väl vad han gav sig in på när han träffade Victoria. Hade han inte velat leva detta liv hade han nog inte
  gifts sig med en prinsessa.
  Tycker Daniel har många egna programpunkter som speglar hans
  intressen, hälsa, företagande, idrott.
  Han syns ofta på fotbolls och ishockey matcher utan Viktoria
  så detär nog inte så vidare synd om Daniel.

 7. Victoria är ju så söt så hon kan egentligen ha vad som helst på sig… men denna assemble var inte bra skuren, jackan och den svarta toppen hänger löst och klumpigt, och kjolen verkar helt snedskuren.

 8. Det är trevligt att kronprinsessan vågar sig på moderna kläder. Visar sina vackra ben. Många hänger upp sig på hennes frisyr. Jag tycker den framhäver hennes vackra ansikte och de fantatiska ögonen. Kronprinsessparet är verkligen ett vackert par. Hoppas Daniel kan orka med trots sina problem med hälsan.

 9. Oh så snygg P.Viktoria var denna kväll. Tuffa kläder, snygg makeup+ hårfix! Tack, mera så P.Viktoria. Kan ej vara lätt för P. Daniel att “spels” andra fiolen jämt, när man ser honom representera ensam , ser han mycket gladare ut. Han är ju “van” att arbeta själv! Säkert en svår omställning.

 10. Wow! Vad snygg hon är, vår kronprinsessa!

  #2 Håller med angående jackan. Tror det hade funkat utan jackan, men dock en tuff outfit som passar vår snygga kronprinsessa.

 11. Tufft, coolt och snyggt! Kronprinsessan Victoria var på ett sprudlande humör när hon invigde NATIONALARENAN FRIENDS! Tror allt att Prins Daniel njöt av kvällen – bl.a. uppträdde en av parets favoriter, som också sjöng på deras bröllop – Roxette! Det man såg av dem på TV och bilder inifrån så njöt bägge ordentligt. Prins Daniel representerar mycket själv – och gör då som tillsammans med Kronprinsessan ett helt superbt jobb!

 12. Snälla, koppla in en glasögonstylist på Daniel omgående!! Han ser ut att vara 60 år gammal i de glajorna. De förstärker bara hur sliten han blivit, ser han verkligen inte det?

 13. #3# Vad skulle han bli trött av,att ha betjänter omkring sig som sköter allt? Oj, Oj, Oj, man slutar aldrig att förvåna sig. Det finns många som sliter MYCKET mer än han och som MÅSTE orka.Detta är provokation.

 14. Allt klär en skönhet! Victoria är oerhört snygg i detta, faktiskt ser hon riktigt läcker ut. Tuff frisyr till.

 15. Vakcert par!
  Ultra nivea, du har inga barn, verkar som. Du har vel inte glömt att Daniel är pappaledig och det betyder att han är med lilla Estelle hela tiden. Det är faktiskt inte sà lätt att se ut utvilad med ett litet barn.

 16. Ja, detta var snyggt, men med ett litet aber … är det bara jag som tycker att kjolen är för kort? Sällan riktigt elegant med så korta kjoler oavsett hur benen ser ut. Vad tycker du, Tina?

 17. Ny modern look är så snygg!.
  Förstår mig inte på de slickade frisyrerna (men man är kanske lite för gammal). Bägge är ursnygga när de har lite fluffigt hår som inramar ansiktet.
  Ser fram emot fler moderan tuffa outfits.

 18. Tycker nog att vården av babyn verkar skötas väldigt ofta av personal. Men det är ju ioch för sej inte mitt problem. Men d kan ju vara läge att vara hemma då om man är pappaledig. Det Hade ju varit ett bra exempel för andra föräldrar att när man är föräldra ledig så lägger man bort jobbet istället för att som nu sända budskapet att man ska jobba ändå det sätter kanske press på andra när arbetsgivaren säger men nog kan du jobba lite under föräldraledigheten det kan ju andra göra.

 19. Daniels “slitenhet” har säkert ingenting att göra med om han arbetar eller inte. Detta beror nog helt och hållet på hans medicinering. Han har ju gått på den ngr år nu och det sliter på kroppen. Medicinererna i sig kan ge en massa besvär också.

 20. Perfekt komponerad helhet som verkligen klär Victoria. Dräktjackan och blusen under är inte i min smak men totalsumman stämmer ändå – den som satt samman detta vet vad hon gör. Och frisyren är ett litet konstverk.

 21. Daniel ser sliten och trött ut, håret glesnar och han har sitt eviga leende. Han som var så snygg innan han blev pri ns. Alla bekymrar sig om hans njure, är det ingen som undrar om hans pappa mår bra, han som släppte till sin njure, det var en stor gåva det.

 22. # 42 Desirée

  Kvällen handlade om musik, fest, gammalt och nytt mode inom kläder/musikstilar – men vi kan jättegärna diskutera fotboll istället då det var NATIONALARENAN och AIK:s nya hemmaarena som invigdes – vilket är ditt favoritlag? Vi är många som tycker det är roligt med mode och design m.m., därav kommenterar vi detta. Sen har du uppenbarligen grovt missat alla andra diskussioner – ofta heta – som förs här angående inte minst – politik! Personligen ser jag Kungahusets roll som vara framförallt ett sammanhållande kitt mellan historia, samtid och framtid och mellan olika människor i och utanför Sverige, en neutral position, fri från politiskt “käbbel”.

 23. #37 ultra nivea
  Dette er et kveldsarrangement. De hadde nok tid til å legge sin datter før de gikk ut.
  Også jeg gikk på bio eller restaurant med min mann når jeg var mammaledig.
  Har inntrykk av at de for det meste representerer hver for seg slik at en alltid er hjemme med Estelle.
  Alle kongelige barn har nannyer men allikevel tror jeg at de har mer tid med sine foreldre enn vanlige barn.

 24. Stackars Daniel.Alla de mediciner han f årär superbra mot avstötning,MEN…de tär på kroppen.Vet av egen erfarenhet att det är nog så jobbigt att hålla sig på benen. Det är ändå tur att han har sin Vickan och sin familj.

 25. #44 Pboo jag är överhuvudtaget inte intresserad av sport! Hitta inte på, du vet inte vad jag läser. Jag kan inte se en enda kommentar om politik här av de 40 kommentarerna som fanns då jag skrev min och jag tycker också att det är roligt med mode. Men deras kläder är inte det viktigaste utan vad de GÖR då de ska arbeta för Sverige och svenska folkets bästa.

 26. #48, man behöver inte vara urolog för att se att Daniel är/har varit njursjuk. Oavsett hur stilig du obegripligt nog finner honom så är det ett faktum att karlen är svårt märkt av sjukdom och medicinering. Jämför med förlovningsbilderna; det är svårt att tro att det är samma människa. Han ser ut att ha åldrats tjugo år sedan dess och det är bara att hoppas att han mår så bra det går i hans situation.

 27. 49.
  “Svårt märkt av. sjukdom”……….?
  Du såg dig själv i spegeln..tydligen..!
  Jag såg Daniel live i förra veckan..han ser ut som hälsan själv..!

 28. # 47 Desirée

  I din # 42 skrev du enbart; “31 av 40 kommentarer handlar om kläder och frisyr, är det för att kunna studera hur de ser ut som vi har ett kungahus?” Du skrev själv inget om själva INVIGNINGEN av NATIONALARENAN och AIKs nya hemmaarena – därav min för tillfället relevanta kommentar om att vi gärna kan diskutera fotboll! Du ställde en fråga; jag svarade dig vad min uppfattning om varför vi har ett Kungahus och dess roll och betydelse i min #44. Ang mitt svar om olika diskussioner här, var denna generell. Om du är så kritisk mot att andra inte kommenterat annat än bara kläder osv. – varför kommenterade du inte heller själv något om invigningen?

 29. “Kommentarerna ska hålla en god ton och vara en nöjaktig läsning.
  Alla kommentarer som är en upprepning eller inte håller god samtalston riskerar att redigeras eller refuseras.” ..med andra ord: Välkommen till Brave new world,.where everything is marvellous even if it isn’t. Här ska man bara vara politiskt korrekt. Vad är meningen med det hela?

 30. #6 Sthlm
  Hvorfor skulle Daniel ogilla at Victoria får mer oppmerksomhet?
  Hva begrunner du den påstanden med?
  Fordi han ikke smiler?
  Mener du at han 24/7 skal vise sin takknemlighet og glede fordi han er heldig og får lov til å representere med kronprinsessen?

  #43caterine
  Alle foreldre eller søsken hadde vel gjort akkurat det samme som Daniels pappa om man hadde mulighet.

 31. #49
  Er det ikke tvertom?
  Har lest i en tidning at Daniel var veldig sjuk på sin forlovelsesdag.
  At han hadde problemer med gjennomføre middagen på grunn av ny og sterk medisinering.
  En transplantasjon skal jo sette deg tilbake til det livet du hadde før du ble syk men selvfølgelig vil medisiner tære på kroppen og gi bivirkninger.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar