Annons


Annons

Prinsessan Christina har blivit farmor för första gången


Lyckan är total! En liten prins har fötts in i familjen Magnuson och prinsessan Christina har äntligen blivit farmor för första gången!

Det är prinsessans yngsta son Victor Magnuson och hans sambo Frida Bergström som har blivit föräldrar för första gången till en liten son.
Tord Magnuson och prinsessan Christina fick fira lyckodagen i tiara och frackfluga. Babyn kom nämligen den 11 december.

Liten pojke

– Vi gläder oss enormt över den lilla pojken som föddes på morgonen den 11 december, samma dag som kungamiddagen, säger Tord till Svensk Damtidning.
I skrivande stund är barnets namn ännu inte bestämt.

Annons

Av Margareta Heed
Foto: Charles Hammarsten

 

(64)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

54 kommentarer till “Prinsessan Christina har blivit farmor för första gången”

 1. Gratulationer till föräldraparet och far- och morföräldrar. Nu har lillsessan fått en ny liten lekkamrat så småningom.

 2. Så roligt! Den familjen kan behöva lite roliga nyheter efter Tosses skandaler. Grattis till de nyblivna föräldrarna och till farmor, prinsessan Christina!

 3. ursäkta ämnesbytet men här syns det att prinsessan Christina och kronprinsessan hade likadant diadem på årets nobelfest, hur kommer det sig någon som vet. Jag undrar om prinsessan visste att hon snart skulle bli farmor hon ser så glad ut.

 4. Så roligt för henne, det har inte varit roligt de senaste åren, sjukdom, smycken som försvann, samt att hennes man umgås med en yngre man.
  Nu har ju lilla Estelle en lekkamrat på familjemiddagarna, och Silvia och Christina kan prata barn.

 5. Ett innerligt grattis till alla berörda till detta lilla barn, inte minst till Prinsessan Christina. Hon kommer att bli en fantastisk farmor…vilken julklapp!

 6. Vad glad jag blir för Prinsessans övriga familjen Magnusons skull! Christina har alltid varit något av en favorit. Själv ska jag också bli farmor inom kort, villket ska bli så roligt.

 7. Nu blev jag riktigt glad! Om det är någon i kungahuset jag gillat förutom V & D så är det Christina. Har alltid gjort det f ö. Hon är väl värd en glad händelse. Vilken fin farmor hon kommer att vara. Hon kan steg för steg presentera konstens rika skatter för den lille gossen. De varmaste gratulationer till både farmor och föräldrarna.

 8. Inte undra på,att Prinsessan C.STRÅLADE på Nobelfesten!Hon lyste av glädje och förväntan.Otroligt vacker,denna kväll.Stort grattis till henne med familj!

 9. GRATTS PRINSESSAN CHRISTINA TILL FARMORSTITELN och narturligtvis ochså till FARFAR och de nyblivna föräldrarna!!

 10. Prinsessan Christina har alltid visat sig som en mycket rak,intellegent kvinna med en härlig humor därtill Alltid stöttande sina familjemedlemmar utan att göra avkall på sin kungliga intigritet Så roligt för henne ock hela hennes familj.

 11. Prinsessan Christinas barnbarn föddes på morgonen den 11 dec samma dag som Nobelfesten så hon visste med all säkerhet att hon blivit farmor på denna bilden som visas

 12. Är det någon mer än jag här i kommentatorsfältet som tycker att det är synd att Tord Magnusons engagemang i dessa ensamkommande flyktingbarn har gjorts till något helt annat ? Det är inte direkt så att han engagerar sig i dom på något annat plan än att han vill hjälpa dem att finna sig tillrätta och få jobb.

 13. Innerliga gratulationer till farmor prinsessan Christina! Livet blir förändrat – och nytt – när barnbarnen börjar komma till världen. Jag är övertygad om att prinsessan Christina har en djup förmåga att glädjas åt – och glädja – små barn som kommer att stå henne nära!
  Värme från Moi

 14. Jamen vänta nu ! Först stort GRATTIS naturligtvis, men det står att en liten prins fötts in i familjen !
  Inte är han prins, förutom familjens lille prins förstås !

 15. Jätte roligt! Jag har träffat Princessa Christina i gamla stan och hon är oerhört sympatiskt person./pratsam. Tord också men han är mycket mer reseverat än frun.Mindre pratsam med andra ord.

 16. Jag önskar er all lycka, med det lilla barnbarnet. Det är underbart att vara farmor särskilt när barnbarnet kommer och slår sina armar omkring mig. Säger oh vad jag har längtat efter dig, du vet jag älskar dig farmor. Det är ord man inte glömmer. Ni kommer få uppleva det också, med den medmänsklighet ni har. Christina du är samma person som du var när du var ordförande i RK. Jag kommer aldrig glömma dig för allt gott du gjort.

 17. Christina är guld.De knappdiademen var mina favoriter när jag var liren och samlade på bilder av hagasessorna .Vet inte varför och nu dyker de upp på samma nobelfest! Prinsessan Lilian hade ofta det största.

 18. I am very happy for Princes Christina. She has had enough bad things happening lately.

  #16 I agree with you a 100%. But this is so typical Swedish, to have children and not get married.

 19. 16.
  Definitivt stiligare och definitivt ärligare är ju att gifta sig efter barnafödseln..!
  Pinsammast är att släpa fadern till blixtvigsel i sjunde månaden..!
  So not stylish..!

 20. Underbar nyhet för fina prinsessan Christina. Hon ser mycket vacker ut på bilderna från Nobel, och är nog det trevligaste sällskap man kan ha vid bordet!

 21. Jättegrattis Christina till det lilla barnbarnet , det är som man säger grädde på moset.Blir nog en jättegullig farmor , Christina var även väldigt vacker på Nobellmiddagen
  Önskar Er alla en God Jul och Ett Gott Nytt År !

 22. “25” Micke,
  Jag har gjort det. Det är mycket synd om Tord Magnusson som gjorts till något annat här. Inte har Prinsessan Christina heller gått ut och dementerat precis.
  Han intervjuades i en annan tidning, där han uttalar sig om allt som skrivits och om sitt engagemang för ensamkommande och hur han hjälpt och fortsatt hjälper många till arbete och framtid.

 23. “16” “33 “34”,
  Håller med helt. Det svenska samboskapet är både trist och fegt. Det är ju så mycket lättare, tror man att “dra” när det passar, om man inte har stått och lovat någonting inför någon. Sverige var ett värdigare land för inte så många år sedan, både den enskilda människan och samhället i stort.

 24. 40 Marguerithe, m.fl. Jag håller med. Det jag alltid undrat över är; Man vågar inte lova varandra något, men däremot kan man skaffa barn ihop… Det finns ju inget som binder samman en mer än barn, eller hur? Jag fattar inte det bara. Men något jag tycker är ännu konstigare är när några som t.ex. levt i över 10 år tillsammans och har tre barn, villa etc.. och plötsligt får sig, att “NU minsann har vi kommit på att vi vill gifta oss!” Eh, vad är det man firar med en sådan förlovning/bröllop?? För mig är bröllopet ett sätt att fira att livet tillsammans BÖRJAR, och man vill ge varandra ett löfte, fast man inte vet vad som väntar. Men folk vill vänta tills livet är “perfekt”, man ska ha allt ordnat först, annars vågar man inte lova något… Jaja, det är min åsikt, men jag tycker det är konstigt i alla fall…

 25. GRATTIS TILL ATT BLIVIT FARMOR, och naturligtvis till föräldrarna.
  Vad snygg Christina var på detta fotot, hon är en bra representant för vårt land också sedan att hon har kanske valt fel man men det är ju inget ovanligt.

 26. Fru Magnusson behöver ett ljus i mörkret efter den stora skandal Tord ställde till i maj förra året, merän märkligt att ingen ppå hovet sätter ner foten dör detta par, som agerar som inget hänt!

  Christina i “lånta fjädrar” lånat diadem, så nära på skandalen ger ingen bra bild av den svenska kungafamiljen, Christina väljer väl som sin bror att vända blad, dekadans på högsta nivå!

 27. Trevligt för prinsessan Christina att få bli farmor. Att den där Tosse Magnusson sitter och brer ut sig på de kungliga bänkarna efter det som han har ställt till med är väl ett tecken på att de kungliga kan bära sig åt precis hur som helst, men ändå platsa.

 28. # 25. Micke
  Jo, jag tycker också att man svartmålar Tosse på ett orättvist sätt, kan inte tänka mig att han i så många år har levt exemplariskt vad vi vet, för att då plötsligen ändra sig totalt. Men det är tacksam att skvallra om en sådan händelse, synd om både honom och P Christina. Och varför skulle hon dementera? Finns säkert inget att dementera! Kanske är jag hopplöst naiv, men bättre det!

 29. Den ydre lighed med prinsesse Benedikte er slående!
  De nybagte forældre lever jo helt op til “för Sverige – i tiden”.

 30. Även en kunglig familj måste ha rätt att vända blad (obs! Vända Blad) och gå vidare i livet. Hur länge skall en människa behöva stöta upp och tugga om sina tillkortakommanden i livet?

  Nä, dags att glömma och gå vidare. Kom igen, Kungen (m.fl)

 31. 41 “Midnattssol”. Jag har i många år funderat över just det du skriver. Ett äktenskap går ju att upplösa om det nu skulle bli så outhärdligt att man inte kan leva med varandra. Ett barn är nu en gång här och har rätt att få all den omsorg och trygghet som finns. Jag träffade en nybliven pappa och undrade naivt och lite skämtsamt när bröllopsklockorna skulle ringa. Han svarade helt allvarlig att: “gifta sig är ett stort steg att ta, så det dröjer nog”. Det var alltså ett mindre stort steg att sätta barn till världen. Jag baxnade. Det gick också åt fanders med förhållandet, varpå den lille gossen ambulerade hela sin uppväxt mellan föräldrarna. Det tycks idag vara lika vanligt att flytta mellan mamma och pappa som att leva i en kärnfamilj. Jag är kanske gammalmodig, som tycker att man börjar i fel ände. Bröllop efter långt sammanboende är kanske “Jäpp, vi klarade det! Nu firar vi!” Konstigt i sanning, tycker jag också. God Jul “Midnattssol”.

 32. #48
  Om man ser på Sofias situation så kommer man aldrig från tidigare upplevelser. Dom ältas – i synnerhet på dessa sidor – i all evighet och en del skriver samma saker 5-10 gånger för att belysa frågorna om och om igen.

 33. Så roligt för vår älskade prinsessan Christina, som haft det så jobbigt med hälsan. Nu får hon som sagt, fira livets efterrätt. Jag instämmer helt i 38ans kommentarer oc önskar dem alla allt gott!

 34. Jag undrar igår när nya svensk damtidning kom så stod det att Oscar och Emma hade fått en son i dagarna…och när reporten pratade med farfar Tord så var barnet 3 dagar gammal…men senare i artikeln stod det att barnet var född den 10 jan…skall det vara det datumet eller skall det vara 10 feb….för om Oscar och Emma fick den 10 januari så skulle jag inte kalla det i dagarna…

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar