Annons


Annons

Prinsessan Estelle önskar God Jul!


På hovets hemsida kan man nu se nya söta bilder på prinsessan Estelle hemma på Haga slott.

Kronprinssesan Victorias och prins Daniels söta dotter prinsessan Estelle skickar julhälsningar från Haga slott, dessa bilder ligger nu uppe på hovets hemsida.

Annons

Vi vill naturligtvis passa på att önska hela kungafamiljen detsamma – En Riktigt God Jul!!

Läs mer här – på hovets hemsida››

Av Agneta Nisbeth
Foto: Kate Gabor/Kungahuset.se

Läs även:

Madeleine ute i snön med Zorro››

Kungafamiljen samlad i Börshuset››

 


(106)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

107 kommentarer till “Prinsessan Estelle önskar God Jul!”

 1. God Jul till hela familjen!
  Jag hoppas att denna underbara lilla flicka ska få allt gott under det kommande året. Så otroligt lik sin mamma i samma ålder 🙂

 2. Varför envisas ALLA mammor med rosett i håret, när det inte finns något hår ? Tids nog kan flickan ha rosett. Pappa Daniel kan vara stolt över sin avbild…

 3. Vilket litet charmtroll ! Nu ser man att likheten med mamma har blivit stor men annars är det ju farmor Eva som hon är mest lik ! Hoppas din första jul kommer att bli fin med med mamma och pappa och mormor och morfar ,farmor och farfar, moster Madde och Chris och morbror Carl-Philip samt faster Anna m familj !!
  GOD JUL lilla söta Estelle !

 4. Tusen tack till både Kungahuset och Svensk Damtidning (som tar med de här på webben) för de fina bilderna, tagna av en duktig fotograf !

  Det syns att lilla Prinsessa Estelle har fått de vackraste dragen av respektive förälder. Hon kommer att bli en riktig söt o vacker kvinna !

  Hela Kungafamiljen, redaktionen på Svensk Damtidning och övriga läsare här tillönskas en riktig God Jul !

 5. Jag håller med flera här: Estelle är så söt så man smälter… 🙂
  GOD JUL Victoria & Daniel + Estelle! Hoppas ni får en lugn och harmonisk jul @>~>~~

 6. Lilla gulliga Prinsessan Estelle! Tack för den fina Julhälsningen.
  Alla tanter och farbröder här blev så glada för den.

 7. Man blir glad och rörd. Inte för att tösen är prinsessa, eller på något vis sötare än andra ungar heller. Men när man vet hur hennes mamma fick vänta och vänta på sin tur medan alla vänner gifte sig och fick barn efter barn efter barn. Det var omänskligt! Det hade kunnat bli ett än större offer om hon haft trassligt med fertilitetsbiten. Det är ju inte så ovanligt, men alla behöver inte ha media över sig som hökar medan man försöker! Det är faktiskt betydligt mycket lättare att bli gravid när man är 25 än när man är 35. Men nu är lilla Estelle här och lyckan är fullständig för kronprinsessfamiljen.

 8. Kronprinsessparet ni vet nog att ni har en riktig juvel till dotter. Underbara bilder. God Jul och Gott Nytt År till hela kungafamiljen. Man ser onekligen fram till Året med kungafamiljen i år.

 9. #17 har inget förändrats här på 20 år så är nog drevet av sura tanter igång och gnäller över lilla sessans senaste eskapader på framtidens Stureplan. 🙂

  Men till dess: En stor julpuss till den sötaste Prinsessa man kan tänka sig! Och till hela hennes familj också förstås!

 10. Årets jul blir nog på ett alldeles särskilt sätt välsignad
  för vår svenska kungafamilj – av lilla julängeln, prinsessan Estelle.
  Klädd i finaste rött och med tindrande små barnaögon;
  kan julens vackra budskap om frid och kärlek bättre bäras fram?

  Som lycklig plus-prenumerant fick jag också se årets julkort
  från kungafamiljen, med Estelle sittande i mormors knä.
  Det råder intet tvivel om den lycka och glädje som denna lilla tös skänker med sin blotta närvaro till alla sina anhöriga.

  God Jul och Gott Nytt År till alla medskribenter!

 11. Söt unge, absolut.
  Men #3, menar du allvar? “Duktig porträttfotograf”? Översta bilden är ju ärligt talat inte särskilt lyckad, ser ut som om hon bara har ett ben. Synd på en så rar unge!

 12. Dies sind tolle Bilder von der kleinen Prinzessin.Sie ist ja süss,einerseit so schelmisch u.beim anderen Bild mit ihrer süssen schnute.Ich liebe sie.
  Der Familie wünsche ich ein schönes Weihnachtsfest u. dass im Neuen Jahr alles gut läuft und alle gesund bleiben.

  Allen Schweden besinnliche Weihnachtstage und ein gutes 2013
  wünscht aus Deutschland
  Gerlinde

 13. God Jul Lilla Estelle till din fösta jul med mycket paket, så underbar liten tjej, bara så söt. Önskar även God jul och Gott Nytt År till mamma Viktoria och Pappa Daniel.

 14. Underbart regelbundna drag och glimten i ögat.
  Ser Söderhälls tomte från Älvkarleö i bakgrunden. Våra har rest runt med oss och pryder sin plats. Kul att veta att de har en på Haga!

 15. Hon är som en docka lika söt. Med den röda julklänningen och svarta lackskor vita strumpor, underbar. Inte konstigt med så fina föräldrar och även far och morföräldrar. ÖNSKAR DEM ALLA EN GOD JUL!

 16. Ja, hun er godt nok sød, deres Estelle.
  Ligner sin mor meget, men synes også, som flere andre siger, at hun har nogle svenske træk fra Westling-familien, måske over panden og kindbenene, men også munden.
  Tror den svenske kongefamilie holder en rigtig hyggelig/mysig jul. God jul til alle, kongelige såvel som alle andre.

 17. Ja, dockan Estelle har fått det bästa från sina föräldrar!
  Så söööööt! God jul lilla Etelle på din allra första jul 🙂

  Varma hälsningar,
  Tant Svea

 18. Sockersöt tös med samma härliga glimt i ögat,som sin underbara mormor! Grattis Daniel till dina fina “flickor”och grattis hela kungafamiljen,samt prins Daniels hela fina släkt.Rörande se lilla Estelle när man vet hur länge hon måste vänta på sin entre’.
  GOTT NYTT ÅR!

 19. Oj så söt man kan vara.
  Önskar Dig lill prinsessan Estelle God jul med många paket(,men Du kanske är just nu mer intresserad av fint papper o fina julsnören)

 20. Jag är säker på att kronprinsessan Victoria, prns Daniel och vi alla tackar Gud för detta barn! Må Gud välsigna henne och må allt gå henne väl framöver.
  Moi

 21. Ser ut som att hon bara har ett ben.. Värdelös fotograf.
  Söt tjej annars. Men meningslöst att lägga ut bilder.. Hon är bara ett litet barn. Jag fattar inte hur man kan bli så till sig för ett helt vanligt barn. Låt henne vara när hon är så liten. Jag minns att kloka Drottning Rania av Jordanien en gång påpekade att de inte pratade med sonen om att han är kronprins av Jordanien, eftersom: “Han är ju bara ett bara ett barn ännu…” Så låt Estelle vara. Hon blir ändå aldrig Drottning…

 22. Så kul att se en bild med leende och glimten i ögat!

  På den är hon verkligen lik Viktoria. Annars är hon, som flera nämnt, lik sin farmor.

  Det blir säkert en mysig jul på Haga med många paket. Hon är säkert som andra barn i den åldern kanske mest förtjust i julpappret!
  God Jul!

 23. GOD JUL och ETT GOTT NYTT ÅR
  önskas hela den Kungliga familjen
  Rojalistiska Sällskapet
  Solveig Aplander Rosencrantz

 24. Kungafamiljen önskas en riktigt God Jul och ett härligt Gott Nytt År!

  Underbart för samtliga i familjerna att få uppleva P Estelles första jul! Hon verkar vara ett riktigt charmtroll! På andra bilden är hon mycket likt sin mor i samma ålder, annars håller jag med dem som skriver att hon har drag från båda föräldrarna, båda släkterna.

 25. Tack Viktoria och Daniel för att ni gav oss en så fin julhälsning från er ögonsten och vår lilla prinsessa Estelle Önskar er en underbar jul

 26. Søde billeder af prinsesse Estelle af Sverige..
  Victoria og Daniel forstår virkelig at dele Estelle med hele
  svenske folket .
  Alle får via hjemmesiden mulighed for at følge deres lille prinsesses udvikling.
  Det offentlige liv starter allerede ved fødslen, når man er en
  kommende dronning.

 27. Ljuvlig, charmig, gudomligt söt! Allt har redan sagts förut men jag måste få upprepa! God Jul önskar jag denna lilla familj, precis som alla andra småbarnsfamiljer.

 28. Herlige bilder av en søt liten prinsesse.
  Synes hun ligner mest på sin pappa.
  God Jul til Estelle og resten av familien.

 29. 10 20 m. fl.

  Hon ser inte annorlunda ut än andra barn……
  Varför denna oändliga eviga överdrift…..
  Alla barn är fina. E är inte mer än andra…
  Jag tycker mina barn och barnbarn är världens
  finaste utan jämförelse…….

 30. Sockergullsprinsessa!
  Men håller med #56, vad är det för fotograf ??Dessutom en pålagd rosett som inte är speciellt bra ditsatt i efterhand på bilden med benet.

 31. En pigg o glad tös,klättrat själv upp i fåtöljen kan man tro på den lite luriga och nöjda blicken.God Jul till hela familjen!

 32. Första bilden: she certainly knows how to put her best foot forward!

  Kommentar : här är jag, monarkins blivande drottning.

  Andra bilden; där ser man det härliga smycket, tror att det är en enskild pärla? Lite som den första tanden?

  Hur som helst, är lillsessan ljuvlig,hoppas trevliga tider under Julen för henne och alla närä henne!

 33. Angående min kommentar 56. Jösses, det var inte meningen att min kommentar skulle låta så sur och bitter så här i jul,blev värre än jag hade tänkt. Ber om ursäkt för detta och förtydligar härmed vad jag menar: Kate Gabor är en proffsfotograf, men jag ser inte att bilderna är så fantastiska som man kan förvänta sig av en proffsfotograf… Det finns säkert många fotografer, däribland min bror, som inte är proffs men som troligtvis skulle ta bättre bilder än dessa. Dessutom saknar jag Cahrles Hammarsten… Sedan tycker jag att det känns överdrivet att bli så till sig för ett helt vanligt barn, som Estelle faktiskt är, och ja, jag står för min åsikt att jag inte tror att hon blir drottning. Men visst är hon söt! Och jag önskar henne och hennes familj en riktigt God Jul & Gott Nytt År!

 34. #68 jag är inte det minsta sur i mitt julstök och hade inte en tanke på frk Hellqvist när jag uttryckte min framtidsvision. Det var kommentarer om lilla Sessans Morbror och Moster jag åsyftade med mitt ironiska inlägg. Det finns ju en stor chans att vårt nuvarande majestät fortfarande “regerar” landet om 20 år och då kan jag tänka mig att många anser att Estelle ska jobba och försörja sig på egen hand innan hon tar över kronprinsessrollen efter sin mor. Min kommentar var alltså enbart riktat mot de ständigt negativa kommentarer som riktas mot kungafamiljens medlemmar, inte mot några eventuellt ingifta i framtiden.
  God Jul till dig också lilla vännen M Svea! 🙂

 35. Ingen tvivl om at denne lille charmetrold bliver midtpunkt i hele kongefamilie. Forhåbentlig går der ikke for mange år, inden hun må dele opmærksomheden med søskende, fætre og kusiner.
  Glædelig jul og godt nytår.

 36. Återigen har Kungahuset och framför allt Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel visat att de är ett Kronprinsesspar i tiden. Det är så generöst av dem att de åter låter oss alla få ta del av dessa underbara bilder på en högst förtjusande liten flicka. Önskar dem alla en GOD JUL!.

 37. Så ljuvligt vackert! Jag vill se mer bilder av dig! Det är ju du som just. nu är “huvudpersonen” i familjen, förutom mormor och moster förstås! God Jul till Er alla! Från Svea (rojalist!)

 38. To dejlige og meget forskellige billeder af prinsesse Estelle.
  # 73 Midnattsol, tror billedet er taget lige efter, at hun er kommet kravlende mod fotografen og kigger lidt betuttet op, det kunne hendes benstilling tyde på.

 39. Jag tycker att Kronprinsessparet är mycket bra pedagoger till sin dotter. Att vi får dessa bilder är ett bra sätt att träna den blivande Kronprinsessan. Hon slipper en stor grupp fotografer på samma gång i för tidig ålder och lär sig att man får ställa upp trots att det inte för varje bild är roligt. Jag tror att vi kommer att behålla monarkin i landet. Mycket beroende på Kronprinsessparets sätt att “arbeta”. Rosetten i håret är en kul sak och har inget med hur mycket hår som bäraren har.

 40. Vilken liten spjuver i fåtöljen! Hon har verkligen glimten i ögat lilla Estelle! Önskar Kronprinsessan Victoria, prins Daniel och lilla Estelle ett riktigt Gott Nytt År 2013.

 41. Som alla barn i den åldern är hon bedårande.
  Men jag tycker hon ser så ensam ut på detta stora kala golv. Det är inte vidare bra arrangerat.

 42. Hvor har denne lille charmende prinsesse holdt sin
  første juleaften ?
  På Drottningholm sammen med mammas familie eller i
  Ockelbo hos farmor og farfar ?
  Synes udmeldingerne har været noget diffuse … og fejrede
  Madeleine og Chris den i London ?

 43. Bettina , vad som menas med att fira julen beror ju på om man endast anser att julen = julafton . Jag har firat jul med både min och makens familj , i år var det på juldagen jag firade med mina föräldrar .Chris familj anser nog att juldagen är den “riktiga” julen enligt “Engelsk/ Amerikansk” sed .

 44. Kungahuset lägger med största sannolikhet ut en nyårshälsning på hemsidan och Facebook!

 45. Titta på Året med kungafamiljen. Där kommer vi verkligen att få se mycket av lillsessan. Sänds på TV1 nyårsdagen

 46. vilken strålande söt liten prinsessa Estelle är.
  Likheten med mamma Viktoria syns tydligt nu, på den andra
  bilden. Daniel och Viktoria måste vara lyckliga .

 47. 56 “Midnattssol”. Än en gång håller jag med dig. En skicklig fotograf ser till att båda benen är med på bilden. Bild nummer två är bättre. Visst är det en söt liten flicka och sina föräldrars ögonsten förstås. Det finns tusentals söta barn omkring oss, så hon är långt ifrån ensam om detta. De flesta små barn är fina och det beror på den omedvetenhet de besitter. Estelle har ingen aning om att hon har en speciell “status”. Hoppas att hon får växa upp utan för mycket uppmärksamhet. Hennes kloka föräldrar kommer att göra vad de kan och om pressen och hysteriska rojalister kan respektera den hållningen så blir den lilla flickans uppväxt lugn och bra.

 48. Efter alla dessa superlativer så tycker jag trots allt att det var endast 2 bilder i en mycket spartansk miljö.
  Var är julmyset och stämmningen?

 49. Kortet behöver väl inte vara “perfekt” med båda benen osv, det finns en charm i det “imperfekta oxå”.

  Hon är så fin Estelle och ser fortfarande ovanligt vaken ut i blicken se t ex bild 2!) och ett extra nyfiket barn blir ofta en intelligent vuxen.

 50. Gott Nytt år till alla:-) 🙂 🙂 : Njut, bara njut av alla vackra bilder ! Puss på dig Estelle, du är bara alldeles för ljuvlig !!!!!!!!

 51. Söt som socker men förstår inte varför man har en rosett i håret när det inte finns något hår, varför inte ett sötare diadem istället…

 52. Hade varit roligt om Året med kungafamiljen hade filmat Estelle i sin hemmiljö inomhus där hon kunnat rörasig fritt och krypa. Det är det svenska folket vill se. Inte sovandes i en pulka eller med ansikte mot pappas bröst. Lite besviken på tvprogrammet blev jag faktiskt…

 53. #101 moder svea, visst var det en besvikelse med en halvsovande unge i pulka. Söt förvisso, men lite mer action kunde vi bjudits på! Kungaparet bjöd alltid in till fotografering och filmning inomhus i julpyntade rum och med livliga barn. Det behöver inte alls göras märkvärdigt, från Victorias första jul gjordes t ex en liten film där kungaparet lekte med babyn framför julgranen under småprat med varann och med filmteamet. Hur trevligt som helst!

 54. 98. “Thessa”. Jag kan hålla med om att ett uppstyltat foto inte är det ultimata alternativet, däremot kan jag kanske inte inse charmen med ett foto där flickan ser enbent ut, när hon nu har fått två. Det ser jag mer som en miss, särskilt när det endast rör sig om två foton.

 55. Har jobbat med handikappade barn. Fattar inte att en “proffsfotograf” (Kate Gabor) tar en sådan bild på gulliga Estelle där hon bara visar ett ben. Det finns barn som bara har ett ben! Inga synpunter på det, men fotot hade väl varit bättre om
  Estelle, som har två ben, hade haft båda benen framsträckta framför den fina klänningen .

 56. Löjligt hemlighetsmakeri med Viktoria och Daniels hem.Varför kan inte dom visa upp lite grann.Titta på ex.vis Norge, där fick man vara med vid frukosten.Även Danmark är generösa med bilder på sin familj.
  Att kungen och drottningen inte vill visa sin byk förstår jag..Kungen är ju så tråkig, så klockorna stannar där han drar förbi.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar