Annons


Annons

Vimmel från countrygala och MoMa


karl-lagerfeld-tilda-swinton-ibl

I veckan som gått har det varit flera fina galor i USA – här ser vi Karl Lagerfeld och Tilda Swinton.

Det har varit stor countrygala i USA, dessutom kom det många fina gäster till The Museum of Modern Art “MoMa” i New York och till Harpers Bazaar ‘Woman of the Year’ awards 2013 i London och så en hel del andra galor, premiärer och fester. Se alla bilder, över 60 stycken, i vårt stora bildspel här nedan.

Annons

Av Agneta Nisbeth
Foto: IBL

[smooth=id: 974; width:430; height:800; timed:false; arrows:true;carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true;text:Alla bilder;]


(4)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

9 kommentarer till “Vimmel från countrygala och MoMa”

 1. Mycket färg och mycket hud……….mycken brist på gott omdöme!
  – Cobie Smulders är dock i en egen klass för sig!!

 2. Mange navne og mange for mig ukendte blandt dem, men jeg fandt to mandlige favoritter: to x Colin hhv. Farrell og Firth.
  Karl Lagerfeld og Tilda Swinton ville man nok genkende uanset, hvor man ‘stødte på dem’.
  Og Cate Blanchett hører også til blandt favoritterne.
  Tøjet lagde jeg ikke så meget mærke til. 😉

 3. Karl Lagerfeld er motbydelig og ufordragelig!! Mulig han er en flink designer, men han mener at damer som bruker st. 38 er fete!! Men, gubben er jo homo, og tenner ikke på damer, så da er det vel ikke annet å forvente?!

 4. Taylor Swifts långa,röda aftonklänning är tjusig & Regina Halls röda byxdress med spetsöverdel var ursnygg.Värsta dressen i rutigt bar Mollie King.Karl Lagerfeld & Tilda Swinton; huuuu! Vaxdockor!!! Såååå,dyra kreationer….så gräsligt.

 5. Karl Lagerfeldt verkar ha en panisk skräck för åldrandet. Höghalsad skjorta som gömmer halshänget, mörka glasögon som döljer trötta ögon och handskar för att dölja rynkiga och ådrade händer. De sista avslöjar alltid åldern, synd om karln !

 6. 7. Eva H! Har alltid varit konfunderad över denne mans minst sagt bisarra utstrålning. Anar en något udda personlighet med extrema drag på flera plan. Han har många "vänner" bland celebriteter, men han är ju en berömd designer och förmodligen omåttligt rik………..
  men oavsett……. han är direkt skrämmande på något sätt!!

 7. Vem är mer trogen sin stil än Karl Lagerfeld? Älskade verkligen serien Signé Chanel, han verkar mycket snällare än han ser ut!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar