Annons

Annons

Mette-Marit och Haakon på femtioårsfest


mette-marit-kristin h ao

Kronprinsessan Mette-Marit och maken kronprins Haakon gick på 50-årspartaj i helgen. Tillsammans med resten av kronprinsessans familj.

På bilden här ser vi kronprinsessan Mette-Marit och hennes syster Kristin Høiby på väg in till festen som hölls på Hotel Continental i helgen. Vem som fyllde år? Jo det var Louise Kathrine Dedichen, som är tillsammans med kronprinsessans bror Per Høiby.

Annons

haakon-ao

Kronprins Haakon på väg till partyt.

Gilla Svensk Damtidning på Facebook

per-hoiby-louise-kathrine-d-ao

Födelsedagsbarnet Louise Kathrine Dedichen och Per Høiby.

espen-renate-hoiby-ao

Espen och Renate Høiby.

matte-marit-ao

Kronprinsessan Mette-Marit och systern på väg in till fest, bägge i vita spetsklänningar.

Av Agneta Nisbeth
Foto: All Over Press

 

(6)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

17 kommentarer till “Mette-Marit och Haakon på femtioårsfest”

 1. Louise Kathrine Dedichen er Norges første kontre-admiral! Hun er samboer med Per Høiby, som på den tiden som kronprinsparet traff hverandre – var kongens adjutant. Han sluttet etter hvert i det militæret og startet og er eier av Norges mest innflytelsesrike konsulent- og kommunikasjonsbyrå, med svært mange kjente, tidligere politikere som kolleger.

 2. Til de som kritiserer henne for å ikke å bruke norsk design, kan jeg opplyse om at hun nok en gang ser ut til å bruker norsk design – en ny kjole designet av Pia Tjelta.

  Skulle ønske SD kunne ta med litt mer bakgrunnsinformasjon om sakene de skriver om, som for eksempel om hvem Louise Dedichen er. Hun er jo ingen "hvem som helst" med sin bakgrunn.

 3. #6 Jada, men Mette-Marit BRUKER faktisk mange av klærne sine om igjen. Jeg har i alle fall sett det, men det har kanskje ikke du…. Hvorfor er du alltid så negativ? Hvorfor ser du heller ikke det positive i at hun nå bruker norsk design og at hun ser ut til å ta til seg kritikken om at hun har brukt for lite av det? Skattekroner?! Det er mye så mye annet fjas og lite fornuftig våre skattekroner går til, men det er en annen diskusjon som ikke passer her.

 4. Er det Renate Høiby på foto nr. 4 ? Så har bror Espen valgt en kone, der er noget nær en kopi af hans søster MM !!!
  Har MM stil så har hendes storesøster Kristin det i hvert fald ikke, en kvinde i hendes alder i lårkort: NOT!

 5. Per Høiby er ansatt som direktør i First House -han eier ikke selskapet. Det var andre som startet det, og det er et a/s. Han har nok ingen formell kompetanse for jobben, men å være kronprinsessens bror gir nok selskapet reklame. Det visste nok de som hyret inn Per H..

 6. 11 Kari: nå vet ikke jeg viljen kompetanse som kreves for å være direktør i First House, men Per Høiby har utdannelse og lang praksis gra det militære og har vært kongens adjutant. Jeg tenker det er vel så god grunn til å ansette som det at han er kronprinsessens bror.

 7. # 11

  Det er vel flere av de avdankede politikerne i First House som har minimalt med utdannelse å skilte med. Per Høiby har en solid bakgrunn som Missie refererer til, og er godt kvalifisert for jobben.

 8. Norska människor är alltid snäppet snyggare än andra skandinaver. Det är färgerna. Haakon kan vara världens snyggaste kunglighet.

 9. Irena

  Vi i Norge synes vel at det er svenskene som er snäppet snyggare enn resten av verden.
  Gjensidig beundring mitt opp i all denne rivaliseringen?

 10. # 16 Kristine – Det trodde jeg også! En "teori" jeg har er at svensker er lysere i håret, blondere, mens nordmenn har friskere hudfarge?! Jeg har også lest/hørt et eller annet sted at skandinaver regnes blant verdens peneste folkeslag, sammen med etiopiere?! Akkurat det vil ikke jeg mene noe om, men etiopiere er flotte spør du meg!!! Jeg har også lest at typiske skandinaviske ansiktstrekk er kort, rett nese, brede kinnben og markert hakeparti, og etter hvert har jeg sett at det ofte stemmer!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

Annons

Laddar