Annons

Annons

Victoria på Nordiska museets årsmöte


victoria-ibl

Kronprinsessan Victoria närvarade under tisdagen på Nordiska museets och Skansens Vänners årssammankomst.

I tisdags kom kronprinsessan Victoria till Nordiska museets och Skansens Vänners årssammankomst som ägde rum på Nordiska museet. På bilden ovan ser vi Niclas Forsman och Christina Mattsson tillsammans med Victoria som för dagen klätt sig i lila.

Annons

victoria-ibl-ch

Kronprinsessan bar ett par örhängen från… Läs mer om dem på Kungliga modebloggen här›› 

Victoria är medlem och förste hedersledamot av vänföreningen sedan 1997. Efter årsmötesförhandlingar delade kronprinsessan ut vänföreningens resestipendier.

victoria-hovet

Kronprinsessan delade ut vänföreningens resestipendium till Eva Haakanen.

Läs mer om Victorias väska på Kungliga modebloggen här››

victoria-ibl-1

Läs mer om dagen på hovets hemsida här››

Av Agneta Nisbeth
Foto: IBL Bildbyrå/Charles Hammarsten och kungahuset.se

 

(11)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

19 kommentarer till “Victoria på Nordiska museets årsmöte”

 1. Fine Victoria. Hun har godt nok jobbet her i foråret/våren. Et godt ansigt for Sverige og Skandinavien. Lilla er virkelig hendes farve.

 2. Kronprinsessan och kungen kämpar på, ibland i motvind, men oftast i medvind. De för det kungliga arvet vidare. Övriga i kungafamiljen gör nog så gott de kan i sina respektive roller.

 3. #1, tycker du??, undrar om du hade sagt samma sak om hon hetat Svensson i efternamn och bott i Borås.

 4. # 2 Victoria (med sin Daniel) er en moderne og strålende representant for Sverige. Allerede i valg av ektefelle har hun "varslet" en ny retning i sin framtidige måte å være kongelig på. Og det blir ganske sikkert en annen profil på den svenske monark-rollen i Victorias tid – og en tydelig modernisering ved det svenske hoffet!
  På Nordiska museet er nettopp det – med nordiske objekter fra alle land i Norden.

 5. #6 Tyvärr får vi ju inte se så många kvinnor från Borås på bild i tidningen, men jag är övertygad om att det finns många vackra, både kvinnor o män, i Borås också. Oavsett namn. Viktoria Bernadotte ÄR vacker.

 6. Så ska det se ut! Representativt, lagom elegant, klädd för sitt uppdrag. Snyggt, utan över- eller underdrift. Håret i snygg knut. Perfekt helt enkelt!

 7. Vår Kronprinsessa är en mycket värdig och ansvarstagande person som har en stark känsla för Sverige. Vi ska vara rädda om henne.

 8. Vi ska absolut vara rädda om vår kronprinsessa. Hoppas Daniel också är det. Jag har fortfarande inte kommit över det obehag jag kände när jag såg och hörde hur hånfullt Daniel behandlade sin fru i filmen om Haga. Hon förtjänar så mycket bättre.

 9. Men snälla Flora! Jag har hört Victoria skämta med Daniel och i filmen om Haga var det han som stod för kärleksgnabbet. Har du någonsin hört Kungens kommentarer om än det ena och än det andra rörande, ibland riktat till Drottningen och ibland till journalister och andra.. Fast när det är Kungen tycker du kanske att det har varit skämtsamt sagt? I jämförelse med Victorias och Daniels skämtsamma gnabb har Kungens kommentarer ofta varit gränsande till förlöjligande.

 10. #6 My
  Även om hon hetat Victoria Svensson och bott i Borås, så hade hon varit vacker. Hon har enormt vackra ögon.

 11. 14.
  Brunögda, mörkhåriga donnor går det tretton på dussinet av numera i dagens Sverige – i alla städer och byar från norr till söder.

 12. Två vackert och vårfint klädda kvinnor.Båda duktiga och dugliga yrkeskvinnor.Kronprinsessan och Christina Mattsson.Mannen Niclas Forsman arbetar väl för Stockholms Auktionsverk.Känner inte till honom men han är säkert duglig i sitt skrå.Kvinnorna så vackert matchande varandra.Gillar Victorias örhängen.Visst är hon grann vår Kronprinsessa så chosefri och så självklar.

 13. Mary K
  Enig med deg.

  Flora
  Enig med Monarkist #13
  Det ubehaget du kjenner kommer nok av at det var akkurat Daniel som uttalte seg. Han kan du jo ikke utstå.
  Det fins mange eksempler på det du kaller hånfullt,men som vi andre kaller kjærleksgnabb, motsatt vei også.

 14. Victoria er vacker, men det er ligeså meget hendes karismatiske udstråling, der har gjort hende så elsket udenfor Sverige og den deler hun vel egentlig i kongelige kredse kun med Máxima?
  Madeleine er så vacker, men hun har ikke de to andres karisma, set i min optik.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

Annons

Laddar