Annons

Annons

Madeleine uteblev från Polarprisgalan – men glänste på middagen


chris-madeleine-4-ibl

Chris O’Neill fanns på plats under Polarprisgalan – tillsammans med kung Carl Gustaf och kronprinsessparet. Men prinsessan Madeleine och drottning Silvia uteblev.

Prinsessan Madeleine kom inte till själva prisutdelningen, men Chris fanns på plats tillsammans med kronprinsessan Victoria och prins Daniel samt kung Carl Gustaf. Drottning Silvia och prinsessan Madeleine valde att avstå. Enligt tidningen Expressen berodde det hela på att de inte ville kopplas ihop med en trafficing-dömd vinnare, det vill säga artisten Chuck Berry som bland annat anklagats för människohandel.

Annons
Gilla Svensk Damtidning på Facebook

chris-o-neill-ibl

Chris på väg in till galan.

madeleine-ibl

Det regnade kraftigt under kvällen.

silvia-ibl

Men till middagen efteråt – på Grand Hotel – kom både drottning Silvia och prinsessan Madeleine med sin make Chris, som ni ser på bilderna här i artikeln.

victoria-ibl-1

Kronprinsessan Victoria anländer till middagen.

victoria-daniel-kungen-ibl

Kung Carl Gustaf, kronprinsessan Victoria och prins Daniel på röda mattan, på väg in till prisutdelningen. Att delar av kungafamiljen inte dök upp fick fotograferna och reportrarna reda på först en kort tid innan galan startade.

chris-madeleine-ibl-2

Av Agneta Nisbeth/Ellen Myrgård
Foto: Charles Hammarsten/IBL

(231)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

110 kommentarer till “Madeleine uteblev från Polarprisgalan – men glänste på middagen”

 1. Om man inte gillar pristagaren som inte kom varfär går delar av kungahuset på tillställningen….
  Underligt men kanske inte…..

 2. Silvia är fantastiskt vacker..! Victoria klockren i sin klänning.
  Roligt att Chris o Madeleine också. Lite oväntad klädsel av Madeleine bara….

 3. Drottning Silvia och Victoria var fantastiskt stiliga och stilrena. Hoppas inte att maken bestämmer Madeleines klädsel. Hon kan ju så bra själv.

 4. #1. A1Fia
  Drottningen och prinsessan arbetar med Childhood – det gör inte de andra. Mycket klar markering från hovets sida tycker jag 🙂 🙂 🙂

 5. Sverige har en meget flott kongefamilie – med stil, klasse og sjarm. Vi i Norge kan vel ikke skryte av det samme – Silvia, Victoria og Madeleine er i en klasse for seg selv – alle like vakre!

 6. # 3
  Childhood vill inte förknippas med människohandel. En viktigt avståndstagande. Men å andra sidan var det deras jobb att delta. Ett svårt beslut tror jag.
  Ett stiligt par var i alla fall Chris och Madeleine.

 7. Ett uttalande från hovet: “Queen Silvia and Princess Madeleine weren’t able to attend the Polar Music Prize because of different activities for the World Childhood Foundation. Because of their absence, Queen Silvia and Princess Madeleine will attend a dinner in honour of the winners of the Polar Music Prize.”
  — Swedish Royal Court

 8. #3 Birgit
  Det er jo ikke et officielt uppdrag/job, er det ikke det mange skriver og sondere imellem på SD-webben? Og stor respekt for, at PM og DS ikke møder frem og for åben skærm hylder en kunstner, der forbindes med trafficing, hvis unge ofre de forsøger at hjælpe og arbejder for at få afskaffet gennem Childhood.

 9. En middag är ett sätt att umgås och jag antar att Chuck Berry var med. Hade varit bättre att avstå middagen om de nu ville markera.

 10. skulle vara kul att se victoria genom åren på polar prize

  Svensk dam kanske kan sätta ihop ett bild serie?
  finns det närbild på victorias örhängen?

 11. Visst är det en jobb för de kungliga att de närvarar och varför går drottningen och prinsessan på middagen senare – konstig bedömning av dem.

 12. Hoppsan, såg just att Expressen gått ut med att de uteblivna på prisutdelningen uteblev P.g.a. Protest mot den ej närvarande pristagaren. Men säg det då högt istället för att markera och kom inte och gläns vid gala middagen om det nu var viktigt att protestera mot något som inte hade med musiken att göra.

 13. Prinsessan Madeleine är så otroligt vacker och utstrålar sådan glädje att jag blir alldeles lyrisk när jag ser hur stilig hon är. Visst är kronprinsessan och drottningen också väldigt vackra men den klänning Victoria har, tycker jag mig känna igen. Men det gör inget för den är väldigt fin. Men tycker det är så roligt att Madeleine har valt en stass i färg och passar såå bra i det. Det klart att Victoria har ju en annan stil som kronprinsessa.

 14. Jag håller med tidigare inlägg beträffande Madeleines klännning,den var tantig. Jag tycker att hon klätt sig snyggare tidigare men har kanske amerikaniserats numera. Chris kostym däremot satt perfekt. Victoria var outstanding i sin budgetblåsa !

 15. Chuck Berry var inte med varken på prisutdelningen eller middagen. Hans hälsa tillät inte att han kom överhuvudtaget.

 16. Vilken dubbelmoral. Madeleine och Silvia vill inte hedra vinnaren vid utdelningen men att festa till hans ära går bra.

 17. Tror nog hon hade tur Madeleine i kärlekslotteriet! Han verkar rar o sympatisk hennes make Chris.Hur kan jag vara så säker på detta?
  Kanske inte säker men oftast talar känslan i bilden på en människa ganska så god sanning.Att han gillar vara nära sin sköna hustru det är inte heller svårt att märka.Visst blir jag glad av att se det paret, Madeleine o Chris.

 18. Det var en konstig klänning på Madeleine och fortfarande ovant att se henne så pass mycket rundare än vad hon alltid varit innan hon fick barn. Ur det perspektivet hade nog en annan frisyr och klänning varit snyggare.

 19. Tycker att det var ganska klädsamt att Drottningen och Madeleine anslöt först till middagen. Man har väl aldrig förr kommit alla till Polarprisutdelningen. Hovet måste ju säga något, men jag tror inte de anledningar som uppgivits var de riktiga. Familjen tyckte nog bara att "vi delar upp oss lite".

 20. Men det var väl ändå en märklig form av dubbelmoral, eller? Jag förstår ingenting, jag. Att inte gå på första halvan pga ett ställningstagande, men komma till den andra…..Hmmm

 21. Varför utebli från prisutdelningen när man ändå går på middagen till pristagarnas ära?
  Madeleines klänning är hisklig!

 22. jag tror att orsaken var att de var upptagna på annat håll, det var väl fint att de kom till middagen! Jag gillar inte att ni klandrar dem för att de försöker hinna med så många uppdrag som möjligt. Dock tyckte jag inte om m. klänning…

 23. Neej!! Naturligt vackra Madeleine i nytt löshår! Håret blir alldeles för stort för hennes nätta ansikte och kroppslängd.
  Victoria är alltid stilsäker, och Sylvia också för det mesta.

 24. Ställningstagande visar att drottning Silvia och prinsessan Madeleine verkligen med hela sitt hjärta arbetar för sina organisationer. Håller med Expressen att det kräver mod och courage. Hur kan Stickan Anderssons dotter Marie välja en pristagare med sådant förflutet?
  Tummen upp för drottning Silvia och prinsessans Madeleine!

 25. Mycket märkligt agerande från Silvia och Madde. Det var tydligen svårt att skilja på sak och person. Halvhjärtad protest när de dök upp på efterföljande middag till pristagarens ära.
  Ytterligare bevis på Silvia trovärdighet och så drar hon Madde med sig.

 26. # 27 Konsttanten

  När man har så mycket hår som Madeleine och en frisör får jobba med det så kan faktiskt resultatet bli det här med eller utan löshår.

 27. Äntligen ett ställningstagande från kungahuset! Bra där Silvia och Madelein!! Viktigt att ta avstånd från trafficing och andra våldshandlingar mot barn. Men jag undrar hur tänkte polar music prize när dom valde chucken skäms???????????
  Än en gång tack till Silvia och Madeleine för er tysta markering i en så viktig fråga.

 28. Madeleine är makalöst vacker. Hon är ju en av sveriges prinsessor, varför är SD så snål med info och bilder på henne.

  Hej hej

 29. Silvia´s och Madeleine´s protest? genom att utebli från pristudelningen, men infinna sig till middagen känns onekligen halvhjärtat. Kan det vara så, att de egentligen även hade kunnat tänka sig att delta under prisutdelningen, men av taktiska skäl avråddes att avstå, med tanke på deras engagemang inom Childhood……..Kan mycket väl förhålla sig på det sättet!
  Oavsett…..Trafficing är ett mycket allvarligt brott, där människor cyniskt utnyttjas …en våldtäkt på både kropp och själ och med bestående mentala skador……..Här hade varit önskvärt med en betydligt starkare markering från Silvia och Madeleine…Viktigt att också i praktiken våga stå upp för sina värderingar, i det fall man vill kallas seriös !!

 30. "29" Ture Lind"
  Snarare Drottningens diplomati som aldrig är osviklig. Kanske något med lilla Leonore som fördröjde Madeleine och då gör Drottningen henne sällskap till middagen.

 31. Jeg tror, at havde Madeleine og dronning Silvia på forhånd kendt til/var blevet informeret om CB’s fortid tilbage i 60’erne, havde de givetvis ikke sagt ja til at deltage overhovedet.
  Seks kongelige var usædvanlig mange – og det havde man ikke behøvet at være, det er flere end der har været til Nobel prisuddelingen, hvad jeg kan huske.

 32. 28, Marie Ledin kanske hade tagit reda på vad som faktiskt hände för femtiotvå år sedan och förhöll sig till det.

 33. För övrigt var det väl fullt tillräckligt med fyra personer av kungafamiljen på prisutdelningen. Jag tycker att det hade räckt med kungaparet och kronprinsessparet på banketten.

 34. Jag reagerade på att Chuck Berry fick priset överhuvudtaget. Hur kan juryn bortse från detta?? Rock’n Roll är det många som spelat och komponerat.

 35. Kort resume: CB på turne i Mexiko. Såg flicka på restaurang som ville till USA. Han erbjöd henne LAGLIGT jobb på en av hans klubbar. HON sa att hon var 21 år (hon var 14-årig rymling). Hon följer med på turnen (de var ihop under turnen) och börjar jobba på en av hans rockklubbar. CB får senare rapporter om att hon inte kommer till arbetet, varvid hon får sparken. Han köper biljett till henne för att hon skall åka hem, vilket hon inte gör och ett par veckor senare så åker hon fast på ett hotell i en razzia. Då kommer historien om hur hon blivit utnyttjad!

 36. Fint att se prinesssan Madeleine le så glatt. Han tycks göra henne lycklig. En vuxen äkta man och inte en pojkvän. Och katolik dessutom 🙂 om man nu får vara av den åsikten i Sverige 🙂

 37. Tycker det är kolossalt dåligt av Drottningen framförallt. Hon bör ju veta betydelsen över en andra chans. C Berry straffades och satt i fängelse för sitt brott. Misstänker Silvia och Madeleine att det ändock inte var en engångsförseelse.

 38. Skönt att vi i alla fall har en prinsessa som bär annat än hästsvansar och skurgumsknutar…underbart hårsvall Madeleine.

 39. Tycker det var väldigt dåligt av Drottningen och prisessan Madeleine att inte gå på galan. När det gäller andra kungliheter m.m som ine har rent mjöl i påsen går det bra.

 40. Brukar inte SD´s läsare ivra för att man ska Förlåta och Glömma sina Ungdomsförsyndelser..?!. Tror nog Polarprisjuryn kollade läget innan de valde Chuck B…..

 41. Jag tycker att drottningen och prinsessan Madeleine gjorde rätt. Dom fick nog reda väldigt sent att CB suttit i fängelse 3 år förtrafficking. Att dom komtill middagen tror jag var för att dom ville hedra den andra pristagaren. Vilken härlig person han är.

 42. Trevligt att så många av dem lyckades vara med
  ja…där ser man hur lätt 1 EXPkommentar om någons frånvaro i viss situation tagen ur luften formar folks slutledningar,åsikter och intryck till en "sanning" För/Emot!
  Ej ens då hovet ger 1 vettig förklaring till orsaken godtas det – exakt samma effekt som då media på förhand gissat fel – istället f att invänta slutgiltigt besked från CG om vilka fler ifrån HKHkretsen förutom CG själv självskriven såsom anlitad prisutdelare …som kan komma att närvara, gästa på Nobeldan – också 1 privat arrangemang Då blir det återbudsrubriker med insinuant anklagande motivering – trots att den festen bara har CG+fru som enda egentliga självklara dyka-upp:are…

 43. # 49 Eva M

  Ja han var en upplevelse hela han. Vilket översvallande tal och sann glädje över att han fick priset samt glädjen över att vara där. Vilka konstnärligheter det finns som man ( jag) inte känner till.

 44. 50 Tack Blomman! För en vänlig kommentar! Ja det vore fint om paret stannade hemma i Sverige o hjälpte Kungaparet i sitt arbete.Vem vet,kanske de bosätter sig här lite längre perioder så småningom.Det gläder säkert många att se hela familjen samlad,och så Dig o mig förstås!

 45. 6"Karin". Ert norska kungapar är något Ni norrmän kan vara mycket stolta över. Både kung Harald och drottning Sonja är skärpta och engagerade människor. De utstrålar trygghet och det har de visat sig kunna ge, inte minst vid de förfärliga som hände i Oslo och på Utöja. Då var de medmänniskor och inte majestäter.
  Vad gäller kronprinsessan Victoria och hennes man så skulle jag inte så gärna byta bort dem. Madeleine och Carl-Philip kan för min del leva och bo var de vill. Jag skulle inte sakna dem eller deras partners. Venlig hilsen til våres broderland.
  48 "Solstrålen". Mycket bra kommentar. Fullkomligt logisk slutsats.

 46. Vad i Herrens namn har prinsessan Madeleine på sig? Jag har alltid tyckt hon är stilig och vacker, men här… Som en gammal tante på 80-tal…

 47. Det liknar dubbelmoral, utebli på prisutdelningen men ja till middagen. Hade haft mer respekt om de uteblivit helt. Det kanske var roligare på kvällen?Om Carl-Gustav stöttat sin fru, hade kunna säga nejtack hela familjen. Men en fest är ju en fest.

 48. Är det då att drottningens far inte har sonat sina synder ännu , en gång skyldig alltid skyldig, eller vad menar hon?

 49. KOMMENTAR #48 SOLSTRÅLEN HAR INTE JAG, DEN ÄKTA SOLSTRÅLEN SKRIVIT!
  Undrar vem det är som utger sig för att vara mig?

 50. Jag högaktar både Drottning Silvia och Prinsessan Madeleine för att de valde att inte närvara vid prisceremonin!

 51. Drottningen harsjälv kommenterat detta. Uppgifterna kom fram sent detta diskuterades i kungafamiljen. Familjen kom fram gemensamt om detta beslut. Precis som jag skrev tidigare gick dom på middagen för att hedra den andra pristagaren. Jag undrar faktiskt varför det står Madeleine uteblev hade det inte varit bättre att det stått drottningen och prinsessan Madeleine uteblev….. . Men då är det ju lättare att kritisera prinsessan Madeleine.

 52. Hallå! Vad är det för ställingstagande att man inte är med på pristutdelningen, men ända deltar I middagen för vinnarnas ära?
  Fundera på det!

 53. Instämmer med flera inlägg, varför inte utebli helt, både prisutdelningen och middagen, då hade drottningen och prinsessan markerat, men nu….nej dåligt att gå på middagen.

 54. Nr. 6, Eva: Har ikke vi en fantastisk dronning??? Puss brillene dine, hvis du har noen. Hun er toppklasse både utenpå og inni! Heia Sonja og ikke minst vår flotte og jordnære kronprinsesse Mette Marit!

 55. Nej de jobbar inte åt Polar! Kungen själv vägrade ju dela ut ett naturpris till en tjej på grund av olika inställning i vargfrågan.

  Chuck Berry var inte närvarande vid middagen.

 56. # 49 Eva M. Hade själv samma tanke Drottningen och Madeleine kom till banketten för de ville hedra Peter Sellars, för övrigt en underbar person. Tyckte också att deras agerande var helt rätt !!

 57. Mycket bra gjort av Drottning Silvia och Prinsessan Madeleine! Drottningen har nog fått blunda för mycket. Skönt att hon nu äntligen kunde protestera på något sätt och att anledningen kom fram. Yes! Tycker inte alls att det är konstigt att den alltid korrekta drottningen gick på middagen. Det var nog tillräckligt svårt att hoppa över prisutdelningen. Mer konstigt att resten av kungafamiljen gick, men jag förstår det samtidigt.
  Hurra för Drottning Silvia!

 58. Det uppgivna skälet till varför Silvia och Madeleine uteblev från prisutdelningen, men gladeligen deltog i festligheterna för pristagarna, verkar fånigt. Inget märkvärdigt att Madeleine struntade i åtagandet, men fegt av drottningen att göra på samma sätt som dottern. Så fruktansvärt oartigt att göra så mot alla dem som var där och hyllade pristagarna. Om drottningen ville protestera kunde hon gjort det långt tidigare. Tacka vet jag kungen och kronprinsessan!

 59. Maddes klänning var ju helt otroligt ful! För många och för starka färger för att de skulle passa ihop och sedan är inte skärningen på klänningen särskilt smickrande! Att hennes stil ska ha blivit mer "Amerikansk" är också ett skumt påstående då amerikaner ofta är väldigt välklädda, tvärt emot vad Madde är här! Kronprinsessans klänning (tidigare använd?) är mycket mer passande och fin!

 60. Alltid roligt att få se Chris och Madeleine.Hon strålar verkligen! Som alltid! Hoppas på att få se mycket mer av dom och nya bilder på Leonore.

 61. #54 Pia
  Apropos din kommentar, hvor du skriver om at være medmennesker og ikke majestæter/kongelige i givne situationer. Er det ikke netop det dronning Silvia og prinsesse Madeleine viser de er, ved ikke at være med til at hylde en person, der står på scenen med hans kriminelle baggrund, han har ikke fået en dom for et simpelt butikstyveri, men for trafficing!
  #48 Solstrålen
  Af grunde, som nævnt overfor, er jeg uenig med dig. Langt de fleste af os har begået ungdomsdumheder, men de har sjældent skadet andre end en selv … og ikke som prismodtageren ødelagt livet for andre!

 62. Madeliene har inte varit snyggt klädd sedan hon lämnade Sverige.Tyvärr,hon var alltid fint klädd tidigare.Håller med #25 o38.Klänningen vid dopet (en förväxt 14 åring) och det var en dyr Valentino.Det duger tydligen inte att handla i Sverige .Hon måste till Paris.

 63. Bra ställningstagande från Silvia och Madeleine! Att de gick på festen efteråt för övrigas skull, är helt ok.
  C-P och Sofia kommer säkert framöver att avlasta Victoria/Daniel en del. Vårt kungapar behöver få trappa ned till deltid; det är de värda.

 64. # 79 Kerstin Bergström
  Den här klänningen är svensk, en Ida Sjöstedt. Sen får man tycka vad man vill om den. Du är alltid lika "trevlig" när det gäller Madeleine. Det gäller att kasta skit.

 65. Tack Eliza för designerinfo:n Du har helt rätt i att poängen i dylika kommentarer egentligen handlar om VEM som bär plagget
  Madde följde ju sin mors val av brudklänning Mamma Silvia köpte ju sin Dior klänning till bröllopet 1976 uppsydd just i Paris

 66. Jag tyckte Madeleines klänning var ful, hon passade inte i den.

  Varför var hovets uttalande på engelska, vi bor faktiskt i Sverige.
  Är det på engelska skall det vara på svenska också. Bojkotta inte dom som inte är bra på engelska

 67. #79 Eliza Du läste tydligen inte min andra mening .Vi ,som bor i hennes hertigdöme har kanske lite andra åsikter än dig.

 68. Madeleine är makalöst vacker. Hon är ju en av sveriges prinsessor, varför är SD så snål med info och bilder på henne.

  Hej hej

 69. Chuck Berry fick priset för sin insats inom musiken, att Silvia och Madeleine förnämt bojkottar pristagarceremonin för att han i det privata dömts och avtjänat ett brott för 52 år sen ja det rör och griper eller hur.

 70. Nog är jag förvånad alltid! Avstår första halvlek men kommer till nästa trotts att publiken och spelarna är desamma!Den jag får höra är "boven i dramat",finns inte ens på plats.Mycke o fundera över!!!!!
  Fast andra från kungafamiljen ställer upp och det gläder mig att se bl.a prinsessan Christina. Christina den enda prinsessan som kan ses med sigill från både mor o far-sidan.Hon har arbetat för människor i nöd, unga som gamla i många många år utan några större åthävor.

 71. Jo norrmän, ni har ett fantastiskt fint kungahus. Mina favoriter är Kung Harald och kronsprins Haakon.
  Intelligenta, mänskliga, empatiska, med humor.Jag är 25% norsk (farmor) och det är jag glad för.

 72. Jag tycker Madeleines klänning var riktigt vacker och prinsessan själv strålade! Ida Sjöstedt vet hur man designar klänningar! Det var ju gala och då är det väldigt passande med mycket färger! =D

 73. #87 Allegra, Linnea m.fl.
  Ja, det er mange år siden FOR ham, men kvinderne må jo leve med, ikke mindst psykiske skader hele livet og ikke kun de næste fem år !
  kriminalsager er det faktisk altid sådan, at skadevolderen kan få en dom, mens ofret bliver overladt til sig selv, de sidder tilbage med livstidsdommen: et mærket og ødelagt liv!!!
  Undskyld, men hvordan er det dog I tænker??
  Men jeg får nok ikke svar på mit spørgsmål til jer!

 74. Prinsesse Madeleine minder mig om en ung Ingrid Bergman. To svenske kvinder med stor skønhed, integritet og udstråling.

 75. Det er blevet sagt om prinsesse Madeleine, at hun var utilfreds og syntes, at Jonas Bergström jobbede s for meget, så må man sige, at hun har fundet denne rette mand for hende i Chris O’Neill, for jobber han overhovedet og hvis, så med hvad? Freelance i eget firma eller between jobs?

 76. Naturligtvis blev det en konfliktsituation bade for Silvia och Madeleine. WCF star for motsatsen till manniskohandel. Hur skulle da de, som starkt representerar WCF kunna delta i en prisutdelning till nagon som ar forknippad med just det?
  Om de haft den kunskapen tidigare hade de kanske avstatt helt fran narvaro. Det ar ju trots allt inte ett maste for dem att narvara. Att skilja pa nomineringen och middagen ser jag inte som ett problem. Det fanns trots allt annu en pristagare och det hade annonserats att drottningen och P. Madeleine skulle narvara. Med andra ord, de narvarade dar det var mer neutralt och dar ingen skulle kunna forlora fortroendet for vad de och WCF star for.

 77. Tyckte Madeleines klanning var mycket vacker och hon har en harlig utstralning. Hon och Chris utstralar verklig lycka och samhorighet. Darmed inget ifragasattande av Victoria och Daniel, som ocksa ar ett mycket vackert och representativt par. Kan ocksa tillagga angaende Silvias och Madeleines agerande i samband med Polarpriset att det fick fint bemotande pa natet : http://www.expressen.se/nyheter/silvia-och-madde-hyllas-pa-natet/

  G 48 #94
  Vill bara namna att om du foljt med i intervjuer och annat sa hade du sett att Chris ar affarsman med hog utbildning. For narvarande involverad i atminstone fyra foretag och startade ett eget for ett par ar sedan. Hans arbete innebar att han kan jobba mycket via datorn och det framkom i samband med deras langa Sverige semester att han skulle gora just det en hel del under tiden de var har.

 78. därtill SABRINA_95 har de med noll förståelse ifråga om frånvaron/valet att ej kunna applådera C B under prisceremoni glömt att….
  Silvia såsom Drottning/CHFgrundare även är Språkrör i denna ?:a
  Beskyddare för 1:a Världskongressen mot kommersiell sexuell exploatering av barn + till vardags både Talare o Deltagare i events kring samma tema – men också som S själv påpekar i sagda invigningstal CITAT_ … som Beskyddare för ECPAT Sve, liksom som Medmänniska och Mor, har jag haft många skäl att sätta mig in väl i denna fråga. http://www.svenskatal.se/20061127-drottning-silvia-inledningsanforande-vid-ecpats-kunskapskonferens-om-barnsexhandel/ Slutorden var CITAT_Dessa skrämmande siffror utgör del av min övertygelse att barnsexhandel är: Ett brott mot Mänskligheten, 1brott som kan förebyggas o 1slaveri som måste stoppas!

 79. Princessan Madeleine har frigjort sej från de tråkiga konventionerna som Sverige har. Hon klär sej för sin mans skull, det lyser om dem!

 80. Sthlm #74
  Ska nu din avsky for Madeleine och dina insinuationer om henne, inte bara spilla ut over hennes familj, utan aven over Drottningen. Dalig smak! Det racker nu!
  Dess utom har det framkommit att informationen om C:B. kom mycket sent till Kungafamiljen och ev andra. Darfor hade Drottningen inte mycket tid pa sig att -protesera pa annat satt – I ovrigt far du tycka och tro vad du vill om det hela. Det ar iaf fakta som framkommit. Drottningen har hallit intervjuer om det hela.

 81. Tyckte Madeleins klänning var fin. Hon klädde i den. Den för tankarna till en Dirndl som ju är väldigt vanlig just för festligare tillfällen. Jfr Festspelen i Salzburg, där var och varannan kvinna har en Dirndl) i Bayern och Österrike. Om man har Dirndl i Amerika vet jag inte. I allas fall är denna sortens klänning inget som för tankarna till Amerika.
  Madeleine har av naturen tjockt lockigt hår…

 82. # 96 Sabrina
  Chris har nogle små aktiefirmaer, hvor han har placeret Madeleine i, dels som aktionær med omkring 5 %, dels i bestyrelsen i et, som hovet ikke vil oplyse noget om.
  Joda, jeg følger skam med i, hvad der skrives om det svenske kongehus både i svenske og danske medier og i de svenske blev det oplyst, at Chris havde afviklet alle sine affærer/forretninger forud for brylluppet, og at han ville starte som iværksætter/rådgiver for andre.
  Men det kræver andet end at sidde ved en pc/dator i udlandet , fx masser af møder med investorer. Hans arbejde består nok mest i, at følge aktiemarkedets ups and downs for hans egne aktier og finde en lejer til huset i Florida.
  De bor til leje i en lille apartment i NY … og nu skal huset i Florida lejes ud for 200.000. Det er dyrt at give den som millionær og være gift med en prinsesse.

 83. Märkligt agerande – utebli från det ena men delta i det andra. Och vad Chuck Berry gjort ska alltså vara anledning till detta – då vill jag fortfarande se ett ställningstagande gällande Walter Sommerlaths aktiviteter under andra världskriget.

 84. # 6 karin:
  Hva er det som er innholdet i det du kaller stil, klasse og sjarm.?
  Når vi først har et monarki skal vi prise oss lykkelige over kongefamiliens klokskap og evne til å være naturlig til stede. Men det har jo haglet med kritikk mot svenske-kongen for hans hjelpeløse ytringsevne og svenske aviser var i fjor og forleden år fulle av kritikk av Madeleine!!! Uten grunn??????????????????

 85. 103 Ceremonin va specifikt f pristagarna, Middan för Polargalan
  Walter S kan EJ få ett pris av Polar då han är Död och ej musiker
  Inte heller skulle Polar nominerat någon som vore ingift släkt med evenemangets prisutdelare
  CG+systrar avkrävs aldrig något "ställningstagande" för sina släktingars ställningstaganden under Hitler regimen och lär aldrig avkrävas något sådant heller…så var konsekvent i dina fördömanden!
  Det enda S gjort är att stå upp för sina värderingar och sina ansträngningar för barn Läs bifogat tal i #97 innan du gnäller
  (det är Polars fel att inte göra tillräcklig research på förhand – ett pris som enligt dom ska tillfalla nån m musikskatt i sin repertoar och varandes ett föredöme bland sina kollegor)

 86. G 48 # 102
  Beklagar men mina svar censureras och jag vet inte varfor. Har svarat tva ggr pa det du skrivit och aven lamnat flera lankar. Inget som nagon borde ta anstot av. Vet inte om de censurerar aven detta men da vet omvarlden hur Sverige agerar nar det galler censur.

 87. Det var väl högst ogenomtänkt att " protestera" på detta sätt.
  Kan man inte ta avstånd från Nazismen så var väl detta helt fel person att agera emot.
  Men vi kan väl inte begära mer , kanske var det en efterkonstruktion.

 88. Madeliene gör väl som hon vill. Men det vore väl trevligt om Madde och Chris gick tillsammans på nån tillställning nästa gång i allafall så det blir lite trevligt med man och hustru tillsammans. Madde och Chris

 89. Jag skäms över vår drottning och prinsessa som på pappret representerar något mycket fint och bra men som i realiteten inte kan visa ett större prov på förlåtelse och barmhärtighet. Här pratar vi om någon som gjort fel för 60 år sedan, skall vi fortfarande döma denne?
  Vilket samhälle vill ni ha som tycker detta?

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar