Annons

Annons

Hasse Wallman död efter ridolycka


Hasse-wallman

Hasse Wallman blev 78 år gammal. I måndags somnade den kände nöjesprofilen in och lämnar ett stort tomrum efter sig.

I fredags var nöjesprofilen med om en ridolycka. Hans skador blev så svåra att läkarna inte lyckades rädda hans liv. Hasse Wallman vaknade aldrig upp igen efter olyckan och i måndags somnade han in, enligt ett pressmeddelande. Hasse Wallmans närmaste fanns med honom när han igår somnade in. Han sörjs närmast av sin fru och sina två barn med familjer.

Annons

– Han gick bort genom att göra det han älskade absolut mest, och det var att rida på sina hästar. Det var en otroligt oturlig olycka, säger Mikael Gordon Solfors, som jobbade med Hasse Wallman och stod honom nära, till Nöjesbladet.

Betytt mycket

Hasse Wallman grundade Wallmans nöjen för mer än 50 år sedan.
– Jag tror inte det finns någon som har betytt så mycket för svensk nöjesindustri som Hasse Wallman. Hans förmåga att komma på nya koncept, hans förmåga att tro på unga artister hans förmåga att hela tiden vilja flytta på positioner för vad som är möjligt, säger Mikael Gordon Solfors.

Foto: IBL

(16)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

Kommentarer till “Hasse Wallman död efter ridolycka”

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar