Annons


Annons

Lillsessans vädjan till mamma och pappa: “Sluta pussas!”


Haakon-1

Det var rena rama pusskalaset på kungliga vipläktaren i helgen när hela kungafamiljen fanns på plats i Holmenkollen.

Ja, det råder ingen tvekan om att det finns massor av ömhet och kärlek på andra sidan gränsen. Norges kronprinspar visade öppet sin kärlek.

Annons

marit

Men lilla prinsessan verkade inte lika road av mammas och pappas kärleksyttringar. Och när Mette-Marit ville pussa sin dotter på kinden, såg Ingrid Alexandra faktiskt ganska besvärad ut.

mette-ste-2

Inte för att prinsessan inte gillar familje-mys. Precis som andra barn i den åldern kan det kanske kännas lite jobbigt när föräldrarna vill kramas offentligt.

Mette-ste-puss

Prinsessan Astrid (Haralds syster) gav Ingrid Alexandra en björnkram. Drottning Sonja klappade Sverre Magnus på kinden. Mette pussade på sin dotter.

Mette-sverre-ste

Och prins Sverre Magnus gjorde kraftigt motstånd när ömsinta Mette-Marit hjälpte till att snyta sonen.

haakon

För oss andra ser det mest idylliskt och härligt ut, eller hur? Tänk om alla kungligheter kunde vara så här spontana!

Ingrid-alexandra-ste

I alla fall så såg både små och stora kungligheter ut att njuta i solen. Ingrid Alexandra och hennes lillebror tyckte säkert att det var roligt att titta på skidåkning och äta snacks.

Ingrid-alexandra-ste

Det är en härlig familj vi ser här.

Mette

Så här snygg var kronprinsessan i norsk mössa och solglasögon.

Mette-Marit

Se fler bilder på Åsas Kungliga Europa>>

Av Åsa Bönnelyche
Foto: Stella Pictures

 


(0)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

43 kommentarer till “Lillsessans vädjan till mamma och pappa: “Sluta pussas!””

 1. Härligt för Haakon om det är på riktigt, men han ser lite fundersam ut. MM verkar vara en impulsiv person.

 2. Ingrid är redan en mycket vacker och lite allvarlig prinsessa. Hon liknar mest sin farmor när hon var ung.

 3. Norge har en jättefin kungafamilj så även vi i Sverige!
  Varför kan inte Damtidningen presentera lite större bilder när ni ändå visar så många fina bilder.

 4. Og der kom de sedvanlige elaka kommentarene fra Sthlm, Sonja og Marguerithe…. Jeg bare ventet på disse tre damenes (?) utgydelser, dere har tydeligvis bestemt dere for å mislike MM uansett hva hun gjør, forstår jeg. Dette grenser til nettmobbing, er dere klar over det?

 5. Det ble tatt paparazzi bilder på en privat ferie som ble trykket i se og Hør, som bladet fikk veldig stor refs fra pressens faglige utvalg(de kontrollerer at pressen oppfører seg) der holdt de på med akkurat det samme. De har aldri vært redd for å vise følelser. Så man kan kalle MM mye rart, slenge mye drit om de, se både det ene og det andre på bilder, men akkurat dette er ekte om man vil det eller ikke 😉

 6. Sonja, du er alltid så spydig og ekkel når det gjelder Mette-Marit, hvorfor? Har hun gjort deg noe eller hva er det? Kanskje du bare er misunnelig?

 7. Jeg tror MM er opptatt av håkon, men se på bilder gjennom tidene. 98% av gangene er det hun som kysser, holder rundt, titter på osv. Skal vise for all verden hvor flott dette ekteskapet er. Hun er med på alt som hun ikke har noe peiling på som Davos osv.

 8. "13" Royalisten,
  Jag tycker bara att MM går lite för långt här. Hon vill ha medias uppmärksamhet. Haakon ser generad ut. Jag skulle absolut inte vilja se Victoria uppträda så "utagerande" mot Daniel offentligt. Det skulle jag tycka var pinsamt, precis som Ingrid verkar tycka.

 9. Hvis pressen hadde ønsket det, kunne det vært publisert mange bilder fra Holmenkollen hvor det ville sett ut som om de ikke var på talefot engang…..

 10. # 13 Royalisten
  Var på skiferie i Norge i uge 9 … og der talte jeg med flere, som omtalte MMs affære med en amerikaner, men som man ikke får skrive om … og også, at Haakon har tilgivet, så noget er der vel om snakken og "of the record" taler folk mere frit og hendes mange rejser til USA er jo ligesom blevet indstillet. I en periode over 18 måneder havde hun taget turen over Atlanten 10 gange. Siden rygterne dukkede op, har hun været der en gang i 2014… og heller ikke deltaget i udenlandske Aids-konferencer! Jeg føler også lidt det skal demonstrere, hvor lykkelig de er! Jeg tror MM skal være glad for, at Haakon elsker hende så højt, hvor højt nordmændene gør, tvivler jeg lidt på, selvom de fleste af jer her på webben gør det, ikke mindst MaryK og G !

 11. Ulla: Veldig overrasket over at du våger å spre direkte sladder om en annen person offentlig i et magasin! Ser du hva du selv skriver, sitat: ryktene sier….. Du sier selv at det er rykter og at du har snakket med noen som har hørt osv… Ryktespreding av verste sort er dette. Hva du enn mener om MM så går du langt over grensen her. Hun har faktisk barn som kan lese om sine foreldre på nettet, ikke glem det. Er provosert over at SD er med på dette du skiver, dette bør få følger for hvordan det skrives her i kommentarfeltet.
  Hva mange mener om MM er opp til hver enkelt, men vær så snill alle mann, ikke driv med nettmobbing. Og vær så snill SD, hvor er moderatoren??

 12. #25 Elsker ikke MM høyere enn V eller Mary, men sier man noe bør man ha bevis for det. Og så er det denne evinnelige dritkastingen man blir helt oppgitt over uansett om det er MM, Sofia eller andre som blir utsatt for. Det pussige med dere spesielt dansker at dere reagerer aldri når man tar danske kongelige i forsvar, men når man reagere på hva det skrives om de norske DA er man plutselig hjernevasket og det er ikke måte på…Kom med bevis du på dine påstander om det gjelder den ene eller den andre så er det greit ellers kanskje man skulle holde stilt…

 13. #25 Ulla
  Det mest oppsiktsvekkende i ditt innlegg er at du vil fremstå som en sladrekjærring ! Og i tillegg utlevere dine bekjendskapskrets som et sladremiljø!
  Og ikke minst at du reiser på ferie til Norge for å kose deg med sladder om MM. For et rikt liv du må ha !
  Nå er du jo ikke alene om å elske å rakke ned på MM. Du har godt selskap av en knippe andre dansker her.
  I tillegg er svenskene representert med f.eks. Sthlm, Bittan og Marguerithe.
  Blandt de norske er det bl.a. Sonja, Gunda, Doris som elsker å spre spydighet og shit.
  For en selvinnsikt alle disse damene må ha 😉

 14. #25: hvis du eller dine venner jobber innenfor det samme som jeg gjør, vet vi begge to at det faktisk finnes bilder som underbygger disse ryktene. Kronprinsparet lever nok etter at man skal holde sine venner nære, men sine fiender nærmere….det er bare å ta en titt på vennekretsen deres det. Når det er sagt, er det en usagt enighet at man ikke snakker høyt om dette i Norge.
  MM er en person som er veldig høyt oppe når hun er i godt humør, men som er desto mer tydelig sur når hun har de dagene. Har vi ikke alle snev av dette da….forskjellen er at vi heldigvis er forskånet fra å bli eksponert for hele verden.

 15. Nr. 27 og 28: Tusen takk for at det finnes flere som reagerer på hva som skrives av sladder og direkte usannheter om andre mennesker!

 16. Spel för gallerierna ?! Tror jag inte och om så vore så har det i allafall "verkan" som heter duga.Det är vetenskapligt bevisat att beröring och framför allt runt munnen/läpparna stimulerar måbra- och samhörighetshormon.Det kan medverka till ett rikt käleksliv och härlig sex.Det Ni !!! Så Mette Marit : Fortsätt Du att "kysse på" Krompen ! Även om han skulle bli lite generad så är det en vinn-vinnsituation.Jääääh, himla bra tycker jag !!!
  Vi kvinnor ger i allmänhet mer ömhet än vi får, men det kan "betala sig" till sist……

 17. #28 Magdalena. Skjønner at jeg irriterer deg og det er helt ok. jeg er ingen stor fan av MM, men har faktisk på disse sidens skrytt av henne når det er noe jeg synes er positivt. Jeg har den innsikten jeg trenger TAKK. hvor kom den fra? gå i deg selv kanskje?
  Jeg har også hørt sammen med Ulla mye av det rundt MM, men gidder ikke kommentere det med annet enn at norsk presse er kjøpt av slottet og skaugum

 18. 22 Marguerithe

  Du har väl inte glömt tillfället då Victoria kysste sin Daniels HAND!

  Aldrig sett liknande.

 19. #32 Det går nok rykter om degt og dine i din omgangskrets og nabolag..hvor mye av det er sant 😉 Når det gjelder kongelige så sitter det faktisk (og nå snakker jeg på generelt grunnlag) folk å skriver rykter og usannheter på nettet bare for å sette noen i dårlig lys. Et av ryktene om MM og hennes utroskap oppsto faktisk slik, en student har innrømmet at han ville se hvor langt det gikk. Så han slengte ut en påstand på sosiale medier og puff så var det sant..så hvor mye av disse ryktene om kjendiser er faktisk sant? Det hjelper ikke hva de selv sier, for det har jo stått i avisa eller noen har sagt det på fb o.l….og alle vet jo 😉 Og alle liker å sladdre om andre…også alle vi her inne på SD, for ikke å snakke om SD selv som trykker rykter. Si gjerne både det ene og det andre, men ha bevis for det og ikke syns og men over et bilde tatt i et dårlig øyeblikk der man kan se at noen er ulykkelig, har triste øyne, et dårlig ekteskap, dårlig moral.. etc som mange ytrer om tilstadighet….de eneste som vet sannheten er de kongelige selv og ikke folk som kjenner en som kjenner en, da er vi kommet til den berømte fjæra som ble til 5 høns 😉

 20. #29 Marleah
  Å jada, du så din mulighet til å "bære ved til bålet" nå ?
  Vi vet vel alle hvor langt enkelte pressekretser er villige til å gå for å øke salgstallene!
  Så vidt mine erfaringer har pressen aldri gått av veien for å offentliggjøre noe som helst…. selv om det til og med har tatt livet av mennesker !
  Så spar oss for insinuasjoner av typen " man snakker ikke høyt om dette i Norge".
  Siste eksempel er vel det nidrige oppslaget i Se og Hør om kronprinsesse Mary ! Kvalmende….
  MM vil nok fortsette å både provosere og vekke misunnelse, – men la oss holde kommentarene på et saklig og etisk holdbart nivå….

 21. #36 Marleah,
  Meningene dine må du gjerne forfekte. Det du imidlertid gjør er å antyde at du vet sannheten, ved å hevde "vet vi faktisk begge to at det finnes bilder som underbygger disse ryktene". og igjen videre, "det er en usagt enighet at man ikke snakker høyt om dette i Norge ".
  Litt drøyt å snakke på vegne av en hel nasjon, vel?
  Hva MM gjør og ikke gjør vet hun bare selv, – og må selv leve med det. Selv i ytringsfrihetens navn vil i alle fall jeg gi henne mitt lille bidrag til vern.
  Du reagerer på at jeg tar meg den frihet og sette deg på plass, – hva tenker du da om MM `s sårbarhet i forhold til slike som deg ???

 22. #34 jeg er ikke opptatt av ryktene om såkalt utroskap. MM ville aldri gjøre det mot sin mann, det er jeg overbevist om. MEN at avisene alltid hyller henne, det er tåpelig. Hun er en vanlig norsk jente med mye bagasje, men man må se framover. Det må likevel være lov her å si at det er merkelig at hun som ikke har noen økonomiutdannelse skal være med i Davos og lignende forum. Det stilles aldri et kritisk spm når det gjelder familien på Skaugum. Som at hennes sønn fikk ta lappen før sin 18 årsdag, det har ingen gjort før henne. Den slags må det være lov å stille seg undrende til. og ingen tviler vel på at MM er sjefen.

 23. #39 Nå Gunda er du feilinformert, Marius tok lappen på sin 18 års dag akkurat som mange andre nordmenn gjør. Hvilke aviser leser du når du mener det aldri stilles kritiske spørsmål om kongehuset eller MM? se og hør 😉 Ang Davos skulle kunne de med økonomisk utdannelse være med…hvor mange hadde da vært der egentlig. Ikke engang Bill Gates. Dette forumet handler ikke bare om økonomi, men om frivillige organisasjoner, forskning, finne løsninger for hvordan forbedre verdens tilstand etc. Politikere, skuespillere, forretningsfolk og kongelige fra hele europa som jobber med disse sakene deltar bl.a. I 2010 ble MM utnevnt til Young Global Leader av World Economic Forum. Høsten 2012 ble hun invitert til å sitte i styret for deres nettverk for de yngste lederne, the Global Shapers Community. Derfor er hun med, riktig eller ikke? Det får WEF svare for selv…

 24. Selv du må skjønne at jeg ikke snakker på vegne av en hel nasjon,men heller en yrkesgruppe. Jeg tror det kan være lurt å ta av skyggelappene av og til, og innse at ingen er perfekt….og ihvertfall ikke du eller jeg.

 25. Redaksjonen: Hvor er korrigeringene, alt blir jo etterhvert helt forferdelig her på kommentarfeltet, med direkte nettmobbing. Når har dere tenkt å stoppe dette? Trodde atmgrensen gikk ved mobbing på nettet, eller greier ikke SD å se hva som sprer seg her i kommentarfeltet. Særlig i den siste uken har det vært ille, hvor er dere???? Uansett, jeg takker for meg, dette bladet vil jeg ikke støtte mer.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar