Annons

Annons

Exklusivt – så här ser inbjudningskortet till bröllopet ut!

Exklusivt – så här ser inbjudningskortet till bröllopet ut!

Bild

Orange, rosetter och parets siluett. Exklusivt för Svenskt Damtidning – nu kan vi visa hur inbjudan till prins Carl Philips och Sofia Hellqvists vigsel ser ut!

De utvalda gästerna har i dag fått det här eftertraktade inbjudningskortet i brevlådan. Hörs det ett pysande “poff” från grannen? Då kan det vara ljudet av en champagnekork som smäller av. Äntligen är väntan över.

Annons

carl-philip-sofia-hovet

På inbjudan – som ni ser på bilden här ovan – får gästerna veta att vigseln kommer att äga rum klockan 16.30 i Slottskyrkan och klädkoden är aftontoilette för damerna och civil eller militär högtidsdräkt för herrarna.

Gilla Svensk Damtidning på Facebook

inbjudan-carl-philip-sofia

Dörrarna öppnar klockan 14.30. Den efterföljande bröllopsmiddagen äger rum i Vita havet på Stockholms slott.

Inbjudan
Foto: All Over Press

(0)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

103 kommentarer till “Exklusivt – så här ser inbjudningskortet till bröllopet ut!”

 1. Grattis svensk damtidning! Hur många är ni som är inbjudna? Vilket gediget arbete ni har lagt ner på detta par.

 2. Ja Bittan, Victorias och Madeleines inbjudningskort visades också upp innan. Och nej, du behöver inte läsa om bröllopet om du inte vill. Men du verkar ju oftast vilja 😉

 3. Så tarvligt av Svensk Damtidning att skriva "utvalda gäster". Gäster är inbjudna, punkt, slut, om man har hyfs och vett.

 4. Jag fick också brev i dag , en räkning från Radiotjänst !
  Nå hoppas jag bröllopet sänds i reklamtv med tanke på brudens förtid som realitystjärna i dessa kanaler .
  SVT får driva kritisk granskning av pengaflöde i kungafamiljen . ….

 5. #2 Sthlm Exakt lika mycket som till Madeleines bröllop hur det var vid Victorias kan jag ej yttra mig om.

 6. # 8 Tore
  Ja, och eftersom kungafamiljen anses vara sådana oerhörda dörröppnare för svenskt näringsliv, stjärnsäljare av Guds nåde, så borde man ju kunna ta rejält betalt för reklamtiden.
  Med lite produktplacering i Slottskyrkan så kanske tom hela kalaset går ihop? Kan inte ICA Stig få dela ut psalmböckerna?

 7. Jag är gammal och förmodligen halvblind också för jag ser inte vad det står på inbjudningskortet! Hoppas jag kan läsa tydligare på det som kommer till mig personligen. Tihi!!

 8. Förutom vackert väder önskar jag att de kan få bestämma själva hur de skall se ut; alltså inte behaga omgivningen för mycket. Det är deras dag, en dag att minnas!

 9. Inbjudningarna gick till svensk dam och vem som är inbjudna gick till Aftonbladet. Nu kommer båda tidningarna skriva än met positivt om Sofia. Och eventuella skelett gömmas ännu längre i garderoben…

 10. Jag har sett gästlistan i Aftonbladet. Bland de inbjudna finns Carl Philips kusin Carl Silfverchiöld, men inte hans fru Maria. Hon var ej heller med på Madeleines bröllop och Leonores dop. Någon som vet varför? Är paret skilda?

 11. Ser aftonbladet skriver at det står tiara må bäras, men bærer ikke alle de kongelige damene tiara uansett til aftontoilette/galla eller er kungahuset redd det kun blir S som debuterer for anledningen 😉

 12. De som är avundsjuka på Sofia kan väl låta bli att skriva kommentarer, de sprider dålig stämning!

 13. #14 Jurist
  Nå var det icke ett propagandaprogram med en resa till Syd Afrika ett par dagar för marknadsföring av sitt " prinsessaprojekt" . Hon har jo lyckas . Men CP får nog tacka Paradis Hotel för sin prinsessa .

 14. Stilsäker elegans i ett kungligt inbjudningskort !
  Där brudparets diffusa siluett i pastellorange blir trendsättande för framtida bröllopskort!
  Carl Philip är en lika begåvad designer som någonsin Sigvard!
  Vackrare kungligt brudpar och bröllop får vi inte förrän Estelles!

 15. Kungen slapp ju undan med några miljoner när Madeleine gifte sig p.g.a att en del kallades för officiell.
  Med denna gästlista så kan väl ingen del kallas officiell, och därmed inga skattemedel tas i anspråk? Annat än alla miljoner för polis, militär, media etc etc…

 16. Lite lagom åt de där fina vännerna som Carl Ph hade tidigare som bojkottade Sofia ifrån början. De blir nog inte bjudna på bröllopet.

 17. # 24 Stillissima
  Du är allt bra rolig i dina jämförelser mellan Sigvard och Carl Philip.
  Som att jämföra Jan van Eyck med Pierre Brassau.
  Men jag klandrar dig inte, smaken är ju olika.

 18. Konstigt att Sofias föräldrar står så långt ner på listan. Hon är ju bruden då borde dom väl ha stått högre upp.
  Jag tycker synd om dom som måste blanda sig med alla dessa märkvärdiga rika högdjur

 19. Kommer ingen från det officiella Sverige typ riksdag och regerings repr. landshövding från CPs landskap eller hans systrar med resp.?
  Sen borde hon ju oxå ha släkt som ngn här kommenterade!!

 20. Jag tror att mormor ,moster och kusiner har sagt ifrån sig tidigare.De vill inte få skit på sig .De har ju läst dessa sidor och vet vad ni skriver.här.Föräldrarna och mormor fick ju så mycket skit för att de var i målet i Mora när de åkte lag wasan .Ni som är negativa har skrämt bort dem.Sedan är det en jätte stor fest i Älvdalen med storbild som ska visa bröllopet .Det har redan varit 4 tv-team dit upp från Tyskland.

 21. #2

  Hahahahah klockren.

  Ja vad som skall man säga. Jag älskar bröllop och jag är glad för deras skull men nu går det utför med kungahuset. Frågan är om de själva ser det. Detta är ett av de stora stegen mot nedmonteringen. Om SH, vilket inte kommer hända, inte blir erbjuden titel så kommer kungahuset undan med hedern i behåll.

 22. Inbjudnings listan är inte officiell.Så alla som står där kanske inte
  ens är bjudna.Hovets presschef vill inte ens kommentera denna
  lista.
  Fler kommer till ,statsministern och partiledarna blir nogbjudna,
  likaså ambassadörer m.fl.

 23. Sofias föräldrar är ju huvudpersoner tillsammans med kungen och drottningen, gammalt var det ju brudens föräldrar som beskostade bröllopet. Jag tycker att de har förhållit sig föredömligt i bakgrunden, precis som Daniels föräldrar.

 24. Har inte prinsen och Sofia egna vänner? Måste dom låna prinsessan Madeleines och kronprinsessans vänner för att få ihop till ett bröllop? Jag bara undrar. Dom måste ju ha många egna bekanta, men dom är kanske inte fina nog för hovet? Tråkigt nog är snobbarna mångtaliga i de kungliga omgivningarna, och jag tänker inte bara på svenska hovet utan över allt oavsett nationalitet. Dom kungliga är så vana att så skall det vara… Det borde vårstädas i dom skandinaviska slotten.

 25. Tore o Stefan mfl!
  Ska bli kul med ett vackert kungabröllop till skillnad från all kommunist och sossepropaganda SVT kör med hela tiden. Den får vi vara med och betala till om vi vill eller ej. Jag kan heller inte förstå varför det är så många gnällspikar som läser Svensk Dam. Det skulle aldrig falla mig in att läsa något annat än det jag är intresserad av. Det finns säkert andra bloggar och tidningar som intresserar er mer än spy er galla här. Usch!

 26. # 46 Anita W
  Om du trodde att jag nu skulle hugga tillbaka så gick du bet. Socialism och kommunism är inget jag tar i tång med. Men din beskrivning av SVT är väl ändå lite orättvis?
  Läser med nöje både Aftonbladets och Svenska Dagbladets ledarsidor, mycket utvecklande vill jag lova!

 27. "39" Kerstin Bergström,
  Reagerade också över gästlistan (om den stämmer). Det var väldigt glest med Sofias och Carl Philips gemensamma vänner. Hovet säger sitt och det är inte alltid trevligt. Vad har Carl Ph för glädje av Victorias och Madeleines vänner? Daniel hade ju också stor släkt som var bjuden på det bröllopet. Dessa kom dock trots all den fula granskning Daniel fick genomgå på den tiden.
  Det kanske är så att Sofias mormor sagt nej med tanke på allt som skrivits om hennes kära barnbarn. Det är ofattbart vad man tillåtits skriva under flera år.
  Hade önskat så att de fått göra något eget av sitt bröllop. Kungen är stolt och vill att det ska vara storstilat.

 28. Undrar om pappa H vågar hålla tal för sin tös…?!… Kanske inte i klass m Pappa Westlings förstås…

 29. Inbjudningskorten sparsamma och eleganta,passar riktigt fint.Vackert med siluetten på paret.Tråkigt att så få av Sofias släkt deltar.Men som en del skriver här drevet mot hennes släkt har varit långvarigt och grovt.Kanske det skrämt familjen och alla närstående.Visst går tankarna till mormor och övrig släkt.Bröllop Glädjehögtid.Då ska alla vara med och fira o glädjas med de tu.

 30. Gästlistan i Expressen är tydligen felaktig. Undrar om Barbro Ehnbom och någon Mirre från Paradissåpan verkligen är inbjudna. Återstår att se.

 31. Den lista på inbjudna bröllopsgäster som tidigare publicerats innehöll enligt hovet flera fel. Aftonbladet ber om ursäkt."
  Listan är nu borttagen.
  Vi får nog vänta,de inbjudna ska ju svara på om de kommer
  eller inte
  Gästlistan inför Madeleines bröllop publicerades tagen innan
  bröllopet.

  Marre är en mycket erkänd frisör i Stockholm.

 32. 48. Marguerithe
  "Det kanske är så att Sofias mormor sagt nej med tanke på allt som skrivits om hennes kära barnbarn. Det är ofattbart vad man tillåtits skriva under flera år."

  Vad menar du? Borde inte barnbarnet tänkt sig för vad tidningarna kommer att skriva? Är det nu fel på tidningarna, menar du? Om man ger anledning till skriverierna, så…

 33. För att fortsätta blanda in partipolitik kan jag meddela att jag är dunderhypersuperärkesosse men INTE kommunist! Jag har varit monarkist sedan barnsben.I Sverige kan de kungliga numera gifta sig med vilka de vill och de får titlar av kungen. Trots att det är ett förlegat system så är det av olika anledningar inte bortvalt av folket för att vi bor i en demokrati! Detta evenemang har inget att göra med partipolitik! Ni anar inte hur många sossar som jobbar vid hovet.

 34. Jaha, ett inbjudningskort, är väl varken otroligt vackert eller något fel på det. Inte så mycket att orda om.
  Betr gästlistan har de väl haft samma dilemma som man kan ha till bröllop; att inte kunna bjuda alla man vill, och kanske måste de göra prioriteringar att de nu tillhör kungafamiljen.
  Så för min del, ett lugnt jaha, Ha det så trevligt.

 35. @39 Kerstin Bergström…. Tror du på Allvar några kommentarer i tidningar skulle avhålla tjocka släkten från bröllopet om de verkligen kunde/ville närvara..??… Är väl till att uppförstora skvallertanternas betydelse… Finns säkert fler logiska förklaringar…Ffa att brudparet "Vänt Blad"….

 36. #49
  Varför skulle inte Sofias pappa kunna hålla ett fint tal till sin dotter på bröllopet. Det är ju något som de flesta pappor gör.

 37. Den officiella gästlistan är ju inte släppt ännu, daa borde ni kanske vänta med era spekulationer om att Sofias släktingar tackat nej till bröllopet…

  Aftonbladets lista är paahittad av just aftonbladet!

 38. "53" Kristina,
  Tidningar har inte skrivit mycket alls, inte kvällspressen heller, det är folk på kommentarsfält som fått uttrycka sig på det mest förnedrande sätt.

 39. Kära medskribenter
  Om ni nu vurmar så mycket över detta par som ni säger er göra: Varför då inte låta dessa leva ett normalt liv? Varför inte klippa banden till monarkin?
  Handen på hjärtat. Är det inte så att många av er endast vurmar för de kungliga för ert egna höga nöjes skull? För att ni skall få lite förströelse och nöje framför TV och i veckopressen.
  Detta stackars par skall nu behöva blotta sig offentligt om än det ena och än det andra i hela sitt liv, som i en livslång realityserie.
  Fullständigt absurt och omänskligt ur alla perspektiv.

 40. 60 Stefan

  Jag håller med dig till viss del. Det "stackars paret" kommer att nagelfaras och kritiseras framöver. Det finns ju en del att plocka fram också. Så snart de slappnar av och tror att det är lugnt på den fronten kommer någon rubrik som sätter fart på skvallret. Inte i Svensk Damtidning förstås.

  Men, det finns ju en enkel lösning på problemet. Båda två kan välja att leva mer privat och försörja sig själva. De tycks dock inte välja den utvägen och då är det inte synd om dem. Enligt min mening.

 41. Hade jag varit Sofias mormor, hade jag kommit till bröllopet i full ornat bara för att tidningarna skrivit som de gjort. Ben i näsan är nödvändigt i dagens medieklimat och ingen skulle få tro att de kunde kuva mig med sina skriverier; Tvärtom, som mormor skulle jag visa min lojalitet med mitt utsatta barnbarn.

 42. # 61 Julia Dahlgren
  Vad beträffar Carl Philip så finns nog tyvärr inte detta, med att avsäga sig sina titlar, i hans omedelbara föreställningsvärld. Han är uppfostrad sedan barnsben i tron på monarkin och i en sträng hovkultur. Han verkar dock inte trivas i det offentliga och skulle nog helst av allt vilja dra sig undan rampljuset. Att han nu väljer en fru som verkar trivas i rampljuset gör nog inte hans liv lättare, han skulle behöva någon som istället styrde åt andra hållet. Mot friheten och kanske ett privat liv på landet.
  Bäst att tillägga innan drevet går: Min personliga uppfattning.

 43. Men, hör ni… Hur kan ni inte sluta spekulera saker ni ingenting vet om. Ni tror och tar allvar allt som man skriver i tidningar – liksom nu denna "gästlista". Säkert ska Sofias släktingar komma, Aftonbladet har ju inte intervjuat varje posteljon i Sverige, eller hur? Och varför är Sofias föräldrar där så nere? Herregud!!!
  Och att Sofias far inte kan tala bra på bröllopet. Vad i helsike har han gjort mot dig? De måste vara väldig enkla och ociviliserade människor som skriver sånt skit här (jag menar inte alla, bara vissa helt elaka och bittra). En finländare kan inte förstå, har alltid trott, att svenskar vet bättre, men tyvärr nej.

 44. Ett tips till dem som av någon outgrundlig anledning inte tycker om Sofia, läs inte reportage om henne!

 45. Hela Sverige vet att Sofia i sin ungdom medverkade i en dokusåpa som ung, det behöver inte påpekas varje gång det är en artikeln om henne!

 46. Men snälla nån det är nu den dagliga dokusåpan börjar med inträde i kungafamiljen . Nå kommer varje steg hon tar granskas .
  I dag med internet, mobilkamera och en stadig mer kritisk befolkning ,så hoppas jag att Sofia väljer att bli fru Hellqvist .

 47. Oj,oj! Så mkt skriverier. Det är inget fel på Sofia, men jag hoppas att kungen inte delar ut någon prinsesstitel- däremot går hertiginnetitel mycket bra, tycker jag. Titta på "vår allas" prinsessan Christinas make och barn. De har inga titlar, och behöver inte det heller, för det har gått bra för dem ändå. Jag tror att Christina och hennes make och barn är-trots avsaknad av kungliga titlar- mycket respekterade av åtminstone den äldre generationen i Sverige. Lycka till!

 48. Varför skulle inte Sofias släkt gå på bröllopet om de är bjudna?
  Heltokigt. Som släkt ställer man väl upp och hedrar och stöttar henne om de tycker det. Precis som Daniels släkt gjorde.
  Så mycket stöttning och hjälp som Sofia fått av tidningarna så behöver väl inte släkten backa.

 49. #70 När Christina gifte sig fanns inte kvinnlig tronföljd.
  Hon fick inte behålla titeln kunglig höghet när hon gifte sig
  med en icke kunglig.Därför fick inte make och barn titlar.
  Gustav VI gav henne titeln prinsessan Christina fru Magnusson.
  Andra regler gäller idag.

  Sluta att spekulera om gästlistan den var påhittad av
  Aftonbladet som be hovet om ursäkt.

 50. #53 Kristina Läs inlägg 49 Tutan och Ingeborg.Tycker du att det är trevlig gliring till Sofias pappa.Hur mycket elakheter har inte funnits.Tänk lite innan du svarar. Hoppas att du förstår vad vi menar.

 51. Jeg håber, at alle i vores kongefamilie (!) i går aftes have lejlighed til at sige kong CG tak for invitationen til CP og Sofias bryllup … og at alle glæder sig til at komme til Stockholm 13.juni!

 52. #41 Cissi
  Ger du verkligen Sofia så stor makt att hon med sin blotta existens hotar monarkin i Sverige.

  #61 Julia Dahlgren
  Frågan om att dra sig tillbaka var uppe när det gällde Madeleine och då framgick det att kungen motsatte sig det. Att han skulle tillåta Carl Philip det är nog inte ens tänkbart. Han står ju dessutom i tur efter Estelle, alltså före Madeleine i turordningen.

 53. Mona 72
  Du skriver att K Gustaf VI gav P Christina titeln Prinsessan Christina fru Magnusson, men när hon gifte sig (1974) var gamle Kung Gustaf VI död (1973).

 54. # 41 cissi:
  Mener du virkelig at kongehuset går heden om Sofia får en tittel?
  Da har du lite ryggrad for prinsipper. Det er ikke enkeltpersoner som gifter seg inn i kongehuset som avgjør om et land skal ha monarki eller president. Elementær kunnskap fra barneskolen!!!

 55. # 59 Marguerithe:
  Også her på sidene har vi jo sett stupide kommentarer om Sofias foreldre/slektninger! Det er noen som alltid ikke har annet enn negative/sure/nedvurderende kommentarer om sine medmennesker. De vil jo avsløre seg hvis Sofias slektninger møter fram i bryllupet – surtantene vil nok vite å finne noe negativt med Sofias slektninger – uansett! Det vil sikkert være noe alvorlig galt med klær og frisyre, som jo er det viktigste i verden for å være et godt, verdig menneske!

 56. # 53 Kristina:
  Barnebarnet ante vel ikke at det var en prins hun skulle gifte seg med! Heller ikke at hennes deltagelse i Paradise Hotel og noen tekstilløse bilder skulle være så kriminelle at tantene skulle gå amok i 10 år etterpå! Og aldri være i stand til å tilgi eller tillate en ny start uten nedvurdering og evig latterliggjøring! Men heldigvis er de ganske få!

 57. # 63 Stefan:
  Men er det ikke bra at den blyge CP, som er nr 2 i arverekkefølgen av de voksne – får en partner som er i stand til å stå i offentligheten, som jo er en nødvendighet i hans rolle. Alle bør sette pris på Sofias utadvendthet og evne til å kommunisere! Dette vil være til stor hjelp i møte med mennesker.

 58. # 69 Tore:
  Men hun gifter seg med nr. 2 av de voksne tronfølgerne i Sverige, så hun vet godt at hvert steg granskes, men er i stand til å takle det! Det har hun på nåværende tidspunkt for lengst funnet ut, så det er ikke noe vi behøver bekymre oss over!

 59. # 70 Nord:
  Synes du virkelig at CP skal stå uten HKH-tittel, samtidig som den som er under han i den kongelige rangordning, Madeleine, beholder sin HKH-tittel! Det er ulogisk, slik du sammenligner med prinsesse Christina!

 60. # 31. Gudrun o. # 44. Astrid
  Kan inte tänka mig att Sofia och CP saknar vänner. De riktigt fina vill självklart komma nu när det är frågan om kungligt bröllop, – och om mot förmodan inte, så tvekar väl knappast någon av Sofias alla vänner från tiden före hennes metamorfos att ställa upp! Och borde inte ett antal av helt vanliga arbetande skattebetalare också få närvara?
  Förresten: Vilka är "Mirre" och "Marre"?

 61. # Gurun o. # Astrid
  Kan inte tänka mig att Sofia och CP saknar vänner som vill vara på kungligt bröllop! De allra finaste kommer självklart att närvara, och om mot förmodan inte, finns ju garanterat alla osvikliga vännerna från tiden före hennes metamorfos!

 62. Varför i all världen skulle inte Sofias pappa kunna hålla tal, det går väl knappast att tala sämre än kungen.När ska folk sluta se ned på vanliga, normala människor, för att dom inte är s k finfolk.

 63. # 82 mary k – ja tænk, hvis Carl Philip havde valgt én som den japanske kronprins, som ikke kan håndtere det officielle liv.

 64. #53 Kristina Jag tycker du ska ta kontakt med regissören för PH eftersom du inte läste hennes artikel i AB i somras.Det var 10 år sedan hon gjorde det första PH och ringde runt och fråga hur det hade gått för deltagarna.Den enda som av böjde att prata med henne var Sofia.Då skrev regissören att hon ville hoppa av och att personalen hade hotat henne.Deltagarna mobbade henne tyckte hon var tråkig för hon inte drack eller hade sex.Alltså mobbad där för det och 10 år senare av dig m.fl.Skaffa dig en annan hobby.Tror att dokumentären i TV3 om PP var plåster på såren.

 65. Sofia var 20 år i Paradis Hotel och när de omtalade bilderna togs.
  Inte 16 år.
  När hon var 20 år gammal var hon fröken Älvdalen i tidningen Slitz och framröstades av läsarna till Miss Slitz 2004. Efter detta medverkade hon i dokusåpan Paradise Hotel 2005.

  Klipp från Wikipedia

 66. MONA 72 – …TVÄRTOM…den faktiska anledningen till att CGs syskonbarn SAKNAR allt vad titlar o rang heter… beror på att 1. de är inte kungliga och HAR 1efternamn 2. är icke barn till sittande regent i rakt nedstigande led 3. deras mor ALDRIG var tronföljare (tronföljd va bara män! tanken va att iom att de lämna Khuset skulle sålunda titel/rang försvinna per automatik – och den hade EJ kunnat ärvas av några barn överhuvud taget då hennes titel inte var möjlig att ÄRVA… Lagen om giftermål är densamma bara tolkningen numera är annorlunda, mer modern)
  4. CGs syskonbarns pappa var o-kunglig 5. Deras moster Birgitta gifte sig HKH men hennes barn/deras kusiner får ändå EJ Svensk KHustillhörighet eller Sve Titlar för det… CGsyrran B är bara svensk Sessa livet ut – sen återgår den titeln till Khuset OCH Christina Ms titel är 1 okunglig adlig plåster.på.såret-titel CG gav sina 3syrror

 67. Jag hoppas Jimmie med sin söta fästmö kommer, de är sveriges finaste par
  sen är jag svag för bröllop på försommaren…

 68. LENA PÅ BRF TOMATEN
  …den KORREKTA gästlistan dyker aldrig upp förrän nån vecka innan bröllop – som brukligt är i hkhsammanhang…
  Aftonbladets lista var ett hopkok av gissningar vilket hovet påpekade innehöll FELgissningar på angivna gästurval

  i din bifogade länk av EXP anges:
  CITAT_
  …Men i kväll backade Aftonbladet på den lista som tidigare publicerats och bad hovet om ursäkt…

 69. Är det ännu känt vart prinsparet Sofias och Prins CP:s bröllopsresa går? – Sannolikt blir det till någon paradisisk kärleksö Hoppas den blir fruktsam så att Sverige kan börja rusta och glädjas över ett kommande kungligt storkbesök med allt vad det innebär!

 70. Vera#100
  CITAT_"Är det ännu känt vart prinsparetsbröllopsresa går? – …Hoppas den blir fruktsam"
  CITAT_så att Sverige kan börja rusta och glädjas över ett kommande kungligt storkbesök med allt vad det innebär!

  barn kommer tids nog för prinsparet varför prompt kräva en smekmånadsbaby?
  Och by the way…vi har redan nu ett nära förestående"kommande kungligt storkbesök " – har Du inte "börjat rusta och glädjas över det" så här i mellantiden än?
  vad menas med att "Sve ska börja rusta" förresten? Alla förberedelser åligger väl föräldrarna utifrån deras egna behov

 71. Jag är förväntansfull, nu är det bara veckor till Bröllopet! Kan det bli ännu vackrare än Madeleines & Chris` sagobröllop?

 72. # 89 Gudrun:
  Ja, noen husker nok latterliggjøringen her på siden – av enekelte kommentatorer, som er her fremdeles – av prins Daniel fra tiden før forlovelsen. Hvis man skulle tatt de på alvor så kunne ikke Daniel hverken engelsk eller holde en tale! Men hva ble facit og dokumentert for all verden? Jo at noen kommentatorer tok grundig feil! Medel-Svenssonene Daniel og hans pappa holdt taler som med innhold og tyngde som få kongelige i Sverige er i stand til!!
  Jo, den gemene mann – hvermandsen fra folket har mye å tilføre kongehusene! Hvorfor forventer man mer fra vanlige folk enn fra kongelige eller andre HØYT PÅ STRÅ! Også vanlige folk må få lov å tabbe seg ut – som kongen! Men det er en hardere fordømmelse av vanlige mennesker enn om kongelige/kjendiser dummer seg ut!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)

Annons

Laddar