Annons


Annons

Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeos storslagna bröllop


ao_borromeobrollop1

Så var de man och hustru! Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeos kyrkliga bröllop vid Lago Maggiore blev ett storslaget jetset-party. Men var befann sig furst Albert?

Prinsessan Carolines son Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeo, italiensk journalist och societetspingla, har blivit man och hustru även i kyrkans ögon.

Annons

ao_borromeobrollop2

Under lördagen vigdes de under en kyrklig ceremoni på familjen Borromeos privata egendomar vid Lago Maggiore. Bruden strålade i Armani.

armani

Bild: instagram.com/Armani.

700 gäster hade samlats för att fira paret och bland dessa fanns bland annat designern Diane von Furstenberg, modellen Eva Herzigova, och Lapo Elkann, arvtagare till Agnelli-imperiet.

ao_borromeobrollop4

Här ovan se vi prinsessan Stéphanie med sina döttrar samt prinsessan Alexandra.

Men var befann sig furst Albert och Charlene? De var ju värdparet när Pierre och Beatrice gifte sig borgerligt på furstepalatset den 25 juli. Albert var också med när systersonen hade sin svensexa i Barcelona några veckor innan bröllopet, men nu var alltså fursteparet inte på plats för att fira.

ao_borromeobrollop7

Prinsessan Caroline av Monaco och Hannover var givetvis på plats, precis som Pierres syster Charlotte Casiraghi och hennes partner Gad Elmaleh, samt storebror Andrea och hans fru Tatiana Santo Domingo.

ao_borromeobrollop8

Bröllopsgästerna fick åka båt från fastlandet till Isolino di San Giovanni, den minsta av familjen Borromeos privata öar i Lago Maggiore.

ao_borromeobrollop9

Kronprins Haakon av Norge och kronprinsessan Mette-Marit var inbjudna och anlände i sällskap med Franca Sozzani, chefredaktör för italienska Vogue. Den efterföljande festen hölls sedan på Rocca d’Angera på fastlandet.

ao_borromeobrollop5

Bland gästerna noterade vi fastighetsentreprenören Oscar Engelbert som anlände arm i arm med kärleken Giovanna Battaglia, italiensk stylist.

ao_borromeobrollop10

Av: Liv Sander.

Bilder: All Over Press.


(154)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

57 kommentarer till “Pierre Casiraghi och Beatrice Borromeos storslagna bröllop”

 1. Kläderna på översta bilden var alltså festkläder. Oj brudgummen hade mkt på sig i värmen. Puh!
  Fina klänningar på Bea. Caroline o Alexandra var sådär.

 2. Ja, hvor var Albert og Charlene? Tvillingerne er over et halvt år og de har to barnepiger, som ofte har været alene med dem. Charlene har haft en del uppdrag under sin barselsorlov. Senest “Rosernes bal”, samme weekend som det borgerlige bryllup.
  Forhåbentlig er der ikke ligeså dårligere vibrationer i fyrstehuset, som i den danske kongefamilie!
  Men deltog Charlene ikke også kun i en lille del af Andrea og Tatianas bryllup i Gstaad?
  Problemer med, hvem der nu er First Lady…… Caroline var det jo i mange år!

 3. Vacker brud i en fantastisk brudklänning. En sådan klass och stil kommer inifrån och kan inte köpas för pengar hur än många stylister och pr-agenter man anlitar. 🙂

 4. Så ska en brud se ut…obeskrivligt vacker brudklänning – slår de flesta kungliga brudars klänningsval med hästlängder
  Grace Kelly-elegans i all sin enkelhet, men den tjejen kan verkligen "bära upp" sina plagg likt en mannekäng Hon har en naturlig kroppshållning de flesta hkhbrudar saknat o därmed fått öva på me olika resultat

 5. Albert var vid ett möte av den internationella olympiska komitten.
  Om Charlene berättade den franska tidningen Point-de-Vue för några dagar sen, att Charlene har problem med sin rygg och att det var därför hon var med bara vid civilvigseln men inte vid fotograferingen en vecka sen.

 6. Vilket vackert par ! Och vilken vacker klänning bruden hade på sig. Den var så enkel men lite annorlunda. Såg Haakon och M-M var med på bröllopet. Tydligen de enda från Norden.

 7. Wow!! Söt, sötare, Beatrice och Pierre!!
  Vilka knockouts!! Där kan vi verkligen prata om en stilikon(er) denna fagra och stilfulla Beatrice. 3/4 delsarm, även detta såå snyggt anser jag! Bryter mot spetsen på ett behagligt sätt.

  Har varit utomlands och därför inte kunnat besvara ivriga Emma_hs inlägg angående att vara i "rakt nedstående led" och således kunna kalla sig prins. Vad jag menade var att prins Pierre inte är någon kunglig på långt avstånd utan faktiskt barnbarn till självaste fursten Rainer av Monaco. Sedan är jag mycket väl medveten om att Monaco har manlig tronföljd och att det nu är den nuvarande furstens barn, föråt sonen vad han nu heter som "tar över" efter sin far, men detta innebär inte att man inte kan vara släkt i rakt nedstående led för det. Löjligt att bli påhoppad för just detta anser jag.

  Jag läser gärna mer om Beatrice och Pierre, så otroligt vackra och representativa inom den kungliga monegaskiska familjen.

 8. Beatrice enkle og stilrene brudekjole slår knock-out på de fleste bruder.
  Makeløst, finvevde blonder til en kroppsnær kjole. Så delikat. Og sløret,- kun festet bak på hodet av noen små hårsmykker. Vakrere kan det ikke bli til et forpliktende ja i en religiøs sermoni….

 9. Jeg er kommet i tvivl mht den kirkelig vielse? Skal det tages helt bogstaveligt eller er de kun blevet katolsk viet på en af faderens ejendomme på øen?
  Jeg læste et sted, at Beatrice er ateist – og at den katolske vielse var af hensyn til Pierre.
  Men skulle Albert dø inden Jacques bliver myndig/voksen, så står Andrea jo først i arvefølgen.

 10. Härligt att se alla platta sköna sandaler på damerna!
  Men var inte Albert och Charlene med? Och var var Stephanies yngsta dotter? De verkar inte lika tajta som mor och storasyster..?
  Till sist undrar man hur många brudklänningar bruden hade? Räknat till 4 hittills, inkl.borgliga vigseln..

 11. Fantastiskt bröllop, som taget ur en film! Har sett så många helt magiska bilder från bröllopet, "high society" verkligen! Underbart i dagar som dessa!

 12. Brudklänningen tycker jag inte det var nåt speciellt med. Hitills slår ingen Victorias!
  Däremot var festklänningen väldigt vacker.

 13. Det lite sotiga med den "vackra familjen" är att flera av dem,de äldre som de yngre röker som borstbindare.Det är ofräscht tycker jag
  Är glad över att våra kungliga ungdomar inte har den lasten.Förutom Chris då förstås.Madeleine har inte synts med cigarett sen bröllopsfesten på Drottningholm.Hoppas hon har slutat.

 14. Moder Svea 14
  FYI jag bemötte VAD DU SKREV dvs din t e x t inte dig som person (vi är obekanta) så nej inget "personligt påhopp" detta r de facto 1 replik via diskussions-forum med dialog förekommande
  Du brukar själv svara på andras texter inte sant
  jag har heller inte hävdat det vore "manlig tronföljd" heller Det är Manlig FÖRTUR. Jaques syster alltså nr2…Ättlingar räknas från sittande regent NEDÅT (kung son#1(dotter) kung osv) övriga HORISONTALT är släktingar/As reserver enligt lag – det förklarade länkens text inklusive begrepp EJ JAG – jag skrev aldrig att de "inte va släkt" för övrigt, utan påpeka att lagen ändrats så att även obetitlade syskonbarn godtogs då A blev far sent – "prins" är bara de m efternamnet Grimaldi – de brukar byta e-namn om de r "på tur" (du skrev tidigare 1svar till mig på samma inlägg f övrigt i förra artikeln så jag ansåg detta avslutat o passé) ha en trevlig dag!

 15. Alltså #11 emma_h: Visst har du rätt, denna brud, inklusive astonishing klänning, var den snyggaste på länge, kanske någonsin.
  Och därför skall jag passa på att "avrätta" Grace Kellys Hollywood Horror-brudklänning , direkt från den bedrägliga drömfabrikens ateljéer.
  Denna Borromeoklänning saknade alla överdrifter och all teatralitet, men hade istället STIL.
  Vi tackar för spetsarnas sorti ur modet nu.

 16. Tack # 22 Sara, för charmiga bildlänken. Särskilt när båtkarlen skyfflar upp prinsessan Alexandra från båten till bryggan: Underbart!

 17. # 9 My
  Kommer lige fra anden tråd, hvor du undrer dig over, at ingen fra den svenske kongefamilie var gæster! Kender du ikke forskel på et kongeligt og et high societybryllup??? Mener du med flere, at når et par er rige, vackra og unge i Sydeuropa gifter sig, så skal kongehuset automatisk deltage.
  Det her par har intet at gøre med royalisme, men at nogle elsker og har behov for at læse om netop vackra og rige mennesker som Beatrice og Pierre. Virkelighedens "Downton Abbey", men langtfra et europæisk kongehus efter enevældens fald!

 18. Nja, stilprisen kan gå til flere. Caroline har en tendens til å vinne… mer fordi hun er Caroline tror jeg. Hennes 30-talls inspirerte sorte med løse ermer hadde, båret av en annen, skapt ramaskrik !
  Synes nok hennes datter Charlotte i sin Gucci var mye flottere, – og Franca`s mønstrete, blå med hodepynt i fjær var nydelig.
  Bruden må bli min vinner… alle hennes 4 kjoler er fantastiske skapelser…

 19. Emma_h. Jag skrev inte att jag blev personligt påhoppad utan bara påhoppad. Jag diskuterar gärna sakligt men som jag sade; hade fursten inte fått några "’äkta" (sjukt ord egentligen) barn hade ju prinsessan Carolines söner så småningom varit de första att ta över tronen, och dessa är rent köttsligt i rakt nedstående led till den gamle fd fursten. Så enkelt är det vare sig du vill det eller ej. Men vilken tur att den obotlige playern Albert till slut fick en liten son.

  När jag gifter mig i framtiden kommer jag att snegla på denna skönhet Beatrice, hon bräcker helt klart Hertiginnan Catherines klänning!

 20. 34_Du kallar Mitt svar "löjligt" Att replikera din text är att besvara – känner du dig "påhoppad" innebär det ngt "mot DIG" …och nåt sånt har jag bevisligen inte gjort, utan allena sakligt besvarat VAD du skrev – ditt humör styr din tolkning/upplevelse – det kan jag inte påverka "se" du det som du vill Moder Svea (jag bad nyss 1utomstående läsa min text hon såg inget påhopp själv – eller ngt "löjligt" heller)
  DOCK Tronföljd med fakta uttalat av Albert själv var att syskonens barn var 1 ytterligare NÖDLÖSNING och inte alls näst på tur …
  1ev barnlös Albert hade gett uppdraget till syrran Caroline har så varit i evigheter (så länge A va playboy – därefter barnlös make)
  MEN hade dottern Gabriella fötts ensam hade G fått uppdraget med moster Caroline som reserv på tur (manlig förtur)
  ALLTSÅ_1Urval via As Barnkull 2urval via As Syskonkull(till As nästkommande syskon) 3dennes barnkull m söner först sen Carolines dotter) Annars Stephanie följt av hennes söner resp döttrar http://www.unofficialroyalty.com/current-monarchies/monaco-royals/line-of-succession-to-the-throne-of-monaco/ Syftet med Rainiers LAGÄNDRING före sin död uteslöt As illegitima barn från att ärva tronen "på riktigt"

 21. Men det är ju det jag skriver Emma. Att det finns reserver i det monegaskiska kungahuset. Förstår inte din upprördhet här. Extremt onödigt tycker jag. Prins Pierre och hans fru Beatrice är kungligare än fursten någonsin kan bli.

 22. För övrigt vore jag rasande om jag vore Prinsessan Caroline, mamma till prins Pierre, att hennes bror inte kan ta sig till hennes sons bröllop. Det säger väl allt om den relationen… Om det nu var så det var så att säga.

 23. 37 Moder Svea
  Snälla Svea bli inte det Prins Albert har inbokade program flera
  År i förväg!
  Dom hade redan ändrat på datumet 2 gånger pga Prins Alberts
  alla program!
  HRH Prinsessan Caroline har en bra relation med sin bror och en mycket bra med sin Syster Prinsessan Stefanie och det glädjer nog
  Mamma Grace och Pappa Rainer i himlen!
  TrevligDag
  Claes

 24. Gött att gardinspetsarnas tid är över för brudkjolar och dess följe.
  En enda brudklänning i spets jag har beundrat är den som satt på prinsessan Grace en gång i tiden.Den står sig tycker jag som tidernas brudklänning. Är den vackraste brud jag skådat.Hon spelade sin roll som gudomligt vacker brud på ett sällsynt välresissigerat sätt.

 25. 29 Irena
  Den ud af 4 eller 5 lange brudekjoler, som må regnes som hendes egentlige brudekjole, den fra den katolske vielse, havde et tyndt lag spets udover. Skål Irena !!!!
  Og Mary K’s kommentar nr. 4 er dagens roligste LOL. 😀
  Når alle kom i blomstret, så har det nok stået i indbydelsen og Botticellis " La Primivera" er jo et af renæssancen mest kendte mesterværker og hylder ungdom og skønhed.
  Men var der ingen andre kongelige, MM er vist et ret nyt bekendtskab? Og hvad skyldtes fyrstinde Charlenes fravær?
  Danske medier er ikke særligt optaget af dette par og danskerne vel heller ikke i samme beundrende grad som svenskere og nordmænd.

 26. #39 Linnea,
  Enig med deg. Grace brudekjole er fremdeles uslåelig. Nå var jo Beatrice sin vielseskjole fra Armani også dekket med svært, tynn og finmasket spets, noe som ikke gjorde spetsen så påtrengende.
  Hele kjolen var så vakker i all sin nakne eleganse, at jeg fikk gysninger av begeistring.
  Siste 10 års fulltreff i brudekjoler… udiskutabelt….

 27. Grace brudekjole är en disgrace…och att spetsa med en lätt sky över sin nätta klänning är knappast detsamma som att sega sig fram i ett medeltida spindelnät. Det är vigselkvällens klänning som gör Beatrice Borromeos stil: Gutår och välkommen till samtiden!

 28. #43 Irena,
  Du skriver ikke bare godt, men også utrolig overbevisende… jeg legger meg flat for dine begrunnelser….
  vi begraver Kelly-kjolen med grace… den ble beseiret av hennes oldebarns brud…

 29. Men så märkvärdig var väl ändå inte bruden nog har jag sett skönare i min dag.Tycker hon har ett ganska alldagligt utseende.Hon platsar bland tusentals andra tjejer av i dag varken skönare eller sötare.Att hon sen har överflöd av pengar och stil och massor av tillgång till designade dyrbara kläder och det gör henne lite elegantare än andra brudar med mindre portmonnä.

 30. #43 magdalena – Ser du er nokså aktiv med kommentarer i SD ‘s spalter. Da kan det være greit det å holde orden på fakta ! Det var BARNEBARNET til Grace Kelly som giftet seg sist helg – IKKE OLDEBARNET som du skrev. Pierre Casiraghi som giftet seg med Beatrice Borromeo er Carolines’s yngste sønn – Caroline prinsesse av Monaco og Hannover er Grace Kelly’s datter – Grace er altså Pierre’s Mormor. Også – ikke ta helt av når du er uenig med det andre skriver – det er ikke det denne spalten er til – capice ?

 31. #48 – magdalena Ser du er nokså aktiv i SD’s kommentar spalter.
  Da kan det være greit holde seg til facts.
  Det var Grace Kelly’s BARNEBARN som nettopp giftet seg og IKKE OLDEBARN som du skrev. Grace Kelly var mammaen til Caroline prinsesse av Monaco og Hannover – Caroline’s yngste sønn Pierre Casiraghi var det som giftet seg med Beatrice Borromeo – Grace Kelly er Pierre’s MORMOR – Beatrice blir derfor Grace Kelly’s BARNEBARN’s Brud. – Også – selvom du ikke er enig i det andre kommenterer er det faktisk upassende av deg å svare på den måten du nå har svart meg i et annet kommentarfelt – det er ikke det disse kommentarfeltene er til for – Capice ?

 32. #53 Runwaygirl2,
  Tusen takk for korrigeringen. Setter pris på den.
  Som tilhenger av fakta synes jeg det er langt mellom liv og lære hos deg.
  De kommentarer jeg hittil har lest av deg, særlig den om MM på motesidene, – var så langt fra fakta en kan komme. Direkte usaklig var du….

 33. #55 – magdalena Nei, du satte så klart ikke pris på korrigeringen ! Du bare fortsetter og forstår lite ser jeg ! Mine kommentarer angående MM er mine og de har jeg rett til. Skrev dem ikke om eller til deg – jeg bare ytret min mening. At jeg ikke er enig i at MM og H representerer Norge på en fin måte og at jeg ikke synes Marius Borg skulle ha fått plass på den skolen han nå går er det ikke bare jeg som synes – les i kommentar feltene rundt omkring på Internettet. Hva mener du med "det er langt fra liv og lære hos deg" ? Du må da bare få lov til å ha dine oppfatninger, men hva har det utsagnet med dette å gjøre ? Du holder på med et usakelig angrep på meg og jeg vil at du slutter – nå ! Forstår du ?

 34. #56 Runwaygirl2
  Her inne er det ikke vanlig med trusler!!! Og skal du være med å kommentere her må du tåle at andre gir merknader til dine meninger.
  Du var faktabasert da du så riktig korrigerte mine feil.
  Det er imidlertid lite fakta i det du skriver , både om MM og om hennes sønn. Det er rent ut sagt synsing og sladder . Har du forstått meg nå??

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar