Annons


Annons

Bildspel: Här rockar Mette-Marit loss på Nobelkonserten


I Sverige är det middag på slottet. I Norge går kvällens Nobelfirande mer vilt till.

I går delades Nobels fredspris ut i Norge. Ikväll efterföljs utdelningen med en stor rockkonsert på Telenor Arena i Oslo. Kronprinsessan Mette-Marit av Norge finns på plats för att ta del av underhållningen, tillsammans med maken, kronprins Haakon. Se hur paret rockar loss på läktaren i bildspelet nedan.

Annons

Foto: Stella Pictures.

5
Visa bildspel

/
...
Visa mer

(1)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

16 kommentarer till “Bildspel: Här rockar Mette-Marit loss på Nobelkonserten”

 1. Litt rart at ingen av barna var med. Det var artister der som jeg er sikker på at barna har som favoritter på sine spillelister.
  Bra konsert.

 2. Jag är verkligen glad över att den svenska Nobelfesten håller så hög klass. Både vad gäller konsert, underhållning och tillställning. Den norska Nobelkonserten verkar mest vara en popkoncert. Inte speciellt passande för någon som just fått fredspriset. Har man ingen kultur att visa upp i Norge?

  1. Inriktningen på konserten kan väl diskuteras, men det verkar som om (i mitt tycke) världens bästa, och mest underskattade musiker, norska a-ha, medverkade, så nog var där kultur i alla fall.
   Inget i den svenska Nobelkonserten, som jag “bevistade”, kan jämföras.

  2. Heldigvis er vi ikke snobbete i Norge, vi klarer oss godt med en mer jordnær og normal feiring av prisvinnerne. Diademet og høykulturen får dere ta, så tar vi det som folk egentlig vil ha 😉

  3. Helt enig! Var ingen rockkonsert utan snarare en konsert med artister som inte många känner till. Bra att nobelpristagarna inte har sagt vad dom tyckte om detta firandet. Jag gillade Kurt Nilsen i början, men långt innan Take on me hade jag somnat på soffan ock fick inte med mig det enda numret jag var interresserad av. Ja, tradtion i Norge är att fria till den unga publiken, som egentligen ger sjutton i hela arrangementet. Så här blir det när medelåldriga arrangörer vill vara unga.

 3. Nobelfredspriskonserten har så vidt jeg huser alltid bestått av ganske moderne musikk. Tror det er tradisjonen. Det er kun fredsprisen som deles ut i Norge, alle de andre prisene deles ut i Stockholm.

  Tror hele fredsprisfestivitaset er ment å være litt mer folkelig. Både klær, smykkebruk og sikkert maten er hakket “finere” i Stockholm. De går jo parallelt også disse arrangementene. Personlig synes jeg det er fint.

 4. Flott og stilig antrekk i kveld også, skulle gjerne hatt den kjolen … sier en som egentlig ikke liker svart!
  Hilde:Jeg syntes også det var rart at ingen barna var med. Ble litt skuffet over det det hadde vært fint se dem også.
  Elisabeth: Og hvordan skulle en passende konsert for fredsprisvinneren vært da synes du? Klassisk, fiolin og opera!?
  Nei, Jeg synes det var en flott konsert. Høydepunktet var A-ha og Kygo som sammen fremførte Take on me. Håper det blinken hit! Jeg likte også godt den tunisiskesangeren

 5. Elisabet:Ja, for svenske grever og baroner må det opera og fiolin til ! Vi norske husmenn foretrekker rock , liv og humor !

 6. Stavekontrollen på nettbrettet var visst ikke helt på lag med meg i går, det skal selvfølgelig stå “blir en hit”!

 7. Fredsprisarrangementet i Norge er bevisst bygget på et helt annet konsept enn prisutdelingen i Sverige. En fredspris er jo i seg av en litt annen karakter enn de øvrige prisene. Husk; mange av fredsprisvinnerne kommer fra land med krig, vold & tortur – for ikke å snakke om fattigdom. Det ville tattt seg underlig ut og blitt helt feil å ha den type “galla-arrangement” som man har i Sverige (ikke noe vondt sagt om den). Kan noen se for seg Mor Theresa sitte i sin hvite bommuls-sari,

 8. Barfot i sandalene sine, sammen med de kongelige i sine knitrende taft-kreasjoner, glitrende i smykker & tiaraer ?? Det ville vært fullstendig
  upassende ! Det er derfor den Norske Nobelkomiteen har bestemt at hele arrangementet skal holdes i “enkle, men verdige former”. Det er rett & slett mere i tråd med et fredspris-arrangement. Så nå vet dere hvorfor det er som det er- det er ikke fordi vi i Norge ikke kan fremvise mere stil & glamour ;-))

  1. Anne,
   Det är väl just naturlighet och ödmjukhet,adeln står för i Sverige. Snobbbismen står vanliga svenskar för, vilka aldrig kan få nog av glitter.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar