Annons


Annons

Detaljer från Nobel: Väskorna


Klänningarna i all ära. Men ingen dam går på fest utan sin väska.

Drottning Silvia har en gång avslöjat vad hon har i sin aftonväska:

– Näsduk, lipstick, kanske lite parfum. Och alltid ett notisblock och en penna.

Annons

Senare har också kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine lagt till mobiltelefon och halstabletter. Deras små clutches rymmer ett mindre överlevnadskit. Smart, eller hur? Under gårdagen valde prinsessan Madeleine att bära en väska från Jimmy Choo. Kronprinsessan Victoria valde en flätad klassiker från Bottega Veneta, i modellen Knot Clutch. Sofia satsade på en midnattsblå liten sak, från Christian Louboutin.

Gilla Svensk Damtidning på Facebook

Se väskorna i bildspelet nedan.

Foto: Stella Pictures.

6
Visa bildspel

/
...
Visa mer

 

 


(0)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

Kommentarer till “Detaljer från Nobel: Väskorna”

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar