Annons


Annons

Docksöta sessorna har stjärnstatus i Japan


Den japanska kejsarfamiljen ställer inte upp så ofta på fotografering, men vi har nya bilderna från "vinkbalkongen".

japan-prinsessa

Prinsessorna Mako och Kako har filmstjärnestatus i Japan. Systrarnas pappa, prins Akishito, är kejsarparets näst äldste son, och känns igen på sitt silverhår. Mamman heter prinsessan Kiko.

Mako

För en tid sedan skapade prins Akishito rubriker med sitt franka uttalande som helt kort gick ut på att det borde sättas pensionsålder på regenter, på dem precis som på alla andra. Mako påminner lite grann om pappa, lite framåt sådär. Hon har “frigjort sig” genom att bo i studentkorridor.

Annons

Mako-och-Kako

Hon studerade konst ett halvår vid Edinburghs universitet. För en japansk kunglighet är det helt “wild and crazy”. Kejsarfamiljen är av tradition mycket konstnärliga, men också mycket privata och umgås helst inte med den “yttre” världen.

Japan-kejsarparet

Farfar och farmor är kejsare och kejsarinna i Japan. Som traditionen bjuder hälsade de på folket genom en glasruta från palatsbalkongen. De vinkade och kejsaren höll ett tal.

 

(65)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

2 kommentarer till “Docksöta sessorna har stjärnstatus i Japan”

  1. Hvis de gifter sig borgerligt, vil det sikkert gå dem som deres faster: de er ikke længere medlem af kejserfamilien, deltager ikke i noget officielt, men lever et anonymt liv, som vanlige japanere.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar