Annons


Annons

Härifrån har Madeleine hämtat nya stilen


Madeleines är så snygg ikväll. Och vi vet var hon hittat sin modeinspiration.

nobelmiddagen-33

Downton Abbey har flyttat in på Kungliga slottet i Stockholm! Åtminstone skulle man kunna tro det när prinsessan Madeleine dök upp till kungaparets middag för Nobelpristagarna. Hennes nya snygga look är tydligt inspirerad av 20-talet, eller tv-succéer som “Great Gatsby” och “Downton Abbey”.

Annons

nobelmiddagen-31

Framförallt är prinsessans hår tydligt 20-taligt. Och stilen passar verkligen perfekt på prinsessan Madeleine!

 

Av: Margareta Gotthardsson.
Foto: All over press.


(1)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

39 kommentarer till “Härifrån har Madeleine hämtat nya stilen”

  1. Nei, My ikke alltid.
   Om man ser med objektive øyne så har Madeleine mange flotte kjoler ja men også mange direkte fula.
   Victoria har også mange flotte kjoler men også mange fula.
   Det samme med Sofia og alle andre kongelige.
   Tycker man at en person alltid er finest/snyggast da er man ikke objektiv og da framstår man ikke spesielt troverdig.
   Hva hvis Sofia eller Victoria hadde hatt Madeleines kjole, hadde du da sagt at de var snyggast eller er det bare fordi det er Madeleine at hun er snyggast?

 1. det jag inte förstår med madde är om hon nu inte tycker om att stå i ramp ljuset . att hon inte väljer något mycket diskret som hon inte synd eller att någon inte skulle läga märke till henne …. tror bara att det är tycka synd om mej , så hon skulle få sypati att det är så synd om henne som fick flytta till engald

  1. Mikael Johansson, vilken underlig slutsats detta var. Så om någon är blyg så ska den personen inte försöka klä sig efter tillfället utan helst smälta in med tapeten på väggen? Och att Madeleine vill att vi ska tycka synd om henne för att hon bor i England? Vilket dravel! Hon bor säkert där med glädje.

  2. Jag måste hålla med dig,Inte är hon blyg heller .det visade hon när hon kom in i Blå Hallen med sin bordskavaljer. Munnen gick som lärkvingar på henne innan de hunnit satt sig. Så var den blygheten sitter förstår inte,det är som du skrev tyck synd om mig.

 2. De två systrarna snygga Victoria och snygga Madeleine är så fina. Syns att de två står varandra närmast och att deras personkemi överensstämmer. Daniel och Cris har också de en speciell kemi. Kanske därför att de båda har lärt att stå på egna ben. Två framgångsrika killar. Nu har ju äktenskapen ändrat deras liv men de står ändå kvar med fötterna på jorden. Heder åt dessa två män.

 3. Mikael Johanssen.
  Jag är själv en otroligt blyg person som liksom vill gömma mig genom att klä mig
  snyggt. Mina vackra kläder gör att jag blir säkrare.
  Det handlar om att bli sedd, Men det är inte så många som jag vågar samtala med.

 4. Jeg har det med prinsesse Madeleine, som jeg har det med Kp Mette Marit uanset hvad de har på af outfit, så kan intet “skjule”, at de er Europas to vackraste prinsesser!!!
  Jeg er faktisk ikke så begejstret for Madeleines klänning, synes den bliver lidt for meget glamour sammen med diadem og andet hun har på.

  1. BV……måske skulle du være gået til Louis Nielsen. 😉
   Prinsesse Madeleine har opsat hår/do og der er masser af hår bag ved diademmet.
   Andre som fx dronning Mathilde, The Queen, prinsesse Benedikte m fl har kort hår, og jeg har aldrig hørt/set at deres diadem er raslet/faldet af.
   Prinsesse Madeleine har samme medfødte stilsans/elegance, som man fandt hos en anden svensk prinsesse, som blev dansk dronning: prinsessan Ingrid!

 5. mikael johansson

  Jag förstår precis hur Madeleine känner. Jag har samma svårighet men vill ändå gärna klä mig i det som jag tycker om, det är inte extremt på något sätt men min stil. Likadant tycker nog M, varför ska hon ta på sig en säck bara för att ingen ska titta? Det är lite dubbelt och kan verka ologiskt men så är det.

 6. Jeg ville have foretrukket kjolen uden “halskraven” (hvad kalder man den slags?). Den bliver lidt for overlæsset, men Sofia skal nok kopiere den også, den kan jo dække hendes tatovering!! 😉

 7. ATL
  Sofia visade mindre bröst förra året än vad Madeleine gjorde i sin röda klänning som hon bar för några år sedan. Har du glömt den?

  1. Ja, det hade jag glomt. Age is catching up with me, I guess. My typing skills have not improved with age either.

 8. Men stilen är väl inte 20-tal?? Då var det raka fodralklänningar och kortklippt page som gällde, detta är mer 10-tal anser jag. Men snyggt likväl!

 9. Alle skrek høyt opp om at Sofia hadde en klänning verdi 76 000, men ingen kommenterer at her har Madeleine en som koster 5075 Euro, rundt 50 000 denne er også betalt av pappa. Igjen ser vi forskjellsbehandlingen av disse unge damene. Bør ikke begge behandles likt?

  1. 47.275 SEK for att vara exakt. Sofias klanning ar fortfarande nastan 30.000 SEK dyrare … Du kanske aven har prislappen pa Victorias och Silvias klanningar?
   Visst kan jag ha asikter om hur onodigt dyra klanningar som inforskaffas men jag kan anda inte lata bli att forundras over hur den helt nyblivna Prinsessan spenderar pengar mer an nagon annan. Jag hade forvantat mig en nagot mer blygsam framtoning, utan att for den skull helt forsvinna med tanke pa tidigare kritik.

  2. Om du strävar efter millimeterrättvisa kungliga damer emellan varför berättar du inte klänningspris på alla f y r a damer i Kungafamiljen isåfall…?? Du sa ju de facto inget om Silvias eller Victorias inköpspris varför hänga ut M?
   Att media anger Sofias klädshopping har att göra med att hon är Ingift samt ny Khusmedarbetare därför granskas hon mer noga utifrån allt hon gör: shopping arbetsprestation vilket alla ingifta får stå ut me under det 1A året i alla Khus… Lägga runt 30tusen mera på sin Nobelstass än exvis infödd Sessa blir i media värt att uppmärksamma eller ifrågasätta då sånt just bekostas av svenskars skattepengar Slöseri ses inte som ngt bra o nykomlingar blir bedömda hårdare så uppvisa dyr smak är osmart då det färgar folks+medias uppfattning

  3. Du syns ikke det blir bare litt rart å sitte å forsvare som du sier en ektefødt prinsesse? Vi vet at de svenske ektefødte prinsessene har kjoler i 100 000 kroners klassen. Poenget er at alle bør,må og skal behandles likt født eller ikke født prinsesse, ny eller gammel. Kjolene her er betalt av samme apanasje. Du kan da ikke mene at Sofia pga fødsel alltid være nødt å gå i billigere antrekk enn sine medsøstre?Det ville jo bety at en dronning som Silvia skal gå i billigere antrekk en sin datter…

 10. Elegant!-Selv om jeg ikke er super-fan av kjolen. Synes den blir litt “too much” sammen med tiaraen og at den hadde vært bedre uten “arrangementet” i halsen…..

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar