Annons


Annons

Klädkrocken mellan prinsessorna!


Detta hade kunnat sluta i en klädkatastrof! Prinsessan Sofia och prinsessan Madeleine har nämligen valt oerhört likadana klänningar till festernas festhelg!

nobelmiddagen-20

Samma färgnyans, klädda knappar i fram, hög hals och långa ärmar. Prinsessan Madeleines klänning från gårdagens Nobelfest och den klänning prinsessan Sofias bär under kvällens Kungamiddag är minst sagt oerhört lika! Hade Sofia valt denna klänning igår hade det blivit en rejäl klänningskrock!

Annons

 

nobelmiddagen-21

Men visst är det roligt att de båda prinsessorna har inhandlat två så lika klänningar inför årets två stora festdagar.

Gilla Svensk Damtidning på Facebook

 

Av: Margareta Gottharsson.
Foto: Stella pictures, All over press.

(375)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

53 kommentarer till “Klädkrocken mellan prinsessorna!”

  1. Tror du helt seriøst at Sofia i går kveld fant ut at hun skulle ha en grå kjole i dag fordi hun ville ligne Madeleine?
   Ok at man ikke liker Sofia,hun er ikke min favoritt heller, men et sted må det gå en grense for hvor mye elakheter man hittar på om Sofia.
   Hva de skal ha på seg på nobel og kongens middag planlegges flere måneder i forveien og selvfølgelig prater de kongelige damer sammen om hva de skal ha på seg.

  2. De var då den dummaste kommentar jag läst på länge.
   För övrigt håller jag helt med vad Hilde skrev.

 1. Jättefina klänningar båda två!

  Men Sofias frisyr var något av det värsta jag sett i kungliga sammanhang. Det ser ut som man försökt sätta upp håret och sedan har alt “rasat”… Och så har man lämnat det så.
  Verkligen inte lyckat. Är det han PH-killen Marre? Kan inte tro att hovfrisörerna skulle göra en sådan här slarvig halvuppsättning. Hon borde få mer hjälp med håret. Men ett plus är att det ser mycket bättre ut nu när de flyttat fram diademet en aning!

  1. Jaa Midnattsol! Såg du att vårt tjat gav resultat till slut! Den vackra tiaran kom till sin rätt ikväll.
   Härligt, den är helt i min smak.
   Nej, jag tror inte heller att hovfrisörerna skulle skapa så slarviga frisyrer! Skam den som ger sig, som man brukar sälja…

 2. Men herregud Svensk Damtidning nå må dere gi dere med disse tåpelige overskriftene.
  De kongelige damene planlegger og snakker sammen før hver gallamiddag nettopp for å unngå en krock. Det var selvfølgelig planlagt at Sofia skulle bære grått den ene dagen og Madeleine den andre.

  1. Sofia has a tattoo at the back of her neck (if I remember correctly, it’s a sun tattoo), and since royals aren’t supposed to have/show tattoos, her hairstyles will always be a problem as she has to hide the tattoo…..that’s why her hair is always down

 3. Det är tydligt att Madeleine kopierar sin svägerska. Och det kan man ju förstå nu när Sofia står högre i rang i de kungliga kretsarna!

  1. Vad märkligt då Stefan att Madde långt före S burit 1 sån klänningsmodell hellång med sidenband i midjan o spets överallt i flera färgvarianter redan 2013 som gravid liksom syster V gjort via lån från syrra(tiffany rose)
   Flertalet av Ms klänningar är just gjorda med spets sen långt innan S börja bevista HKHEVENTS Ingen “kopierar” nån det handlar ingiftas drillning i kunglig klädstil o obligatoriska klädkoder att anamma (färgnyans+ärmlängd va o-lika)

 4. Nu får ni väl ge er på SD .Fy vad lågt! Det ärr massor med olikheter o inte hade samma nu i kväll. Titta på klänningarna det är massor som inte är lika. Elakheterna har spridits till redaktionen.

 5. Prinsessan Madeleine är den vackraste av prinsessor. Hon slår knock på alla på Nobelfesterna. Sedan är Prinsessan Sofia också väldigt fin på alla offentliga tillställningar. ❤

 6. I går kväld tänkte Sofia, att hon absolut måste få en likadan klänning som Madeleine hade. Tidigt i morse ringde hon till en sömmerska som blixtsnabbt vävade tyget och skapade denna underbara klänning. Så gick det om man tror på några kommentarer på SVD:s kommentarfältet 😉

 7. Lite löjligt av Damtidningen att göra sådana här fåniga artiklar. De säger att de inte vill att någon mobbar Sofia, vilket naturligtvis är i sin ordning. Men när de gör såna här rubriker så verkar det som att de vill ha någon form av rivalitet mellan dessa två ändå. Och då skapar man en dålig en dålig bild av båda i slutändan.

  De har naturligtvis inte kopierat varann, då jag antar att dessa klänningar beställs månader före sådana här evenemang..

 8. Nu är vi många här som mycket trötta på det eviga upphöjandet av Madeleine. Hon behandlas här som en popstjärna. De övriga damerna i familjen är väl minst lika intressanta och vackert klädda.

  1. Är det Madeleine som upphöjs??
   Knappast! Hon har varit massmedial slagpåse i åratal.
   Här är det någon annan som upphöjs så till den milda grad att tidningens policy t.o.m. är att man inte får kritisera just henne.
   Men denna persons förespråkare blir mycket förtörnade då folk inte går med på detta.
   Slutligen liknar detta ett sandlådekrig. Tyvärr går det ut över livs levande människor.

 9. Nu får det väl ändå bli ett SLUT på denna eviga vuxenmobbing.Är det inte klänningar så är det frisyrer och hur diademet är fäst på huvudet eller vilken ordning prinsessorna går in på en tillställning eller något så nedvärderande av kvinnor som att rangordna utseende.
  Det är inte värdigt av vuxna människor att bete sig som elaka mobbande skolungar.
  Svensk Damtidning borde fundera igenom sina rubriksättningar för de underblåser denna fortsatta mobbing ivrigt påhejad av vissa sign.

 10. Sofia har sin stil, och den har en modernare elegans. Låt alla få ha sin personliga stil. Svensk Damtidning borde höja intelligensen i sin journalistik; den är alldeles på för låg nivå, rent ut sagt barnslig!

 11. Båda kvinnorna är lika vackra och de säkert trevliga
  Vi kanske kunde vara lite mer snälla mot dessa personer eftersom de kan inte vara så roligt när deras barn läser komentarer om deras föräldrar.

  God Jul& Gott nytt år ⛄

 12. dom var fina båda 2 o vad det gäller Sofias hår så är det inne att ha sådan frisyr när man har långt hår det ska se lite slarvigt ut ,,,,

 13. Tack Hilde för dina sansade kommentarer, de andra har möjligtvis firat “lilla jul” med spetsad glögg, inte ämnad för barn eller vanartiga åldringar.

 14. Enda platsen begreppet Klädkatastrof existerar är hos sensationslystna medier… Att Madde mer regel än å VARFÖRundantag bär plagg just med SPETS kräver ingen större koll inom/utom Hovets+Medias sfär – så VARFÖR ens uttrycka sig så??? Hon har minst 2 gravidklänningar MED SPETS exvis s

 15. Snälla det räcker med dessa rubriker, grått är mode färgen och modellen på klänningen är poppis, vi har två modemedvetna prinsessor i vårt kungahus så vi kommer att få se många klädkrockar. Sedan har vi en kronprinsessa som alltid är rätt klädd och alltid snygg och vackrast.

 16. Det kallas för mode 2015 inte klädkrock. Annars har de ju lyckats syna sina färger till middagen. Madeleine och Sofia i gråa nyanser och Silvia, Victoria i blått. Det blir snyggt på familjefotot.

 17. Om Sofia och Madeleine har samma färg på klänningen är det klädkrock. Är det då inte klädkrock när Silvia och Victoria har samma färg på sina klänningar. Eller är krocken bara tillägnad Sofia?

  1. pensionär, precis vad jag tycker! nog är det konstigt att både Madeleine och Sofia har grå klänningar samma kväll ( för nog var Madeleines klänning på kungamiddagen också grå?) men ännu mer lika är Silvias och Victorias klänningar! Hallå redaktionen?

 18. Tycker M:s ser ut att var mauve-färgad i “underklänningen” och spetsen ganska mörkt grå, eller mellangrå. S:s ser ut att vara ljusgrå helt och hållet.
  Båda klänningarna väldigt flotta och passande till middagen!

 19. Prinsessan Madeleine looks absolutely gorgeous. I didn’t think that she can top her 2012 Nobel appearances but she did. Amazing.

 20. ClaesVonMonaco
  Dags för ett glas vin till, kanske, så blir du nog på bättre humör. Skrev jag verkligen något nedlåtande om någon av damerna?

 21. Det ser ut som om Sofia Hellqvists stylist stämmer av med någon som vet vad Madeleine ska bära vid de olika tillfällena. Eller kan det vara kronprinsessan som är länken. Madeleine bör kanske vara lite försiktigare i fortsättningen.

 22. OBS
  Om jag läser dej rätt så är det Madeleine som ska bestämma vilka kläder som skall användas av de kungliga damerna. Allt för att inte ta udden av hennes egen klänning. Är det dagis eller …..

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar