Annons


Annons

Två prinsessor i Rom – Mor och dotter på modevisning


Prinsessan Alexandra har blivit stora damen, häromdagen följde hon med mamma Caroline på modevisning i Rom.

caroline-alexandra-ste

Prinsessan Caroline tog med sig yngsta dottern prinsessan Alexandra till modevisningen “New Metiers dArt Show Paris-Rome” i Rom. Visningen som ägde rum i filmstaden Cinecitta hade lockat både kungligheter, kändisar och modeskapare.

Annons

caroline-alexandra-lagerfeld-ste

Här ser vi prinsessorna tillsammans med den berömde Karl Lagerfeld. Givetvis var det Chanel som gällde denna dag.

Prinsessan Alexandra är född i äktenskapet mellan Caroline och prins Ernst August av Hannover. Ett äktenskap som fortfarande inte har avslutats, trots att de bägge parterna lever på olika håll sedan många år tillbaka. På hovet i Monacos hemsida kallas Caroline för Princesse De Hanovre.

Foto: Stella Pictures

Se fler bilder i bildspelet här:

6
Visa bildspel

/
...
Visa mer

 


(132)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

3 kommentarer till “Två prinsessor i Rom – Mor och dotter på modevisning”

    1. Hvorfor sammenligne en 16-års skolejente med en filmstjerne? De kan ikke sammenlignes. Alexandra er frisk og strålende, men ennå ikke ferdig utviklet som voksen kvinne. Gi henne noen år, og med de øynene og smilet kan hun nok kunne konkurrere med hvem som helst!

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar