Annons


Annons

Sofias val från det kungliga smyckeskrinet


Noterade ni prinsesessan Sofias brosch igår? Den har vi sett förr.

Sofia

När prinsessan Sofia gifte sig med prins Carl Philip fick hon inte bara mannen hon älskar. Hon fick också tillgång till det kungliga smyckeskrinet. Proppat med skatter. Bland annat den vackra brosch hon bar igår. Smycket har vi sett förr, då på andra medlemmar i kungafamiljen. Titta i bildspelet nedan.

Annons

Foto: Stella Pictures.

3
Visa bildspel

/
...
Visa mer

 


(1)
(0)
Annons

Annons


Annons


Kommentera här!

Kommentarer till “Sofias val från det kungliga smyckeskrinet”

  1. Sofia och vår svenske Nobelpristagare ser ut att ha trevligt tillsammans.
    Örhängena lånade som sagt av Drottningen.

Visa alla kommentarer

😃

😄 😃 😀 😊 ☺ 😉 😍 😘 😚 😗 😙 😜 😝 😛 😳 😁 😔 😌 😒 😞 😣 😢 😂 😭 😪 😥 😰 😅 😓 😩 😫 😨 😱 😠 😡 😤 😖 😆 😋 😷 😎 😴 😵 😲 😟 😦 😧 😮 😬 😐 😕 😯 😶 😇 😏 😑 💂 👶 👦 👧 👨 👩 👴 👵 👱 👼 👸 🎩 👑 👒 👟 👞 👡 👠 👢 👕 👔 👚 👗 🎽 👖 👘 👜 👝 👛 🎀 🌂 💄💛 💙 💜 💚 ❤ 💔 💗 💓 💕 💖 💞 💘 💍 💎💐 🌸 🌷 🍀 🌹 🌻 🌺 🍁 🌱 🌼🌞 🌝 🌚 🌔 🌕 🌜 🌛 🌙 🌍 ⭐ ☀ ⛅ ☁ ⚡ ☔ ❄ ⛄

(Obligatorisk)

Annons

Laddar